Как се говори на азбука?
В обзора на събитията за 2007
В обзора на събитията за 2007
показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Как се говори на азбука?
Panta rhei...
Re: В обзора на събитията за 2007
Мнемозина написа:показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Ти мани, ама Първанов е историк все пакМнемозина написа:Да не ви разправям, че се зачудих не би ли трябвало тогава да са говорели на глаголица.
П.П. Че се сетих... Макар че и той (уж) е историк по образование. И тук е моментът да посоча темата на димпломата работа на другаря Станишев: "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия":rotfl24::rotfl24:
Историята на БКП има други акценти.4avdar4e написа:Ти мани, ама Първанов е историк все пакМнемозина написа:Да не ви разправям, че се зачудих не би ли трябвало тогава да са говорели на глаголица.Станишев да го беше казал, да не му се подиграваме на човека, на него му е простено
П.П. Че се сетих... Макар че и той (уж) е историк по образование. И тук е моментът да посоча темата на димпломата работа на другаря Станишев: "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия":rotfl24::rotfl24:
Аз обаче се замислих дали тази грешка не е като онези в рекламите - с цел да се набива в съзнанието "КирилиМетодий", кирилица и т.н.
Също като упоритото повтаряне на "безупрЕчно", което ти натиква в главата думата "Ариел".
П.П. Хубава връзка става между богослужение и военослужение.
Последно промяна от Мнемозина на 05.01.08, 18:42, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Нормално... От известно време си мисля, че този точно човек, когато говори на български, всъщност превежда мислите си от турски...Мнемозина написа:показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 21:54, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Интересно, що ли?Капинчо написа:Що пък турски?сър Айвънхоу написа:Нормално... От известно време си мисля, че този точно човек, когато говори на български, всъщност превежда мислите си от турски...Мнемозина написа:показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 21:54, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
А пък аз няма да ти отговоря! Сети се сам!Капинчо написа:Да де, и аз това питам.сър Айвънхоу написа:Интересно, що ли?Капинчо написа:Що пък турски?сър Айвънхоу написа:Нормално... От известно време си мисля, че този точно човек, когато говори на български, всъщност превежда мислите си от турски...Мнемозина написа:показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Bella Ciao
Bella Ciao
Само пускаш фитли, въшност и ти не знаеш, нали?сър Айвънхоу написа:
А пък аз няма да ти отговоря! Сети се сам!
- сър Айвънхоу
Ами, да! Няма аз да гърмя, я!pocti_bezobidna написа:Само пускаш фтили , въшност и ти не знаеш, нали?:-)сър Айвънхоу написа:
Аз, каквото знам, си го знам! За отговор на въпроси - тарифата - QUID-а!
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз не съм го гледала това, ама предполагам че си е обикновен лапсус.Мнемозина написа:показаха Президента Първанов да разказва как покровителите на ЕС Св.Св. Кирил и Методий защитавали пред папата правото да се водят богослуженията на кирилица.
Как се говори на азбука?
Уф, начи!
Че е глаголица, глаголица е (било е), но азбука може да се говори.
Ей така:
Аз Буки Веди Глагол Добро Есть Живете ....

Ей така:
сър Айвънхоу написа:Ами, да! Няма аз да гърмя, я!pocti_bezobidna написа:Само пускаш фтили , въшност и ти не знаеш, нали?:-)сър Айвънхоу написа:
Аз, каквото знам, си го знам! За отговор на въпроси - тарифата - QUID-а!
малко известна е версията е че братоците са отлъчнени от църквата не за друго аз за кражба на сребърен сервиз във ватикана
но историка след като се е занимавал с македония под вещото ръководство на другаря лилов вероятно не знае тази история
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
я, това е любопитно... сподели повечко?Quid написа:...малко известна е версията е че братоците са отлъчнени от църквата не за друго аз за кражба на сребърен сервиз във ватикана
...::-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Ама си плати тарифата първо!ELBI написа:я, това е любопитно... сподели повечко?Quid написа:...малко известна е версията е че братоците са отлъчнени от църквата не за друго аз за кражба на сребърен сервиз във ватикана
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Уф, начи!
Да, глаголицата глаголи наистина.Remmivs написа:Че е глаголица, глаголица е (било е), но азбука може да се говори.
Ей така:
Под повърхността винаги има интересни неща... Особено като се свърже с буквите по екрана от темата на Капинчо.
Panta rhei...
сър Айвънхоу написа:Ама си плати тарифата първо!ELBI написа:я, това е любопитно... сподели повечко?Quid написа:...малко известна е версията е че братоците са отлъчнени от църквата не за друго аз за кражба на сребърен сервиз във ватикана
винаги е удоволствие човек да комуникира с умни и интелигентни хора
Quasi Universal Intergalactic Denomination
проучването показа, че са глупости на търкалета (извини ме за френския).Quid написа:сър Айвънхоу написа:Ама си плати тарифата първо!ELBI написа:я, това е любопитно... сподели повечко?Quid написа:...малко известна е версията е че братоците са отлъчнени от църквата не за друго аз за кражба на сребърен сервиз във ватикана
винаги е удоволствие човек да комуникира с умни и интелигентни хора:-)
фактите сочат, че Кирил е католически светец, погребан във важна църква в Рим - пълен абсурд за някой отлъчен.
при Методий също няма някакви истории, освен че е бил незаконно държан под домашен арест от някакъв немски епископ до намесата на ... папата (а всъщност той е този, дето отлъчва).
Такива ми ти работи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми възможно е калиостро да е икономисал за сведенията и да са му пробутали евтина и невярна информация...Quid написа:ми добре:-)
те проучванията също еднозначно показват че калиостро е шарлатанин само че май не е точно така:-)
ми да:-)
бе случаи -всякакви
пък може и да е шарлатанин - не знам - не го познавам
но пък познавам и забавни шарлатани.
бе изобщо - животът е забавен.