щоууdoktorka написа:bibilyan-че....
немой ме кара да ставам лоша.
вземи изтрий тези дето щъкат от горния постинг...bibilyana написа:щоууdoktorka написа:bibilyan-че....
немой ме кара да ставам лоша.
![]()
![]()
хехе това е много пуфкавоо - страшно хубаво ще е да го мачкаш сигурно
Много е миличък
Готини гадинки!:lol:bibilyana написа:айде пускайте бубии и бубалеции наволя
...

Тарантулка.Баба Яга написа:Айде и едно "Дупе рошаво" да си щъка тъдява.
Супер снимка, Боев! Твоя ли е?БоЕВ написа:
Готини гадинки!:lol:
В началото си помислих, че ще си говорим за такива жувотинки:
Тенкс! Да, пипнах ги на едно дърво с добре угнили мушмули, гмеж направо ти казвам - сойки, косове, кълвачи, синигери...станах разноглед. Доволен съм че успях да "отстрелям" няколко кадъра.сър Айвънхоу написа:Супер снимка, Боев! Твоя ли е?БоЕВ написа:
Братко, ставаш все по-добър и по-добър фотограф! Желая ти от сърце да видя твоя снимка (поне една) в "Нешънъл джеографик"!БоЕВ написа:Тенкс! Да, пипнах ги на едно дърво с добре угнили мушмули, гмеж направо ти казвам - сойки, косове, кълвачи, синигери...станах разноглед. Доволен съм че успях да "отстрелям" няколко кадъра.сър Айвънхоу написа:Супер снимка, Боев! Твоя ли е?БоЕВ написа:
Боев, виждам че разбираш от птиченца, довечера ще кача едно, много си го харесах а не зная как се казва - надявам се ти да знаеш.БоЕВ написа:Тенкс! Да, пипнах ги на едно дърво с добре угнили мушмули, гмеж направо ти казвам - сойки, косове, кълвачи, синигери...станах разноглед. Доволен съм че успях да "отстрелям" няколко кадъра.сър Айвънхоу написа:Супер снимка, Боев! Твоя ли е?БоЕВ написа:
Благодаря ти още веднъж! Претенцийте са ми скромни в областта на фотографията. НГ е много висока летва на тоя етап.сър Айвънхоу написа:
Братко, ставаш все по-добър и по-добър фотограф! Желая ти от сърце да видя твоя снимка (поне една) в "Нешънъл джеографик"!
Хората са казали, че трябва да си поставяш летвата високо, инак никога няма да постигнеш нещо!БоЕВ написа:Благодаря ти още веднъж! Претенцийте са ми скромни в областта на фотографията. НГ е много висока летва на тоя етап.сър Айвънхоу написа:
Братко, ставаш все по-добър и по-добър фотограф! Желая ти от сърце да видя твоя снимка (поне една) в "Нешънъл джеографик"!
Давай го тука, с общи усилия ще му намерим именцето. Имам някаква обща представа за по разпространените птички, орнитологията е много сложна наука.Баба Яга написа: Боев, виждам че разбираш от птиченца, довечера ще кача едно, много си го харесах а не зная как се казва - надявам се ти да знаеш.
може да влети пиян плъх.Quid написа:няма ли да улети тук в темата някоя пияна свиня
Да, мой е, купих си го подарък за миналата нова година, лесни са за гледане, искат по сенчести места, гледат се в аквариум задължително върху торфено покритие, за да не се развъждат микроорганизми, от тях може да умре. Храни се с хибридни скакалци, купуват се от Тарариум, може с червеи и малки мишлета но аз не съм опитвала, може и с малки птички( сърце не ми дава да го направя).Може да не яде по шест месеца но задължително трябва да има вода, хубаво е в аквариумът да има черупка от кокосов орех за да се крие там. Много е интересен като поведение и ужасно забавен. Ако го научиш от малък да ходи по теб няма опасност да те ухапе и като се прибереш те намира и се гушка в теб като куче.
Аууу! Живо нещо не бих му дала да яде!Баба Яга написа: Да, мой е, купих си го подарък за миналата нова година, лесни са за гледане, искат по сенчести места, гледат се в аквариум задължително върху торфено покритие, за да не се развъждат микроорганизми, от тях може да умре. Храни се с хибридни скакалци, купуват се от Тарариум, може с червеи и малки мишлета но аз не съм опитвала, може и с малки птички( сърце не ми дава да го направя).Може да не яде по шест месеца но задължително трябва да има вода, хубаво е в аквариумът да има черупка от кокосов орех за да се крие там. Много е интересен като поведение и ужасно забавен. Ако го научиш от малък да ходи по теб няма опасност да те ухапе и като се прибереш те намира и се гушка в теб като куче.
snowprincess написа:от всички буби това е единственото, от което не ми настръхва козината
Започвам да разбирам омразата тиdoktorka написа:вие акъл нямате....
като го видите туй рошавото да пресича улицата или да си седи кротко на стената отвън на къщата...бррррр....
освен това-туй е малко ..нашите са по -големжки...
По скоро с него си излекувах фобията от всичко пълзящо, просто предприех радикални мерки.4avdar4e написа:Започвам да разбирам омразата тиdoktorka написа:вие акъл нямате....
като го видите туй рошавото да пресича улицата или да си седи кротко на стената отвън на къщата...бррррр....
освен това-туй е малко ..нашите са по -големжки...
П.П. И на мен не са ми особено приятни, ама ей на, хората се кефят:blink:
от такава бройка и мен би ме втреслоdoktorka написа:
дааа...
преди 2 седмици имаше 52 такива в къщи
от де се бяха навъдили така и не се разбра!
но ги брихме щото мъж ми ги ловив една палстмасова кутия ,за да ги пусне на свобода...
или бяха повече?

На Майорка е значително по-добре, но все пак според прогнозата температурите за следващите дни ще са между 3°C и 15°C на въздуха и към 15°C на водата. По-добре при канарчетата - 15°C - 21°C въздуха и 21°C водата.ELBI написа:... кво гадно време на 4 км. Дали да не идем за няколко дена на Майорка? То и за Грийна ще е полезно май...