Откъде да си изтегля безплатно
- Пипилота Шантиклер
Откъде да си изтегля безплатно
програмка която конвертира .pdf файлове в .HTML , .tht, или .odt
знае ли някой, м?
знае ли някой, м?
- сър Айвънхоу
Re: Откъде да си изтегля безплатно
Потърси в date.bg програмата Fine ReаderПипилота Шантиклер написа:програмка която конвертира .pdf файлове в .HTML , .tht, или .odt
знае ли някой, м?
Добре е да е версия 8 или новата 9
Има ги там!
Ако не успееш, прати ми файла на мейла ми и ще ти го конвертирам в каквото искаш :)
Последно промяна от сър Айвънхоу на 08.01.08, 12:52, променено общо 1 път.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Натискаш с десен бутон на мишката Тук, и даваш "сейв линк ас..."(последният Файн риидър 9 - лицензиран) но няма конвертор в HTML - конвертираш в текст и наливаш където си искаш... 
Може ли и АЗ да ти пратя една тъща, да я конвертираш в *.jpg ?сър Айвънхоу написа: и ще ти го конвертирам в каквото искаш :)
- сър Айвънхоу
Радвам се, че не искаш да я конвертирам например в тъща.sujukЗвеневиО написа:Може ли и АЗ да ти пратя една тъща, да я конвертираш в *.jpg ?сър Айвънхоу написа: и ще ти го конвертирам в каквото искаш :)
Bella Ciao
Bella Ciao
*.jpg е двуизмерно - някакси лесно ще я сгънасър Айвънхоу написа: Радвам се, че не искаш да я конвертирам например в тъща.sujuk
*.sujuk - може да се вмирише и да остави трайни следи по стените след опит за мачкане до двуизмерен еквивалент...
just for the record - > в /dev/null не оставя никакви следи...ЗвеневиО написа:*.jpg е двуизмерно - някакси лесно ще я сгънасър Айвънхоу написа: Радвам се, че не искаш да я конвертирам например в тъща.sujuk
*.sujuk - може да се вмирише и да остави трайни следи по стените след опит за мачкане до двуизмерен еквивалент...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Е, ти си знаеш...ЗвеневиО написа:*.jpg е двуизмерно - някакси лесно ще я сгъна
Bella Ciao
Bella Ciao
През СD то ли ще я закараш до /dev/null или първо ще я тъпчеш във Флаш-ка!?ELBI написа:just for the record - > в /dev/null не оставя никакви следи...
...в тази вселена. Обаче ще има твърде много "почитатели" в някоя друга....ELBI написа:just for the record - > в /dev/null не оставя никакви следи...
ти пък искаш и наръчник по инквизиция...ЗвеневиО написа:През СD то ли ще я закараш до /dev/null или първо ще я тъпчеш във Флаш-ка!?ELBI написа:just for the record - > в /dev/null не оставя никакви следи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ще раздаваш автографи там...Remmivs написа:...в тази вселена. Обаче ще има твърде много "почитатели" в някоя друга....ELBI написа:just for the record - > в /dev/null не оставя никакви следи...
леко полека нещата стават яснииииПипилота Шантиклер написа:програмка която конвертира .pdf файлове в .HTML , .tht, или .odt
знае ли някой, м?
за предпочитане е програми които конвертират пдф файловете към DOC /WORD/
след такова конвертиране съдържанието може да се редактира
това обаче става когато текста е разпознат при вкарването му в пдф файл
при положение че текста не е разпознат /като текста а неква картинка/ то се постъпва по следния начин
печат -> сканиране->разпознаване -> и в word /doc / евентуално редакция и html
тоест нещата може да се меткат в нета:-)
сега ако въпроса е
конвертиране на пдф -> хтмл файл то има няколко софта които се справят различно добре с тва конвертиране
и така
връщаме се отново на въпроса
кво все пак трябва да се направи ?!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Fine Reader-а е супер як и може и да конвертира и в двете посоки, да не кажа във всички. Ех, спомени. Навремето имах лицензирана 4-ка, защото им открих бъг. 
Само не разбрах думичката безплатно какво означава в случая. Защото FR не е безплатен. Ако наистина се визира токова решение, то не FR е отговора на поставения въпрос.
Само не разбрах думичката безплатно какво означава в случая. Защото FR не е безплатен. Ако наистина се визира токова решение, то не FR е отговора на поставения въпрос.
спестявам част от терминологиятаELBI написа:само дето забрави да вметнеш възможността за изпозване на OCR...
за да е лесно читаемо
май не си наясно с тази материя щом ми задаваш така въпроса
има се предвид вероятно лицензиран официално:-)ЗвеневиО написа:"Безплатно да си сваля...",Remmivs написа:Ако наистина се визира токова решение, то не FR е отговора на поставения въпрос.
Не се има предвид безплатен софт....
