Възмутена съм!
И кво?
И кво?
Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Възмутена съм!
Panta rhei...
Re: И кво?
Ми на мен това постоянно ми се случва, ама не мрънкям като тебеМнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Занеш ли - тоя емотикон много ме кефи.Мнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Страшно е изразителен, направо си е попадение!
ПС. Искаш да си невидима, разбрах, имам си в джобите вълшебен пръстен - прави те невидим! Да ти Го дам назаем?
Можете да си спретнете течение в общуването: от 02:00 до 03:594avdar4e написа:Ми на мен това постоянно ми се случва, ама не мрънкям като тебеМнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Да бе, в един и половина през нощта.4avdar4e написа:Ми на мен това постоянно ми се случва, ама не мрънкям като тебеМнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Ми дай да мрънкаме дружно.
Panta rhei...
Нали? И аз го харесвам.pocti_bezobidna написа:Занеш ли - тоя емотикон много ме кефи.Мнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Страшно е изразителен, направо си е попадение!
ПС. Искаш да си невидима, разбрах, имам си в джобите вълшебен пръстен - прави те невидим! Да ти Го дам назаем?
Благодаря, не искам, мразя пръстени, пък и големи патаклами ставаха заради него, доколкото си спомням. Искам по-незначително нещо да е.
Panta rhei...
ЗвеневиО написа: Можете да си спретнете течение в общуването: от 02:00 до 03:59
Panta rhei...
Мани, мани, съвсем ми се разбута дневно-нощния ритъм:shy: Обаче от днес, ща не ща, трябва да влизам в час..Мнемозина написа: Да бе, в един и половина през нощта.![]()
аз предлагам и един друг времеви интервал между 5:30 и 74avdar4e написа:Мани, мани, съвсем ми се разбута дневно-нощния ритъм:shy: Обаче от днес, ща не ща, трябва да влизам в час..Мнемозина написа: Да бе, в един и половина през нощта.![]()
Това сутринта ли?bibilyana написа:аз предлагам и един друг времеви интервал между 5:30 и 74avdar4e написа:Мани, мани, съвсем ми се разбута дневно-нощния ритъм:shy: Обаче от днес, ща не ща, трябва да влизам в час..Мнемозина написа: Да бе, в един и половина през нощта.![]()
Защото ако не е, времето между 7 и един и половина също е подходящ часови пояс.
Panta rhei...
да за сутринта имах предвид - щото аз по то време пияя кафетата и чета тука и понякога засичам разни прелитащи хораМнемозина написа: Това сутринта ли?![]()
или залитащиbibilyana написа:да за сутринта имах предвид - щото аз по то време пияя кафетата и чета тука и понякога засичам разни прелитащи хораМнемозина написа: Това сутринта ли?![]()
Ееее, ти пък си съвсем екстравагантна. Това е свръх моите възможности.bibilyana написа:да за сутринта имах предвид - щото аз по то време пияя кафетата и чета тука и понякога засичам разни прелитащи хораМнемозина написа: Това сутринта ли?![]()
Panta rhei...
Що бе, отлагаш лягането с два часа и нахлуваш в ранния сутрешен блок на прелитащите!Мнемозина написа:Това е свръх моите възможности.
И залитащите.ЗвеневиО написа:Що бе, отлагаш лягането с два часа и нахлуваш в ранния сутрешен блок на прелитащите!Мнемозина написа:Това е свръх моите възможности.
Да, нищо работа.
Обаче днес няма да стане. И утре също.
Panta rhei...
не бе бате в 8 требе да съм на работа - а аз ти казах колко часа път имам до там, нали?ЗвеневиО написа:Що бе, отлагаш лягането с два часа и нахлуваш в ранния сутрешен блок на прелитащите!Мнемозина написа:Това е свръх моите възможности.
за туй се налагат тез сомнанбулства инъче не ми е кой знае къв кеф
Б@си, ку на мен течението ми само толкова продължаваше, ехееее...ЗвеневиО написа: Можете да си спретнете течение в общуването: от 02:00 до 03:59
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Ами аз, като ви чакам по цели сутрини да решите да драснете нещо?! Ама си трая!Мнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А, и ти не си траеш много.сър Айвънхоу написа:Ами аз, като ви чакам по цели сутрини да решите да драснете нещо?! Ама си трая!Мнемозина написа:Цял ден ме няма и си бъбрите вие тук, а сега като дойдох, всичките млъкнахте.
Възмутена съм!
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=3605
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Не знаех, че мрънкането е твое изобретение.сър Айвънхоу написа:Хвана ли сееее!Що плагиатстваш, м????
Но вече знам и ще се позовавам на първеството ти.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ейййй, ама не е честно, ама НИКАК!Мнемозина написа: Не знаех, че мрънкането е твое изобретение.![]()
Но вече знам и ще се позовавам на първеството ти.
Самата Маготич ме е е обявила за главното мрънкало! А ти пак си изтървала церемонията по посвещаване!
Е, те тука се вижда ясно кое какво е!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao