Задачка - закачка ;)

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Задачка - закачка ;)

Мнение от Глас в пустиня »

Релсов път - влак,
скука.
Прозорец - апарат.
Резултат:

Изображение

Влакът се друсаше здраво. С едната ръка се опитвах да задържа прозореца отворен, а с другата правех жалки опити да снимам...и когато си мислех, че всичко е ОК, по законите на всеобщата гадост преминахме покрай някакъв стълб.
Та, знам че тук има доста сръчни люде с ФШ - Фриски, Питката, Ягишна...сигурно има и други...любопитно ми е, може ли да се премахне "обекта" в преден план, да се изправи леко переспективата...и да ...абе интересно ми е каква редакция бихте направили когато иматете време и ви се занимава. Ей тук и по-голям размер;

http://images22.snimka.bg/004888263-big.jpg

:-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Задачка - закачка ;)

Мнение от Stranniche »

БоЕВ написа:Релсов път - влак,
скука.
Прозорец - апарат.
Резултат
Влакът се друсаше здраво. С едната ръка се опитвах да задържа прозореца отворен, а с другата правех жалки опити да снимам...и когато си мислех, че всичко е ОК, по законите на всеобщата гадост преминахме покрай някакъв стълб.
Та, знам че тук има доста сръчни люде с ФШ - Фриски, Питката, Ягишна...сигурно има и други...любопитно ми е, може ли да се премахне "обекта" в преден план, да се изправи леко переспективата...и да ...абе интересно ми е каква редакция бихте направили когато иматете време и ви се занимава. Ей тук и по-голям размер;

http://images22.snimka.bg/004888263-big.jpg

:-)
И така си е хубаво - по-автентично, влаково. А майсторът и стълб да снима, пак си е майстор! :winkw: :blum:
Страхотен пейзаш! Само как ми се пътува с влак!!!
Аватар
Баба Яга

:))

Мнение от Баба Яга »

Ще опитам само малко временце да ми остане.:lol:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Публикувай отговор