с кутия и стикерчета
то друг софт няма
за 15 дни и аре чао лека нощ и довиждане:rotfl24:
акробата професионалния ако има филтрите за кирилица директно го метка пдф към word
ако няма добри филтри за кирилица пак става но не добре
има още няколко софта за конфертиране
за съжаление не винаги се псравят с кирилицата коректно
акробата професионалния ако има филтрите за кирилица директно го метка пдф към word
ако няма добри филтри за кирилица пак става но не добре
има още няколко софта за конфертиране
за съжаление не винаги се псравят с кирилицата коректно
ако пдф обаче има защити вътре ........
и е от по новите модели няма разбиване на защитата
и
може да се гледа само на екран
то тогава нещата стават брутални
страница по страница маркиране и запис в отделен файл
печат
и сканиране с ирис или ФР с разпознаване и ........
и на салата стана пдф:rotfl24:
и е от по новите модели няма разбиване на защитата
и
може да се гледа само на екран
то тогава нещата стават брутални
страница по страница маркиране и запис в отделен файл
печат
и сканиране с ирис или ФР с разпознаване и ........
и на салата стана пдф:rotfl24:
Remmivs nods. FR е най-доброто наистина. Освен това, кирилицата му е нейтив, така да се каже.ЗвеневиО написа:80 страници *.pdf с малка водка за около 35 минути бяха свеж *.rtf ( не повърнат)Quid написа:и на салата стана пдф:rotfl24:Пробвах и с мастика, също става!
Последно промяна от Remmivs на 08.01.08, 13:53, променено общо 1 път.
250 страници сканирани формат а5ЗвеневиО написа:Глей си работата - Като пръв МрАзител на *.pdf, съм пробвАл всички бозАви и небозАви конвертори, от FR9 дотук не съм уцелвАл нищо по-добро, а линкот, който съм дал е с парче, което е лицензирано, шгу имаш и след 1500 дена!Quid написа:за 15 дни и аре чао лека нощ и довиждане:rotfl24:
вкарани в пдф
размер на файла 80мб
същите страници вкарани в djvu формат
размер на файла около 3мб
пдф е кошмар голям
спор няма за тва:-)
ако има таблички и разни чики рики по страниците трябва повече водка:blum:ЗвеневиО написа:80 страници *.pdf с малка водка за около 35 минути бяха свеж *.rtf ( не повърнат)Quid написа:и на салата стана пдф:rotfl24:Пробвах и с мастика, също става!
- Пипилота Шантиклер
мерси, успях да я сваля и инсталирам, даже файл в уърд изкарах, но шрифтовете са различни и цялата визия е отишла на киноЗвеневиО написа:Натискаш с десен бутон на мишката Тук, и даваш "сейв линк ас..."(последният Файн риидър 9 - лицензиран) но няма конвертор в HTML - конвертираш в текст и наливаш където си искаш...
губи се смисъла да ползвам пдф-ския файл на готовата книжка
то в уърд и аз си ги имам
ядосана съм сега, майната и на тъпата книжка сумати време потроших
- сър Айвънхоу
Гледай сега, готов съм, ако пратиш файла, да го разпозная аз с ФР и да оправя всичката визия, както трябва! За теб, абсолютно безплатно!Пипилота Шантиклер написа:мерси, успях да я сваля и инсталирам, даже файл в уърд изкарах, но шрифтовете са различни и цялата визия е отишла на киноЗвеневиО написа:Натискаш с десен бутон на мишката Тук, и даваш "сейв линк ас..."(последният Файн риидър 9 - лицензиран) но няма конвертор в HTML - конвертираш в текст и наливаш където си искаш...
П.П. Е, няма да стане веднага... Но мисля, че до четвъртък вечер ще се справя напълно.
П.П.П. Абе, ти нямаш ли оригиналния файл на книгата? Тя, все пак, не е набирана на линотипна машина!
Последно промяна от сър Айвънхоу на 08.01.08, 15:03, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
Моме, Шантиклер, за кво бъхтене бъхтихте, шом гу имате у вЪрд?Пипилота Шантиклер написа:ядосана съм сега, майната и на тъпата книжка сумати време потроших
В нета няма много възможности за джиджини шрифтове и красоти-сване, Ако идеята Ви е била да го праснете едно-към-едно, като книжното тяло, братята руси имат разни конвертори за "текст към е-book"
МАЙ не ни смо разббрале директивата...
Май то Ви нисте задале хоризонто!
- Пипилота Шантиклер
сър Айвънхоу написа:Гледай сега, готов съм, ако пратиш файла, да го разпозная аз с ФР и да оправя всичката визия, както трябва! За теб, абсолютно безплатно!Пипилота Шантиклер написа:мерси, успях да я сваля и инсталирам, даже файл в уърд изкарах, но шрифтовете са различни и цялата визия е отишла на киноЗвеневиО написа:Натискаш с десен бутон на мишката Тук, и даваш "сейв линк ас..."(последният Файн риидър 9 - лицензиран) но няма конвертор в HTML - конвертираш в текст и наливаш където си искаш...
П.П. Е, няма да стане веднага... Но мисля, че до четвъртък вечер ще се справя напълно.
пращам веднага само прати мейл на бележка
и какво да кажа.....трогнахте ме днеска много с отзивчивост
на следващата сбирка водката ще е от мен за цялата тайфа