много по-здрави и усмивки - Наздраве!

От кал да е, ама Иван да е! Ако нямаш Иван в къщи - наречи входния дирек Иван, ама Иван трябва да имаш!bibilyana написа:Да са живи и здрави всички Ивановци, иванки, ивелини и прочие....
много по-здрави и усмивки - Наздраве!![]()
![]()
![]()
кои са ни Ивани и Ивановци?TerE написа:Здраве и много късмет!![]()
![]()
Бибиляна...bibilyana написа:Да са живи и здрави всички Ивановци, иванки, ивелини и прочие....
![]()
![]()
Ох и аз, като я видях рано рано тази хлебарка и едва си преглътнах кафето.doktorka написа:Бибиляна...bibilyana написа:Да са живи и здрави всички Ивановци, иванки, ивелини и прочие....
![]()
![]()
ако имаш милост към душевното ми спокойствие,
ще махнеш туй щъкащото от постингите си ..или нема да пишеш..
щото някои тук присъстващи( в частност АЗ) не понасяме бубулечки...
А и аз в групата на хлебаркофобите...esti написа:Ох и аз, като я видях рано рано тази хлебарка и едва си преглътнах кафето.doktorka написа:Бибиляна...bibilyana написа:Да са живи и здрави всички Ивановци, иванки, ивелини и прочие....
![]()
![]()
Биби, не се сърди, ама....
Що бе ко й има - вижте как щъка....pocti_bezobidna написа:А и аз в групата на хлебаркофобите...esti написа:Ох и аз, като я видях рано рано тази хлебарка и едва си преглътнах кафето.doktorka написа:Бибиляна...bibilyana написа:Да са живи и здрави всички Ивановци, иванки, ивелини и прочие....
![]()
![]()
Биби, не се сърди, ама....
Твърде много прилича на хлебарка, инак нищо против други бабалюги нямам
Ако си беше съжителствала с хлебарки, едва ли щеше да е на същото мнениеКапинчо написа: В къщи щерката не дава да се убиват никакви животни (насекоми, амеби и т.н.). Хлебарки нямаме
Браво на момичето! Съвсем правилно прави! Паяците са наши приятели!Капинчо написа:В къщи щерката не дава да се убиват никакви животни (насекоми, амеби и т.н.). Хлебарки нямаме, но имаме един паячко (вероятно е двайстия поред, щото не знам колко им е дълголетието), който ако отиде на непозволено или опасно за него място (печката) бива внимателно преместен върху някое от растенията. Мдааа, а паяжините ги чистя аз като най-висок.
Паяци може. И бръмбари всякакви може. И мравки може.Remmivs написа:Браво на момичето! Съвсем правилно прави! Паяците са наши приятели!Капинчо написа:В къщи щерката не дава да се убиват никакви животни (насекоми, амеби и т.н.). Хлебарки нямаме, но имаме един паячко (вероятно е двайстия поред, щото не знам колко им е дълголетието), който ако отиде на непозволено или опасно за него място (печката) бива внимателно преместен върху някое от растенията. Мдааа, а паяжините ги чистя аз като най-висок.
Пробвайте с препарата, с който до крак избихме сичкото хлебарки и вече повече от половин година и помен няма от тях - Регент.Капинчо написа: Виж с мравките (8-ми етаж?) си играем на криеница.
що за човек трябва да си, че да направиш Joe's Apartment.....pocti_bezobidna написа:
Паяци може. И бръмбари всякакви може. И мравки може.
Хлебарки НЕ МОЖЕ. НЕ, НЕ и НЕ.
Леле, акк ги мразя тия гадинки!
Разкажи й, че те ни пазят - паяците се хранят с мухи и комари, двата вида насекоми, които пренасят най-опасните болести по хората. И че един паяк никога не би полазил човек, не обичат топлокръвни животни, по-скоро ще ни заобиколят, отколкото да минат по нас. Е, ако няма какво да правят то и през нас ще минат, но пък в България няма силно отровни паяци. Виж, в Австралия е друго нещо.Dark Lady написа:нда, съгласна за паяците ама щерката не ми фаща вяра
особено след като на стената до бюрото и се появи прародителя на домашния паяк, краката му бяха толкова дъъъълги....а щерката така дъъъълго пищя.......
аа за мравки чух - я вижте кви са бързи....ааа4avdar4e написа:Пробвайте с препарата, с който до крак избихме сичкото хлебарки и вече повече от половин година и помен няма от тях - Регент.Капинчо написа: Виж с мравките (8-ми етаж?) си играем на криеница.
Брррр! Това няма да мога да го гледам никога...Dark Lady написа:що за човек трябва да си, че да направиш Joe's Apartment.....pocti_bezobidna написа:
Паяци може. И бръмбари всякакви може. И мравки може.
Хлебарки НЕ МОЖЕ. НЕ, НЕ и НЕ.
Леле, акк ги мразя тия гадинки!
малко им се завива свят от тях, да знаеш.bibilyana написа: аа за мравки чух - я вижте кви са бързи....ааа
обичатРазкажи й, че те ни пазят - паяците се хранят с мухи и комари, двата вида насекоми, които пренасят най-опасните болести по хората. И че един паяк никога не би полазил човек, не обичат топлокръвни животни, по-скоро ще ни заобиколят, отколкото да минат по нас. Е, ако няма какво да правят то и през нас ще минат, но пък в България няма силно отровни паяци. Виж, в Австралия е друго нещо.
и мен тя най-много ме вдъхновява, ама нали виждаш реакцията - казват ми да не пиша щото щели да си шляпкат мониторите и после без монитории....ко ши праймКапинчо написа:Стига ма Бббби-ббббби-ббббби-биляно. Освен, че станах разноокав, взех и да заеквам от тези.bibilyana написа:аа за мравки чух - я вижте кви са бързи....ааа4avdar4e написа:Пробвайте с препарата, с който до крак избихме сичкото хлебарки и вече повече от половин година и помен няма от тях - Регент.Капинчо написа: Виж с мравките (8-ми етаж?) си играем на криеница.
Искам си хлебарката! Искам си хлебарката! Искам си хлебарката! Искам си хлебарката! Искам си хлебарката!
тя твойта щерка е спешълКент написа: обичатв смисъл кефят се на топлината щерката като беше малка и много не си поплюваше да се шубелисва....на едно изложение дълго държа в дланта си един огромен космат тарантул /20 кинта парчето/ той ....паяка като усети че няма да го мачкат, там си кротко и заспа
Може. Аз лично тарантула не съм държал. Но обикновените паяци, които съм въобще не ги кефи да седят в дланта ти. Или на друго място по теб. Такива са ми наблюденията.Кент написа:обичатв смисъл кефят се на топлината щерката като беше малка и много не си поплюваше да се шубелисва....на едно изложение дълго държа в дланта си един огромен космат тарантул /20 кинта парчето/ той ....паяка като усети че няма да го мачкат, там си кротко и заспа
пък аз видях само онзи тигърррррррррbibilyana написа:и мен тя най-много ме вдъхновява, ама нали виждаш реакцията - казват ми да не пиша щото щели да си шляпкат мониторите и после без монитории....ко ши прайм