Кво правите, бе?
-
Дядо Капинчо
Re: Кво правите, бе?
Е как да няма, Брад Пит дават.Капинчо написа:Централно форумско време. По ТВ-то няма кьорав филм, а тука само с Latrevw и Esti гоним паяжините.
Ааа Съра и той тук, ама аз него не го броя, щото той нещо по мъже го е ударил, напоследък.
И Джулия Робъртс, но това не е интересно.
Panta rhei...
Аз имам да наваксвам, защото не се знае утре на какъв акъл ще съм.
Малко съм притеснена, понеже толкова много акъли съм събрала, че вече се чудя кой ще ме връхлети.....и прегази.
Малко съм притеснена, понеже толкова много акъли съм събрала, че вече се чудя кой ще ме връхлети.....и прегази.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Нали тва ти казвам, дори и да започна не е сигурно докъде ще стигна, защото много акъли бушуват в мен и са в голяма борба, кой да ме завземе.Капинчо написа:
Що бе, да не си се хванала да си изпълняваш Коледните обещания? Няма да ..., ще ..., от утре спирам ..., от други ден почвам ...
Най-интересното обаче е, че със сигурност от много акъл човек не става по-умен.
- сър Айвънхоу
Е такава обида...Капинчо написа:Централно форумско време. По ТВ-то няма кьорав филм, а тука само с Latrevw и Esti гоним паяжините.
Ааа Съра и той тук, ама аз него не го броя, щото той нещо по мъже го е ударил, напоследък.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Не, щото чакам някой с конструктивно предложение...Капинчо написа:Ама ти не триеш ли регистри в момента.сър Айвънхоу написа:Е такава обида...Капинчо написа:Централно форумско време. По ТВ-то няма кьорав филм, а тука само с Latrevw и Esti гоним паяжините.
Ааа Съра и той тук, ама аз него не го броя, щото той нещо по мъже го е ударил, напоследък.... се изтрива само с...
уиски!
А ти си плещи с Latrevw и Esti, няма да ти преча... Само напомних как се трият обиди при мен...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Разсипник!Капинчо написа:
Нямаш проблем. Аз и без това алкохола си го наливам в чистачките на колата, щото по-евтин. Уиски още не съм слагала, ама водки и ракии ...
Абе, вкиснало се е! Я го дай да те отървем от него...Капинчо написа:Сетих се, че ми подариха някакво Glenfiddich 18 годишно. Не съм го чувал преди, сигурно е куче марка, пък и за 18 години сигурно е вкиснало.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ето, и аз да се разпиша.сър Айвънхоу написа: Абе, вкиснало се е! Я го дай да те отървем от него...
Нямам много време напоследък
Обаче за 18-годишно ще намеря. Време.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Ша додем, бре! Само кажи кога!Капинчо написа:Жената каза, че не излиза от къщи на това време. Да се чете "Капинчо не излиза от къщи". Който иска 18 годишно (уиски, не друго), ще трябва да се разходи до нас.Gaspode написа:Ето, и аз да се разпиша.сър Айвънхоу написа: Абе, вкиснало се е! Я го дай да те отървем от него...
Bella Ciao
Bella Ciao
А за 18 годишно друго къде предлагаш да отидем?Капинчо написа: Жената каза, че не излиза от къщи на това време. Да се чете "Капинчо не излиза от къщи". Който иска 18 годишно (уиски, не друго), ще трябва да се разходи до нас.
Капинчо написа: Жената каза, че не излиза от къщи на това време. Да се чете "Капинчо не излиза от къщи". Който иска 18 годишно (уиски, не друго), ще трябва да се разходи до нас.
Вън е .. страхотно. Наистина, не се шегувам!!!
Уиски не пия, мирише ми на дървеници:winkw:
обаче над 2000 мнв, ако се разрежда чая с него не личи че е виски поне до първите 5сто4avdar4e написа:Капинчо написа: Жената каза, че не излиза от къщи на това време. Да се чете "Капинчо не излиза от къщи". Който иска 18 годишно (уиски, не друго), ще трябва да се разходи до нас.
Уиски не пия, мирише ми на дървеници:winkw:
ние носим и така се лекуваме от умората
Последно промяна от Kent на 03.01.08, 23:28, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Кент написа: обаче над 2000 мнв, ако се разрежда чая с него не личи че е виски поне до първите 5сто
Аааа, и на такива височини не ходя
18 годишен сингъл малц. Вярно, че аз отдавна не пия колкото едно време, а и съм минал предимно на ЧВ и вярно, че не е някоя по-засукана марка, но си е класика в сингълите. Мога да те отърва, колата ми е снегорин. И днес се убедих в това.Капинчо написа:Нямаш проблем. Аз и без това алкохола си го наливам в чистачките на колата, щото по-евтин. Уиски още не съм слагала, ама водки и ракии ...
