Ето моята
Виждала съм такива теми и по други места.
Много интересна и разнообразна музика се събира.
Ако искате споделяйте тук и вашето настроение в песни.
Чи аз откога си споделям настроението в песни.... в онази тема с песните.esti написа:Коя песен отговаря на настроението ви в момента?
Ето моята
Разликата с онази тема е, че тук песента, която отговаря на настроението ти не е задължително да ти е любима.vyara написа:Чи аз откога си споделям настроението в песни.... в онази тема с песните.
Обаче сега ми няма ютубата, м%№$*ка им!
Днес ми е фризерно такова...Няма да пускам песни.
Туй фризерното ти настроение има ли нещо общо с кардиналния извод на Куида за какво най-добре служи фризера????vyara написа: Днес ми е фризерно такова...![]()
Е, не може да ми е такова, че да пусна чалга.esti написа: Например на мен ако ми е много гадно бих пуснала някоя мазна чалга.
Абе няма значение всъщност.....
Не, не. То ми е отпреди това.4avdar4e написа:Туй фризерното ти настроение има ли нещо общо с кардиналния извод на Куида за какво най-добре служи фризера????vyara написа: Днес ми е фризерно такова...![]()
Ей тъй съмesti написа:Коя песен отговаря на настроението ви в момента?
Нямала си гадни настроения, които само с противна чалга могат да се изразят?:shocked:vyara написа:Е, не може да ми е такова, че да пусна чалга.esti написа: Например на мен ако ми е много гадно бих пуснала някоя мазна чалга.
Абе няма значение всъщност.....
Виж, ако искам на другите да им е гадно.
Наистина.esti написа: Нямала си гадни настроения, които само с противна чалга могат да се изразят?:shocked:
Щастливка!:lol:
А аз, като искам на другите да им е гадно, просто почвам да пиша.
Шоуто трябва да продължи - със или без....vyara написа: Значи ни обичаш, щом не пишеш.
Което ме подсеща за това, че ако има музика която да изразява настроението ми, то има и такава, която да прави каквото си поиска с него.БоЕВ написа:Нещо нямам настроение за музика.
Хубав глас. А, аз съм много специален относно музиката..."всеяден" но с претенция, има моменти когато предпочитам тишината.esti написа:Което ме подсеща за това, че ако има музика която да изразява настроението ми, то има и такава, която да прави каквото си поиска с него.БоЕВ написа:Нещо нямам настроение за музика.
Като тази например - освен че музиката е гениална, тази жена има глас, който ме побърква, каквото и да запее.
Въпреки, че признавам си, колкото и да ми е любимка има едно изпълнение на каста дива, което за мен лично е по-добро. Всъщност то е божествено.
Ето и него.
Страхотен сайт!vyara написа:Я да пробам да пусна нещичко. В момента не го чувам, но вкъщи съм го слушала от тоя линк.
Поздрав за всички!!!
Тук
http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQGreen Light написа:Сори, знам че е супер банално, обаче си е истина. Е тва точно ми е настроението сега в 16:56 и Франк е под ръка, та: http://www.vbox7.com/play:71a5f18f
Готина тема
тая също много я обичам... а други - пускал съм, но ми бе споменато от един момент нататък, че ще конкурирам Лучано...esti написа:Коя песен отговаря на настроението ви в момента?
Ето моята

ами щом е така... малко нежност по следобедно време...frisky lioness написа:Моето настроение в момента
с какво?esti написа:Стига вече ветрове и снегове и бури и....
Време е за нещо лятно![]()
А ако има някой, който да ме научи да танцувам бачата ще го черпя!
тук е дадено добре като за начало ;)esti написа:Стига вече ветрове и снегове и бури и....
Време е за нещо лятно![]()
А ако има някой, който да ме научи да танцувам бачата ще го черпя!