ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
Ужас!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
била е САМА, Елби....
не виждам какво пречи да е сама по халат... с развързан колан или подмятаща се качулка...Semiramis написа:ELBI написа:ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
била е САМА, Елби....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Ужас!
vyara написа:А! И аз така горе-долу. Обаче сега се сетих, че жените били склонни да се боядисват в тъмни цветова именно при депресия. Сигурно и с носенето на черно е така, де да знам. Черно носиш ли?esti написа:Само да те предупредя да не се доверяваш много на моите самоанализи и въобще на нещата, които дращя, защото много често пиша неща, които са на майтап....но не звучат така.Semiramis написа: най-обичам самоанализи да чета, щото са най-правилни
аватара ти много русоляв, спокойно
балансира
а ти що така, бе Миме, между другото?
![]()
Но в конкретния случай това, което написах звучи на майтап, но не е.
Годината свърши зле и новата започва зле.
Има неща за, които с удоволствие човек би се удавил в депресия, но мен самата мисъл да съм в депресия вече ми действа депресиращо. Затова при мен депресиите са бързи и плитки.
Не мога да си позволя лукса да страдам дълго и безутешно.
Освен това в такива моменти често ме избива на смях - ставам си смешна сама на себе си.
И като се захиля, и като си кажа "ама овцо заспала, кво си се разлигавила ма..." и така смях смях....
Та така с моите депресии.
Благодаря за вниманието!:blum:
аз черно не нося.
мен ме избива на оражво като съм в депресия, между другото.
и тогава на себе си се смея...
...почвам да нося шапки и / или поне някое синджирче, перличка, едно-друго... може и някое по-цветно...
на оранжевото много ми вървят едни червени камъни...
И аз така - не мога дълго да съм прекалено цветна.
ELBI написа:не виждам какво пречи да е сама по халат... с развързан колан или подмятаща се качулка...Semiramis написа:ELBI написа:ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
била е САМА, Елби....
върнах ти мисълта към темата... ако искаш.
Стига па ти! Аз най-обичам черно. Цял живот като монахиня ходя (разнообразявам с кафяво и зелено). А косата е според сезона, но все е в есенна гама. Тва значи ли, че цял живот съм в депресия???? Нееееvyara написа:си.
А! И аз така горе-долу. Обаче сега се сетих, че жените били склонни да се боядисват в тъмни цветова именно при депресия. Сигурно и с носенето на черно е така, де да знам. Черно носиш ли?
говорех за коткатаSemiramis написа:ELBI написа:не виждам какво пречи да е сама по халат... с развързан колан или подмятаща се качулка...Semiramis написа:ELBI написа:ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
била е САМА, Елби....е за бачата говориш, не че нещо...
хехе...ELBI написа:говорех за коткатаSemiramis написа:ELBI написа:не виждам какво пречи да е сама по халат... с развързан колан или подмятаща се качулка...Semiramis написа:ELBI написа:ако си била по халат и се е люшкал колана (или качулката)...esti написа:Опитах една вечер вкъщи, но бях сама, а без партньор е идиотско да се танцува. Пък и като видях котката как си беше разширила зениците от ужас, докато ми следеше движенията и....ELBI написа:
почна ли бачата
била е САМА, Елби....е за бачата говориш, не че нещо...
всички говорим за едно и също, и пак не се разбираме...
или да.
- Житената Питка
- BOFH
esti написа:Вече не съм блондинка.

(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Житената Питка написа:esti написа:Вече не съм блондинка.
УЖАССССССССССССССССССС
много правилно, че и ефектно си го казал Питкин, напълно подкрепямЖитената Питка написа:esti написа:Вече не съм блондинка.
Абе що не си гледате работата!:lol:bibilyana написа:много правилно, че и ефектно си го казал Питкин, напълно подкрепямЖитената Питка написа:esti написа:Вече не съм блондинка.
esti написа: Абе що не си гледате работата!:lol:
гледаме си я, ама би било много по приятно гледането ако можехме да зърнем и твоята нова шоколадова глава, това имах предвид де
Абе що ме карате да се чувствам, като рядък вид в зоопарка.bibilyana написа:esti написа: Абе що не си гледате работата!:lol:![]()
![]()
![]()
гледаме си я, ама би било много по приятно гледането ако можехме да зърнем и твоята нова шоколадова глава, това имах предвид де
Нищо не изпускате, като не сте ме виждали - гаранция!
- Житената Питка
- BOFH
То въпросът не е в това дали изпускаме нещо или не. Ма като кажеш, че си сменила цвета на косата е редно да видим за какво става въпрос.esti написа:Нищо не изпускате, като не сте ме виждали - гаранция!
В момента е малко като да се учим да свирим на пиано без пиано.
Уж сички сте нахакани пък една снимка ви е страх да си пуснете.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Абе кво ме интересува, дали имате пиано.Житената Питка написа:То въпросът не е в това дали изпускаме нещо или не. Ма като кажеш, че си сменила цвета на косата е редно да видим за какво става въпрос.esti написа:Нищо не изпускате, като не сте ме виждали - гаранция!
В момента е малко като да се учим да свирим на пиано без пиано.
Уж сички сте нахакани пък една снимка ви е страх да си пуснете.
Освен това никога не съм твърдяла, че съм нахакана - напротив!
Съвсем открито съм си признавала, че съм абсолютна комплексарка.
Питай Грийна - и той е комплексар.