Сетих се, че ми подариха някакво Glenfiddich 18 годишно. Не съм го чувал преди, сигурно е куче марка, пък и за 18 години сигурно е вкиснало.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Аз съм роден с риза и куршум не ме ловиКапинчо написа: Сега да се разберем. В къщи има и 18 годишно (без 4 месеца) друго, ама само се гледа и се вика "Машалла", щото иначе Смита ми е под възглавницата.
Освен това, Смит без Уестън кво ли ще ми стори?
От друга страна, по неписаните клубни правила за колата, жената и п*шката на съклубаря нищо лошо се не казва/прави. Смятам, че в туй число влизат и разни други домашни любимци (изключвам вълкодава на Латревю - за него просто няма как да не кажа нещо
- сър Айвънхоу
Айде, щот си приятел, нема го закачаме туй 18-годишното друго... Инак ни съ пуашим от Смитове, Уетсъне и други подобни.Капинчо написа:Сега да се разберем. В къщи има и 18 годишно (без 4 месеца) друго, ама само се гледа и се вика "Машалла", щото иначе Смита ми е под възглавницата.
Пък и нали ще има 18 годишно виски со кафЕ...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Най-после някой да сподели умонастроението ми от тези дни!4avdar4e написа:
Добро ви утро и приятен ден!
Panta rhei...
А трябва! Найш кво е гот - никъф махмурлук нямаш сутрин и се събуждаш свеж като краставичка след 5-6 часа сън. Ама си трябва време за такива преживявания, времеее4avdar4e написа:Кент написа: обаче над 2000 мнв, ако се разрежда чая с него не личи че е виски поне до първите 5сто
- сър Айвънхоу
Абсолюно съм съгласен с теб! Няма по-хубаво нещо от един 5-6 часов преход из планината. После релакс. И сутринта си като нов човек.pocti_bezobidna написа:А трябва! Найш кво е гот - никъф махмурлук нямаш сутрин и се събуждаш свеж като краставичка след 5-6 часа сън. Ама си трябва време за такива преживявания, времеее
Просто си трябва малка аклиматизацийка, докато свикнеш на чистия въздух...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
поркали сте снощи - а?Капинчо написа:Централно форумско време. По ТВ-то няма кьорав филм, а тука само с Latrevw и Esti гоним паяжините.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз. Ама в неделя съм на обяд при баба, че има рожден ден.Капинчо написа:Ти ли ми беше комшийка или Бибиляна? Що не скокнеш до нас за едно кафе в неделя?pocti_bezobidna написа:А трябва! Найш кво е гот - никъф махмурлук нямаш сутрин и се събуждаш свеж като краставичка след 5-6 часа сън. Ама си трябва време за такива преживявания, времеее4avdar4e написа:Кент написа: обаче над 2000 мнв, ако се разрежда чая с него не личи че е виски поне до първите 5сто
Пък в съботата е една приятелка.
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа: Жалко! Некст тайм. Цуни баба си от мен (тя може и да ми е връстница). Пък кат ти свърши обяда, на път за вкъщи може да се отбиеш за по едно малко.
И голем инат - има си градина на вилата, трудно и е вече с много лехички да се занимава,
ама се е хванала с някакви домати - китайски ли, японски ли - и не дава никой да и ги пипне!
10х за поканата. Обаче неделя е Йордановден, ако не ме лъже паметта, и ще имам задължителна програмаКапинчо написа: Чувствай се поканен - неделя 14 часа с кафенце или чай, по избор. Ако потвърдиш, получаваш адрес.
- Green Light
Стига с тия 18 годишни, бе! Четете Щрунца - не стават!Gaspode написа:Ето, и аз да се разпиша.сър Айвънхоу написа: Абе, вкиснало се е! Я го дай да те отървем от него...
До 17!
Максимум!
прокурорски мераци...Green Light написа:Стига с тия 18 годишни, бе! Четете Щрунца - не стават!Gaspode написа:Ето, и аз да се разпиша.сър Айвънхоу написа: Абе, вкиснало се е! Я го дай да те отървем от него...
До 17!
Максимум!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо