нали съм прикрита блондинка... как се произнася
нали съм прикрита блондинка... как се произнася
този швейцарски град - Gstaad?
гщаад?!?
гщаад?!?
just perfect
-
Дядо Капинчо
Re: нали съм прикрита блондинка... как се произнася
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 21:56, променено общо 2 пъти.
Ахъм, тъй съм го чувала.bead_ написа:този швейцарски град - Gstaad?
гщаад?!?
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 29.12.08, 21:57, променено общо 1 път.
Глей ся, освен туй знам малко английски, още по-малко немски и най-малко испанскиКапинчо написа: Ти нали беше славяноезична? М?
-
Дядо Капинчо
...
- сър Айвънхоу
Според мен най-малко знаеш суахили (демек никак... или се лъжа?4avdar4e написа:Глей ся, освен туй знам малко английски, още по-малко немски и най-малко испанскиКапинчо написа: Ти нали беше славяноезична? М?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Бе, горе-долу... Почнала съм да чета на руски, на към 4 годинки:shy: По това време бяхме в Куба и испански говорех свободно (за съжаление после тук нямъше къде да се учи, та чак в гимназията го поднових в Алианса). Английски не помня откога уча, май от 5 клас. А немски почнах (в ИЧС) след завършването на СУ, за да си обясня някои неща в чешкия:winkw: Мешавица пълна, ама на мен ми е забавно:-)Капинчо написа: Ти изглежда с тях си почнала щом ги знаеш по малко. Щото нали след 5-я език другите вече ти идвали отвътре.
Е, ай ся, чак дотам не съм се докараласър Айвънхоу написа: Според мен най-малко знаеш суахили (демек никак... или се лъжа?)
- сър Айвънхоу
Значи е време да се докараш! Инак за какво са ти толкоз езика, ако няма и някой "екзотичен" измежду тях!4avdar4e написа:Е, ай ся, чак дотам не съм се докараласър Айвънхоу написа: Според мен най-малко знаеш суахили (демек никак... или се лъжа?)
Bella Ciao
Bella Ciao
малиииииии!4avdar4e написа: По това време бяхме в Куба ...
са ти завидЕх!
- Dark Angel
кат си такъв всезнайко, кажи как се произнасят Aberystwyth, Ynys-y-Brawdd, Betws y Coed или Cymru ar y We ... уелските имена, разбира сеКапинчо написа:За G-точката мога да ти изнеса лекция, ама за Gstaadbead_ написа:този швейцарски град - Gstaad?
гщаад?!?
ПП мога да ти кажа, че Dun Laoghaire в Ирландия се произнася Дън Лири. В случай, че попаднеш на него де.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
А Долно/Горно Уйно?ELBI написа:Каспичан трезво ли ти звучи?Quid написа:само едни долни пияници може така да си кръстят селото шибано
Bella Ciao
Bella Ciao
Куид прави енциклопедия на "Шедьоврите на долните пияници" ...сър Айвънхоу написа:А Долно/Горно Уйно?ELBI написа:Каспичан трезво ли ти звучи?Quid написа:само едни долни пияници може така да си кръстят селото шибано
цената е ясна... кат гледам от тук събира доста матриал...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Ами като общува с нас с тебе...ELBI написа: кат гледам от тук събира доста матриал...
Bella Ciao
Bella Ciao
мислиш, че ни е усетил по миризмата?сър Айвънхоу написа:Ами като общува с нас с тебе...ELBI написа: кат гледам от тук събира доста матриал...
аз щот съм намалил доста алкохола. Налага се да се живее ...
- сър Айвънхоу
Абе и да спрем... доста време ще трябва да мине, докато започне да не се познава...ELBI написа:мислиш, че ни е усетил по миризмата?сър Айвънхоу написа:Ами като общува с нас с тебе...ELBI написа: кат гледам от тук събира доста матриал...
аз щот съм намалил доста алкохола. Налага се да се живее ...
Bella Ciao
Bella Ciao
Случайно да си с фамилия Графенберг? Щото аз съм асистента за упражненията по Вашите лекции, професоре...Капинчо написа:За G-точката мога да ти изнеса лекция...
- сър Айвънхоу
Добре, че не се предложи за онагледителното средство!Remmivs написа:Случайно да си с фамилия Графенберг? Щото аз съм асистента за упражненията по Вашите лекции, професоре...Капинчо написа:За G-точката мога да ти изнеса лекция...
Bella Ciao
Bella Ciao
ELBI написа:Куид прави енциклопедия на "Шедьоврите на долните пияници" ...сър Айвънхоу написа:А Долно/Горно Уйно?ELBI написа:Каспичан трезво ли ти звучи?Quid написа:само едни долни пияници може така да си кръстят селото шибано
чнг
долен пияницо:blum:
важното е че прявя нещо
кво са пайк връзваш кусури
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Помагаме с каквото можем на закъсали студентки, но не сме еквивалентни на BOB все пак...сър Айвънхоу написа:Добре, че не се предложи за онагледителното средство!
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:Помагаме с каквото можем на закъсали студентки, но не сме еквивалентни на BOB все пак...сър Айвънхоу написа:Добре, че не се предложи за онагледителното средство!И мисля, че различията въпреки всичко са в наша полза.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Следобед долните пияници ги тресе махмурлука и стават гадни извратеняци!Quid написа:прави ми впечатление следното
до обед форума е пълен с долни пияници
а след обяд е пълен с гадни извратеняци:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
та според теб - това е един пяндурски (първа смяна), извратен (втора смяна) форум ...Quid написа:прави ми впечатление следното
- сър Айвънхоу
Пияндурско-извратен!ELBI написа:та според теб - това е един пяндурски (първа смяна), извратен (втора смяна) форум ...Quid написа:прави ми впечатление следното
Bella Ciao
Bella Ciao
че и аз прая нещо...Quid написа:ELBI написа:Куид прави енциклопедия на "Шедьоврите на долните пияници" ...сър Айвънхоу написа:А Долно/Горно Уйно?ELBI написа:Каспичан трезво ли ти звучи?Quid написа:само едни долни пияници може така да си кръстят селото шибано
чнг
долен пияницо:blum:
важното е че прявя нещо
кво са пайк връзваш кусури:-)
чнг и на тебе! От 4-ти км
ке го осъдим куида за обида - за 200 евро - сутрешната смяна и 500 евро - следобеднатасър Айвънхоу написа:Пияндурско-извратен!ELBI написа:та според теб - това е един пяндурски (първа смяна), извратен (втора смяна) форум ...Quid написа:прави ми впечатление следното
- сър Айвънхоу
Съгласен! Щом той ще дава пари!ELBI написа:ке го осъдим куида за обида - за 200 евро - сутрешната смяна и 500 евро - следобеднатасър Айвънхоу написа:Пияндурско-извратен!ELBI написа:та според теб - това е един пяндурски (първа смяна), извратен (втора смяна) форум ...Quid написа:прави ми впечатление следното
Bella Ciao
Bella Ciao