- Житената Питка
- BOFH
Ми дай да видим как изглежда енда кестенява комплексарка де.esti написа:Съвсем открито съм си признавала, че съм абсолютна комплексарка.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Ще дам само при условие, че ти се изрусиш и пуснеш снимка тук.Житената Питка написа:Ми дай да видим как изглежда енда кестенява комплексарка де.esti написа:Съвсем открито съм си признавала, че съм абсолютна комплексарка.
ми от гл. точка на посещение на по-следващия магазин - са...esti написа:...А нека някой да каже после, че жените не са последователни.:lol:
както и от гл. точка на по-следваща прическа...на която ние трябва да възкликнем "Ау, колко си по-хубава".
И така до безкрайност...
- сър Айвънхоу
В тази връзка един мноого стар виц:ELBI написа:ми от гл. точка на посещение на по-следващия магазин - са...
както и от гл. точка на по-следваща прическа...на която ние трябва да възкликнем "Ау, колко си по-хубава".
И така до безкрайност...
Семейство Петрови си пият кафето след вечеря. По едно време съпругата пита мъжа си:
- Не забелязваш ли днес нещо особено у мен?
Съпругът внимателно се вглежда и казва:
- Имаш нова прическа?
- Не!
- Нова пола?
- Не!
- Да не би да имаш рожден ден?
- Не!
- Може би, днес е годишнината от нашата сватба?
- Не! Просто исках да проверя, дали ми обръщаш внимание и си сложих противогаз.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Колко отегчени мъже! Боуже!ELBI написа:ми от гл. точка на посещение на по-следващия магазин - са...esti написа:...А нека някой да каже после, че жените не са последователни.:lol:
И така до безкрайност...
Сега, ако уточниш и къде да се изрусиesti написа: Ще дам само при условие, че ти се изрусиш и пуснеш снимка тук.
Той си е русичък, ма, Ести
- Green Light
идея си нямашvyara написа:Колко отегчени мъже! Боуже!ELBI написа:ми от гл. точка на посещение на по-следващия магазин - са...esti написа:...А нека някой да каже после, че жените не са последователни.:lol:
И така до безкрайност...
не сме чак толковаvyara написа:Колко отегчени мъже! Боуже!ELBI написа:ми от гл. точка на посещение на по-следващия магазин - са...esti написа:...А нека някой да каже после, че жените не са последователни.:lol:
И така до безкрайност...
- Глас в пустиня
Много е важно да имаш спирачки и да ги използваш понякога.Dark Lady написа:Боев, не ми харесва таз последователностБоЕВ написа:Стронно нещо сте това жените! Започвате с промяна на прическата -> работата -> колата -> жилището и завършвате със съпруга.
аз съм преминала успешно първите 3
ама мисля да спра
- Глас в пустиня
това е цитат-трепач!!!БоЕВ написа:Тя тая последователност е като потвърждение на другата - жените са като куршум с нарушен баланс, поразяват в сърцето, преминават през портмонето и излизат през носа.esti написа: Виж, каква спретната последователност има.:blum:
баси, как не съм се сетил за него преди...
- сър Айвънхоу
Това е един стар виц, който се отнасяше за секлесарките (пардон, секретарките).ELBI написа:това е цитат-трепач!!!
баси, как не съм се сетил за него преди...
А той вървеше и със следния виц:
Секретарката била рай за очите, чистилище за портмонето и ад за съпругата.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Стига ма, нали беше пускал някакви снимки веднъж и нямам спомен да е блондин.4avdar4e написа:Сега, ако уточниш и къде да се изрусиesti написа: Ще дам само при условие, че ти се изрусиш и пуснеш снимка тук.:rotfl24:
Той си е русичък, ма, Ести
Ама щом казваш може и да е....абе да си направи розови кичури тогава.
Добре де, и тук ли виждаш някакъв нарушен баланс?!БоЕВ написа:Тя тая последователност е като потвърждение на другата - жените са като куршум с нарушен баланс, поразяват в сърцето, преминават през портмонето и излизат през носа.esti написа: Виж, каква спретната последователност има.:blum:
Колко по-балансирана траектория може да има един куршум, а?:blum:
разбира се, че виждаме и усещаме сериозен нарушен баланс на портмонето!!! Съдържанието му може да се използва за далеч по-важни и необходими нещаesti написа:Добре де, и тук ли виждаш някакъв нарушен баланс?!БоЕВ написа:Тя тая последователност е като потвърждение на другата - жените са като куршум с нарушен баланс, поразяват в сърцето, преминават през портмонето и излизат през носа.esti написа: Виж, каква спретната последователност има.:blum:
Колко по-балансирана траектория може да има един куршум, а?:blum:
иначе ... има моменти, за които не искаш и да знаеш, в които бих посочил ясно и каква да е траекторията на куршума (без причиняване на болка)
Като се гушнат със Зв., си е чисто блондиesti написа: Стига ма, нали беше пускал някакви снимки веднъж и нямам спомен да е блондин.
Ама щом казваш може и да е....абе да си направи розови кичури тогава.
Розовите кичури - лятоска, с пиърсинга и пухчетата
П.П. Глей ся как клюкарим хора, дето ги няма
- Глас в пустиня
Скоро си говорехме тук за това с портмонето - че повечето мъже си го търсите сами.ELBI написа:
разбира се, че виждаме и усещаме сериозен нарушен баланс на портмонето!!! Съдържанието му може да се използва за далеч по-важни и необходими неща
иначе ... има моменти, за които не искаш и да знаеш, в които бих посочил ясно и каква да е траекторията на куршума (без причиняване на болка)
Ако е една жена не е използвачка губите интерес.
Трябва да сте щастливи, че е фрашкано с интересчийки.