Това е кадър от филм на Алмодовар, "Тръпнеща плът " (Live Flesh / Carne Tremula).
Като я видях таз картинка и се сетих за любовта ти към актовата фотография

Таман щях да питам що точно "за мен":eek::oops:4avdar4e написа: Като я видях таз картинка и се сетих за любовта ти към актовата фотография

Тва щото е на стоп-кадър, беееfrisky lioness написа: Даааа. Харесва ми. Ама този млад еж нещо много съсредоточено я гледа мадамата в д-то. Един такъв взрян ми се чини:think:
И как многозначително се подсмихва:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Тва щото е на стоп-кадър, беееfrisky lioness написа: Даааа. Харесва ми. Ама този млад еж нещо много съсредоточено я гледа мадамата в д-то. Един такъв взрян ми се чини:think:

И що само Фриски поздравяваш? Тя ли е най-големия фен на акт...ова фотография?8)4avdar4e написа:Ей туй ся го краднах от 40-50 в Дирника.
Това е кадър от филм на Алмодовар, "Тръпнеща плът " (Live Flesh / Carne Tremula).
Ей го на, веднага ме погнаELBI написа: И що само Фриски поздравяваш? Тя ли е най-големия фен на акт...ова фотография?8)
Ами старо правило - ако не си поискаш... И аз го харесвам (макар и не съвсем всичко и не съвсем "безусловно") - та ще поздравиш с едно копие (или аз ще си го направя) 8)4avdar4e написа:Ей го на, веднага ме погнаELBI написа: И що само Фриски поздравяваш? Тя ли е най-големия фен на акт...ова фотография?8)![]()
Кво да правя като съм ценител на красивото във всичките му форми?!?
Чувствай се поздравен, а аз ще потърся филма, щото не съм го гледала, а мнооого обичам Алмодовар.
В момента се тегли. Поисках сиELBI написа: Ами старо правило - ако не си поискаш... И аз го харесвам (макар и не съвсем всичко и не съвсем "безусловно") - та ще поздравиш с едно копие (или аз ще си го направя) 8)
Много е хубава снимката!4avdar4e написа:Ей туй ся го краднах от 40-50 в Дирника.
И аз! Мятай насам филма, моля!4avdar4e написа: а мнооого обичам Алмодовар.
Съм аз това.Anonymous написа:И аз! Мятай насам филма, моля!4avdar4e написа: а мнооого обичам Алмодовар.
Страхотна си 4аве!!! Мерси и до скорошно черпене4avdar4e написа:В момента се тегли. Поисках сиELBI написа: Ами старо правило - ако не си поискаш... И аз го харесвам (макар и не съвсем всичко и не съвсем "безусловно") - та ще поздравиш с едно копие (или аз ще си го направя) 8)Ако е добро качеството, имаш копие!
опърничавата написа:Съм аз това.Anonymous написа:И аз! Мятай насам филма, моля!4avdar4e написа: а мнооого обичам Алмодовар.
Крадлиsnowprincess написа:и аз мислех да я крадна и пусна тук, но ти ме изпревари

frisky lioness написа:Таман щях да питам що точно "за мен":eek::oops:4avdar4e написа: Като я видях таз картинка и се сетих за любовта ти към актовата фотография
Даааа. Харесва ми. Ама този млад еж нещо много съсредоточено я гледа мадамата в д-то. Един такъв взрян ми се чини:think:
Може да гледа към таванаNiya написа:
:lol::lol: :r Мчи, то къде другаде да гледа в тоз моментъ?!
То му е на пътя.

мерси, но при нас имаше слънце цял ден, а сега вали дъждfrisky lioness написа:Крадлиsnowprincess написа:и аз мислех да я крадна и пусна тук, но ти ме изпревари![]()
Честит ти първи софийски сняг:)

Значи сте в очакване (ама не на Гудоsnowprincess написа:мерси, но при нас имаше слънце цял ден, а сега вали дъждfrisky lioness написа:Крадлиsnowprincess написа:и аз мислех да я крадна и пусна тук, но ти ме изпревари![]()

И при нас така.snowprincess написа:мерси, но при нас имаше слънце цял ден, а сега вали дъждfrisky lioness написа:Крадлиsnowprincess написа:и аз мислех да я крадна и пусна тук, но ти ме изпревари![]()