Ми сега?!
Ако Ентелегентността ми достигне нечувани размери, кво прайм а?
Къде ще си търся форум отговарящ на нивото ми?!
Ужас ви казвам.
Ох...
Отивам да запаля една цигара пред огледалото и да видим, дали ще свикна с новата коса.
ШсъбИрем малко косЪми за перука-антидепресантова!esti написа: дали ще свикна с новата коса.
Значи ще гледам да запомня какъв сън ще сънувам тази нощ, а утре може да се окаже, че сред вас е била (щото като се надуя и ще ви зарежа) най-гениалната жена на планетата.maggot написа:Виж... и баща ми бил рус. И все се чудеше що кат спи му идват гениалните идеи кое как да се направи. И най-накрая откри (пак на сън) - щот си бил сменил косата - станал плешив!
Да ти не отхапе главата някое гладно дете!esti написа: Сега съм шоколадова
Приятелките ми решиха, че алкохола ще ми помага за депресиите.ЗвеневиО написа:ШсъбИрем малко косЪми за перука-антидепресантова!esti написа: дали ще свикна с новата коса.
esti написа:Вече не съм блондинка.
taka si mislish ti i grupa sywetski ucheni...
wse sme si blondinki...
( na! pitaj tuk prisystwashtite muje)
Ние сега прости ли сме?! А?! М!!!esti написа: Ако Ентелегентността ми достигне нечувани размери, кво прайм а?
Къде ще си търся форум отговарящ на нивото ми?!
Ужас ви казвам.
Ох...
стига и ти, как така скучна брюнетка беvyara написа: Ние сега прости ли сме?! А?! М!!!
Аз ако се боядисам руса, мъжа ми ще ме изгони.
Сега виде ли какво е да си скучна брюнетка?
На ти сега.
Нали затова е онова смиг.Dark Lady написа: стига и ти, как така скучна брюнетка бе
аз от както съм брюнетка не мога да си се нарадвам
мъж ми каза че не ще повече да вижда естествения ми цвят
vyara написа: Нали затова е онова смиг.
Иначе казват природата рядко грешала. Обикновено на човек най му отива цвят, близък до естествения. Никога не съм искала да бъда блондинка- ще взема да стана прекалено атрактивна.Пък и на интелекта няма да ми отива
![]()
ЗвеневиО написа:Green Light написа:Първо закриха Чешката бирария
Да махат блондинките - да върнат бирарията!
Искаме си бирарията! Стига деееее! Не ми припомняй!4avdar4e написа:А какво руло по Киевски готвеха там....сър Айвънхоу написа:Искаме си бирарията!
esti написа:Приятелките ми решиха, че алкохола ще ми помага за депресиите.ЗвеневиО написа:ШсъбИрем малко косЪми за перука-антидепресантова!esti написа: дали ще свикна с новата коса.
А новата коса вероятно е някаква моя подсъзнателна реакция на нещо.
Желанието за драстична промяна е сигнал, че нещо не ми е наред.
Но!
Това би било нищо в сравнение с ужаса и депресията, които ще ме застигнат ако се окаже, че новата коса не ми отива или ...о боже! ме загрозява.:crying::mad::(:crying::shocked::blink:
Звеневи, разчитам на теб рожбо - събирай ми косъми за всеки случай.
Започвам да свиквам, пък и след няколко измивания мисля, че ще посветлее доста, защото върху русо трудно се задържа тъмно - има време...snowprincess написа:свикна ли вече
напук ли го направи или търсеше нова визия
грижа се да не се подпалишesti написа:Критикарска дева такава пфу!:blum:ELBI написа:ако не объркаш фаса с косата - може и да свикнеш.
баси пушачите, значи...
синът напоследък така вони на тютюн. не е за вярване направо. гадост...
апропо, точно кой нюанс на лилавото си избрала?
оня ден наистина чух някакви гърмежи...esti написа:...
Напук рядко правя - освен на себе си.
Просто изведнъж ме изтрещя мисълта, че трябва да сложа край на русото.
това ме кефи изключително многоesti написа: Просто изведнъж ме изтрещя мисълта, че трябва да сложа край на русото.
сега ще се окажете с една и съща дойка и кръвна група...Dark Lady написа:това ме кефи изключително многоesti написа: Просто изведнъж ме изтрещя мисълта, че трябва да сложа край на русото.
сестра по съдба:lol:
Само да те предупредя да не се доверяваш много на моите самоанализи и въобще на нещата, които дращя, защото много често пиша неща, които са на майтап....но не звучат така.Semiramis написа: най-обичам самоанализи да чета, щото са най-правилни
аватара ти много русоляв, спокойно
балансира
а ти що така, бе Миме, между другото?
това си е един напълно завършен, перфектен цикъл...esti написа:...Освен това в такива моменти често ме избива на смях - ставам си смешна сама на себе си.
....
Благодаря за вниманието!:blum:
А! И аз така горе-долу. Обаче сега се сетих, че жените били склонни да се боядисват в тъмни цветова именно при депресия. Сигурно и с носенето на черно е така, де да знам. Черно носиш ли?esti написа:Само да те предупредя да не се доверяваш много на моите самоанализи и въобще на нещата, които дращя, защото много често пиша неща, които са на майтап....но не звучат така.Semiramis написа: най-обичам самоанализи да чета, щото са най-правилни
аватара ти много русоляв, спокойно
балансира
а ти що така, бе Миме, между другото?
![]()
Но в конкретния случай това, което написах звучи на майтап, но не е.
Годината свърши зле и новата започва зле.
Има неща за, които с удоволствие човек би се удавил в депресия, но мен самата мисъл да съм в депресия вече ми действа депресиращо. Затова при мен депресиите са бързи и плитки.
Не мога да си позволя лукса да страдам дълго и безутешно.
Освен това в такива моменти често ме избива на смях - ставам си смешна сама на себе си.
И като се захиля, и като си кажа "ама овцо заспала, кво си се разлигавила ма..." и така смях смях....
Та така с моите депресии.
Благодаря за вниманието!:blum: