Пеещ атлас
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Има ни - дори то чух как ни изпяха с братята румънци.Remmivs написа:прочетох ги
няма България, макар че очевидно ни има
но пък има Чехословакия, а такава страна няма вече
Пардон, има ни
Ама и да ни нямаше - голяма работа.
Губя бутилката, не мога ад го изпея с такава скорост.
ма пък и не пия уиски, така че
ПС. Лятото четох нкъде за някакъв дядка - човека гонеше 80те,
дето си има хоби - да прави маратон в различни държави.
Тука у нас тичал някъде докъм Панчарево, нещо трябвало трасе да му уреждат или не знак какво си там. Но. Човека казва: К`во праите, тука, начи! Тичах в Югославия еди-коя си година. И си я бях отметнал в списъка. А сега трябва да наваксвам още няколко държави
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Не повня вече (старост - нерадост!!) дали е пускано, ама е готина тренировка за ръчичка и главичкаRemmivs написа:Обаче на мен друго ми направи вчепетление, макар и да се имам за човек без визуална памет - Северна Америка - Три държави, Африка - 103.
ГЕОГРАФИЯ
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
А тва много готино! Не го бях виждала.4avdar4e написа:Не повня вече (старост - нерадост!!) дали е пускано, ама е готина тренировка за ръчичка и главичкаRemmivs написа:Обаче на мен друго ми направи вчепетление, макар и да се имам за човек без визуална памет - Северна Америка - Три държави, Африка - 103.
ГЕОГРАФИЯ
Ама не уцелвам много-много, да си призная...
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
аа вече нее - в момента подскачам в тигрово докато намеря някоя по-лицеприятна буба....4avdar4e написа:Напрао ми иде да запляскам монитораDark Lady написа: а ти продължаваш да разхождаш гнусната буболечка.........
апропо по темата - това другото дето беше да забучваш флагчета на градове и столици беше съвсем различно от таз песничка - за малко по-пораснали подрастващи тъй да се каже - аз не помня до кое ниво стигнах, ама не беше 10то де - 6то ли, 7мо - голяма зарибявка
Последно промяна от bibilyana на 07.01.08, 15:41, променено общо 1 път.
Да готино е това. Стигнах 6 ниво преди да ми избие овцата, че ми е време за почивка, но и до там бяха импреснати, даже успях да си снимам резултата...Капинчо написа:Някой (и аз не повня вече) го беше пуснал преди месец и нещо. С три опита стигнах до 10 ниво и ми писна да се пробвам. Иначе е готино, особено като улучиш някой град с точност 30-40 км на тази малка карта.
Бе, тя и картата е ситна. В Африка незнам дали са 103, ама Мадрид без малко да го4avdar4e написа:Аз констатирах, че с Европа, Русия, Китай и близките до нея страни немам проблеми. Обаче в Африка и Южна Америка настава сраааамpocti_bezobidna написа: Ама не уцелвам много-много, да си призная...
ковна нейде на майната си (и пак го уцелих доста приблизително)
Ама си е забавно.
Re: Пеещ атлас
ах че сладко..................
пея си гоооооооооо
мерси, Капинчо ... то, колко ми трябва, за да не изглеждам нормална
това е елементарно в сравнение с това ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
кво ме пързаляш по същата писта?Капинчо написа:Може да загрееш с товаELBI написа:това е елементарно в сравнение с това ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
да де - друг аранжимент и ... безкраенКапинчо написа:Не е съвсем същата. Песничката (т.е. извадката) е от друг аранжимент на Iievan polka. По-бавна е и има текст - точно за караоке.ELBI написа:кво ме пързаляш по същата писта?Капинчо написа:Може да загрееш с товаELBI написа:това е елементарно в сравнение с това ...
знам, че има текст, но се опитай да го следваш