п.п. обещавам да не ги разпространявам от мен навън
п.п.1 мойте визуализации съм ги пускал тука, но може и лично

За достатъчно добро разнежване, крачетата ти не са в правилната посока ориентирани!vyara написа:Гледай ми крачетата да се разнежваш тогаз.
хахахахаааааааааааааКент написа:имам си снимки на повечето Клубари, взети от-там оттук. Като пиша отговор на някой пост дето много-много не съм съгласен с него
...си отварям снимката на съответния клубар в мъничко прозорче на екрана
Отговорът ми излиза почти винаги спокоен и без излишни емоции
Затва пращайте ми снимки на лс и бещавам да бъда добричък и занапред
![]()
ми то и аз съм мъж беабе ти откъде имаш толкова снимки, м?
аз само твойта и на мъж съм си свалила - да се любувам...
Искай само на тези дето много те нервятКент написа: изпрати на лб, която намериш за добре ако обичаш![]()
да е равностойна попарата
Или им прави магии.Капинчо написа: Не, слага си ги на дартса.
си...си....Кент написа:ми то и аз съм мъж беабе ти откъде имаш толкова снимки, м?
аз само твойта и на мъж съм си свалила - да се любувам...
поне бях до преди малко![]()
![]()
![]()
разбрах бре споко
твоя нямам
мога да намеря, но ако помоля, знам че ша ме увАжиш та...
изпрати на лб, която намериш за добре ако обичаш![]()
да е равностойна попарата

а може и обратнотоvyara написа:Или им прави магии.Капинчо написа: Не, слага си ги на дартса.
Абе кой знае как ша ме псува, ако има моя снимка. Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!
Мноу пък си дащен. Глей го ти!Кент написа: а може и обратното![]()
п.п. ше ти дам малко от моя
благодарско, ше чакамето една сега. другата на лб![]()
може и да има свалена, я си спомни за малката русалкаvyara написа: Абе кой знае как ша ме псува, ако има моя снимка. Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!

Може да я има, ама не свалена. Хихих...snowprincess написа:може и да има свалена, я си спомни за малката русалкаvyara написа: Абе кой знае как ша ме псува, ако има моя снимка. Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!:lol:
що? да не мислиш по време на секс?vyara написа:... Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!
Не твърде. Ама нали от там ми минават импулсите, бре!ELBI написа:що? да не мислиш по време на секс?vyara написа:... Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!
Откъде?vyara написа:Ама нали от там ми минават импулсите, бре!
една жичка 16 ампера ще е предостатъчна да дадеш накъсно всите импулсиvyara написа:Не твърде. Ама нали от там ми минават импулсите, бре!ELBI написа:що? да не мислиш по време на секс?vyara написа:... Може да получа главоболие и отиде ми секса. Амаха!
16 викаш. И как го сметна. Това стандарт по БДС ще да е някакъв.ELBI написа: една жичка 16 ампера ще е предостатъчна да дадеш накъсно всите импулси
ноо пулсирането ще трябва да го запазиш
И моя снимка ли имаш?Кент написа:имам си снимки на повечето Клубари, взети от-там оттук.
Гола на плажа!esti написа:защото ако се окаже, че имаш,...
няма нужда да подозираш и порицаваш хоратаesti написа:И моя снимка ли имаш?Кент написа:имам си снимки на повечето Клубари, взети от-там оттук.
Не, не....не ми отговаряй, защото ако се окаже, че имаш, то трима души от форума ще бъдат заподозряни и порицани.(иконата се хили, но аз не съвсем)
да се разберемЗвеневиО написа:Гола на плажа!esti написа:защото ако се окаже, че имаш,...
![]()
Още блондинка!
малей, тук стана особена ситуация...ЗвеневиО написа:Гола на плажа!esti написа:защото ако се окаже, че имаш,...
![]()
Още блондинка!
ти ще спреш да пишеш, ако почнеш да ги гледаш голи - триизмерни, живи...Кент написа:да се разберемЗвеневиО написа:Гола на плажа!esti написа:защото ако се окаже, че имаш,...
![]()
Още блондинка!
голи само на плажа
то ако не е триизмерно и живо
какво е тогава
чиста....ъъъъ...как му викаха братушките я![]()
автоэротическая манипуляция
да
Че ти си си добричък и така.Кент написа: Затва пращайте ми снимки на лс и бещавам да бъда добричък и занапред![]()
К тому добавить любимое открытие...Кент написа:автоэротическая манипуляция
Мнемозина написа:Че ти си си добричък и така.Кент написа: Затва пращайте ми снимки на лс и бещавам да бъда добричък и занапред![]()
да си направи албум с плажни блондинки?vyara написа: Това е само претекст.