Тази вечер
Тази вечер
изневиделица се очертава да се гледаме с Грийна в Тукан на Раковски... някъде към 8 - 8 и 30...
Та ако някой има желание да се присъедини, да се чувства поканен :)
Re: Тази вечер
Ако само ще се гледате THANKSGaspode написа:изневиделица се очертава да се гледаме с Грийна в Тукан на Раковски... някъде към 8 - 8 и 30...
В началото ще се гледаме.Звеневия написа:Ако само ще се гледате THANKSGaspode написа:изневиделица се очертава да се гледаме с Грийна в Тукан на Раковски... някъде към 8 - 8 и 30...
Кам края няма да се виждаме.
Ако ни оставят дяцата де, щото ще сме в пълен състав - со дЯца и со жЕни... та не се знай знай ли се
Не само, че се поканихме, ами и маса запазихме. За 8 часа. По-далеч от музиката, пушачиGaspode написа:изневиделица се очертава да се гледаме с Грийна в Тукан на Раковски... някъде към 8 - 8 и 30...
- Dark Angel
АХА, някои събития, както е известно, се случват главоломно бързо...Dark написа:късничко влизам/виждам
здраве да има, друг път
Кой гледАл-гледАл, кой пил, ял, ***л - няма да е за последно...
Извод: глей кво става тук по-често!
Някой да ни даде енУ хлАпе на видима възраст между 2,3 и 3,11 за два дни назаем, че жена ми сега няма да ме остави на мира...
(Пол-без значение, цвят без значение, възрастта била сладкия миг...):lol::lol:
И що чуждите лАпета са по-сладки от своите?
- Dark Angel
Вие ли ще минете да го вземете или аз да го доведаЗвеневия написа: Някой да ни даде енУ хлАпе на видима възраст между 2,3 и 3,11 за два дни назаем, че жена ми сега няма да ме остави на мира...
Дай координатите, а аз междувременно отивам до НАРОДНИЯ, да наема една карета...Dark написа:Вие ли ще минете да го вземете или аз да го доведаЗвеневия написа: Някой да ни даде енУ хлАпе на видима възраст между 2,3 и 3,11 за два дни назаем, че жена ми сега няма да ме остави на мира...
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Давам един племенник, ама после да ни ривети....4avdar4e написа:Да, бе, да. Като гледах адашката на Звеневи как си го къткаше, шъ ми издере очите после:lol:Gaspode написа:Бе що не казахте снощи? Направо щяхме да ви го оставим малечкиюо :)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мда...frisky lioness написа:Давам един племенник, ама после да ни ривети....4avdar4e написа:Да, бе, да. Като гледах адашката на Звеневи как си го къткаше, шъ ми издере очите после:lol:Gaspode написа:Бе що не казахте снощи? Направо щяхме да ви го оставим малечкиюо :)Пол-мъжки, възраст-3 г. За временно ползване:D8)
Аз гатУ давАх тЪщата, никой...
Ся - ква щедрост, готовност, всеотдайност...
Айде по списък - секи, квото има да дава, да опише!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига плака с тази тъща:) Ку искаш можеш да я бартираш:lol::lol::lol: Имам една свекърва в повече8)Звеневия написа:Мда...frisky lioness написа:Давам един племенник, ама после да ни ривети....4avdar4e написа:Да, бе, да. Като гледах адашката на Звеневи как си го къткаше, шъ ми издере очите после:lol:Gaspode написа:Бе що не казахте снощи? Направо щяхме да ви го оставим малечкиюо :)Пол-мъжки, възраст-3 г. За временно ползване:D8)
Аз гатУ давАх тЪщата, никой...
Ся - ква щедрост, готовност, всеотдайност...
Айде по списък - секи, квото има да дава, да опише!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Майка ми разказваше, че в умните държави имали практика отвреме навреме приятелски семейства да си разменят децата за по няколко дни.Звеневия написа:АХА, някои събития, както е известно, се случват главоломно бързо...Dark написа:късничко влизам/виждам
здраве да има, друг път
Кой гледАл-гледАл, кой пил, ял, ***л - няма да е за последно...
Извод: глей кво става тук по-често!
Някой да ни даде енУ хлАпе на видима възраст между 2,3 и 3,11 за два дни назаем, че жена ми сега няма да ме остави на мира...
Като се замисля, това може да се окаже доста полезно - и за децата, и за родителите.
ПОлезно бе, полезно...
Последно промяна от Мнемозина на 02.11.06, 11:38, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, те за тва аз се чувствам дърта вече за подобни тръпки. Много екстремно ми се струва, макар че онзи ден, докато се препичахме със син ми на терасата (абе каква е разликата между тераса и балкон?!) се сетиг за времето, когато той беше малък, бебе още, и как се разхождах с количката из кварталните градинки. Циганско лято. Той спи в количката, а аз съм седнала на някоя пейка и си чета книжка....Стана ми едно такова хубаво и.....тъжно....Но пък тогава не можех да разговарям с него така, както го правя сега. Прави са хората, че всяка възраст си има очарованието, стига да успеем да го съзрем:)4avdar4e написа:
В интерес на истината съм леко оглушала от снощи: два броя терминаторчета, две гасподчета и един брой Дзвер, на възраст между 2,5 и 7.
Нещо обаче ми се струва, че времето взе много бързо да "върви"....м@мка му:evil::mad: Тази сутрин, докато подреждах разни документи, папки и т.н. отново ми светна. А'м чи тя годината свърши....Кога успя така да се изтърколи?!

Ми да ти кажа - така звучи само първите 10 минути, после вече е нещо средно между "Сървайвър" и "Апокалипсис сега" - това само за всеки подлъгал се по ангелския му външен вид!4avdar4e написа:Това си звучи направо по О'Хенри, "Вождът на червенокожите"Lenny написа:Ако още някой е навит - давам един ненавършил 5 прелестен екземпляр.:twisted::twisted: - рус, зеленоок:D:D:D.
Колко ще ви взема, за да си го прибера ще ви кажа след като го вземете:lol::lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако не беше русата коса и зелените очи, щях да помисля, че си сестра ми:shock: :think:Lenny написа:
Ми да ти кажа - така звучи само първите 10 минути, после вече е нещо средно между "Сървайвър" и "Апокалипсис сега" - това само за всеки подлъгал се по ангелския му външен вид!

Милата ти сестра, тя само един ли има. Защото аз освен това имам и още един, който не пада по-долу от брат си в белите. Но е малко по-голям от търсената възраст - на цели 9 години и е тъмнокос и тъмноок:lol::lol::lol:.Та ако някой прояви интерес за комплектfrisky lioness написа:Ако не беше русата коса и зелените очи, щях да помисля, че си сестра ми:shock: :think:Lenny написа:
Ми да ти кажа - така звучи само първите 10 минути, после вече е нещо средно между "Сървайвър" и "Апокалипсис сега" - това само за всеки подлъгал се по ангелския му външен вид!
- frisky lioness
- Обратна връзка: