Айде и на Ивановци, Иванки и вся асталная сволоч - да ви пребъдат имената!
Наздраве!
П.П. Б@си, не моа изтрезнея, мамка му и празници!

честито Верче..TerE написа:Всичко най-най!![]()
Мерси, Маготич!maggot написа:Ай да почерпиш! Да ти е честит ден-ден! Да си много обичана и много усмихната! Здрава и щастлива!
![]()
Айде и на Ивановци, Иванки и вся асталная сволоч - да ви пребъдат имената!
Наздраве!
П.П. Б@си, не моа изтрезнея, мамка му и празници!
Това за желанията е хитро.bibilyana написа:честито на Вяра,
Да си много ама наистина много усмихната и лъчезарна, щастлива и обичана и да ти се сбъднат няколко от желанията - по-важните....ама да останат и несбъднати де, че да има какво да пожелаваш напред![]()
П.С. За ИВановците пуснах друга тема,че не видях,че магот ме е изпреварила...
Мерси, Айвъне! Абе ти нямаш ли имен ден днес? Айвън не идва ли от Иван?сър Айвънхоу написа:О, Вечре, мило! Да си все такава, каквато си!![]()
Ех, како, какооооesti написа:Хехе, и младоците остарявате, ще дойдете и вие на наща....
Жива и здрава да си Верче!
С най-топли чувства към теб
Ша са науча, мамка му!!!doktorka написа:честито Верче..TerE написа:Всичко най-най!![]()
спокойна,усмихната и и се научи да псуваш...![]()
целуфффки
Благодаря! Ама и по нещо гадничко трябва от време на време, че то иначе скукааа...Баба Яга написа:Честито Верче, пожелавам ти безкрайно пиршество от хубави неща, слънчеви стихове и любов да заливат дните ти.
Мерси, Кенте. И вие всички бъдете здрави и щастливи.Кент написа:Честито Верче
бъдете живи и Здрави сички
именници и рожденници
и сичките покрай вас тоже
Dark Lady написа:виж си аватара, маковете са му лика приликаvyara написа:... Откъде знаеш, че обичам макове, м?
Ох, Даркиииии.... Давай, давай. Непременно искам. Сега съм в процес на планиране и вече дори имам списъче с храсти и цветя, които са ми любими и държа да имам. Даже намерих информация за едно интересно растение - облепиха, чувала ли си? Много полезно, вълшебно растение направо. Другите все ще ги купя или открадна, защото съм ги срещала.Dark Lady написа:от Русе съм си поръчвала бели кремове и кокичета - имате си производител, ще потърся телефони из старите си тефтери
бях направила една голяма леха с бели кремове - неземен аромат
а кокичета - бях засадила толкова много из тревата - фантазия
той произвежда и луковици за лалета
всъщност, хубавото на твоя съгражданин е, че произвежда луковици за сортове които виреят чудесно в България - повечето от холандските лалета, кремове, зюмбюли не виреят добре, мръзнат, не цъфтят така хубаво на следващите години.....
Ников ден е явно, не имен!vyara написа:Мерси, Айвъне! Абе ти нямаш ли имен ден днес? Айвън не идва ли от Иван?
Ще гледам аз, ама непрекъснато ме променят разни неща. Аз кво съм виновна?:lol::winkw: