Благодаря ти!pocti_bezobidna написа:Наздраве, Верче!
Да си жива, зддрава и много щастлива!
Оооо, Верче?
Мерси, Елби!ELBI написа:ЧРД Верче - жива и здрава, все така усмихната и много късметлийка да си!
Честито и на щерката на латервю, както и на моя "малкия", дето е също именик днес
Наздраве. Вчера направих към 40-50 парчета суши, което се обича от днешния именик, който с брат си вчера преполви количеството... заедно гледайки Скалата
Браво на теб! Да ти е жив и здрав именникът!
Re: Оооо, Верче?
Ох, да. Аз се сетих, след като го написах. Извинявай. Така поне ще запомня.сър Айвънхоу написа:Ников ден е явно, не имен!vyara написа:Мерси, Айвъне! Абе ти нямаш ли имен ден днес? Айвън не идва ли от Иван?
Ще гледам аз, ама непрекъснато ме променят разни неща. Аз кво съм виновна?:lol::winkw:
- сър Айвънхоу
Ох, да. Аз се сетих, след като го написах. Извинявай. Така поне ще запомня.vyara написа:Ников ден е явно, не имен!
Извинена си... винаги!
И да не ме запомниш... няма проблеми...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Запомнен си вече... джъъъъътттт, вкаран си в постоянната памет. Край!сър Айвънхоу написа: Извинена си... винаги!
- сър Айвънхоу
Няма лабаво, значи?vyara написа:Запомнен си вече... джъъъъътттт, вкаран си в постоянната памет. Край!сър Айвънхоу написа: Извинена си... винаги!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Нема. Смятай, че постоянната ми памет, макар и постоянна е много малка.сър Айвънхоу написа:Няма лабаво, значи?vyara написа:Запомнен си вече... джъъъъътттт, вкаран си в постоянната памет. Край!сър Айвънхоу написа: Извинена си... винаги!
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
vyara написа: Даже намерих информация за едно интересно растение - облепиха, чувала ли си? Много полезно, вълшебно растение направо. Другите все ще ги купя или открадна, защото съм ги срещала.
П.п. Към темата - честит имен ден на половинката
Около Варна има някаква защитена местност с естествено растяща облепиха. Иначе, виж аз откъде научих за нея:TerE написа:Леле, и аз тези дни съм на вълна точно облепиха - ама не знам откъде в България мога да си го... открадна, купя и т.н.
Иначе знам, че би виряла при нас - щом в Подмосковието расте безпроблемно, трябвало й само да е на светло. А наистина е супер полезно, в Русия правят масло от облепиха и др.разни...
Някъде четох, че у нас била растяла около Варна...
ТУК. Ако искаш регистрирай се и питай тази Теди, тя си е взела от София.
Освен това е витаминна бомба. Може също да се яде или пие като чай за разлика от алоето.4avdar4e написа:Аз като попрочетох малце и отгоре-отгоре стигнах до гениалния извод:winkw:, че облепихата има почти същите свойства и действие като алоето. Пък то се гледа по-лесно по наште ширини. Или не съм права?!?vyara написа:облепиха.
- snowprincess
честито на патерица, миличка
не се променяй много, само толкова, колкото да ти се сбъдват желанията - първо малките, а после и по-големите
остани добра, защото и така си интересна за другите
здраве, щастие и любов!

не се променяй много, само толкова, колкото да ти се сбъдват желанията - първо малките, а после и по-големите
здраве, щастие и любов!

Благодаря ти, Принцесо!snowprincess написа:честито на патерица, миличка
здраве, щастие и любов!
Пожеланията ти ме стоплят.
Re: Честито!
ЧРД, Верче!
С всяка нова година - все по-щастлива и обичана!
Re: Честито!
Мерси, Семира!Semiramis написа:![]()
ЧРД, Верче!
С всяка нова година - все по-щастлива и обичана!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Около Варна има някаква защитена местност с естествено растяща облепиха. Иначе, виж аз откъде научих за нея:vyara написа:
ТУК. Ако искаш регистрирай се и питай тази Теди, тя си е взела от София.[/quote]
О, много 10х, ще питам...