За самобръсначките, тинейджърите и още нещо

Все същите
Аватар
Глен

За самобръсначките, тинейджърите и още нещо

Мнение от Глен »

Преди седмица, големият ми син ходи на зимуване за празниците. Подготовката на багажа премина вълнуващо. В последна точка от аксесоарите бе изборът на тоалетни принадлежности. И той като мен прави всичко в последната секунда, така че се забихме в Метро и набързо трябваше да накупим това-онова. Изборът на крем за лице не беше много труден.Аз със моят трениран женки поглед набързо се спрях на вариантите за чувствителна кожа. Следваше лосионът за след бръснене, където отново ме водеше същият критерий. Най-голямо затруднение обаче срещнах със самобръсначката. Как да я избираме и по какви приоритети да я търсим. Накрая купихме там една вибрираща:))), по негово настояване.
Почти бях забравила за този случай, когато вчера малкият ми син влезе ухилен във стаята със самобръсначката в ръце и с възклицанието: "Мале и тая е много яка,а ама на тате е по-яка!":)
Та чак тогава се сетих за ролята на татето, и как нещата се случват, защото се случват.

Ако ви е интересна темата, разкажете как е при вас:)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

как е при нас?

- Mother, трябват ми Х лева да си купя това, онова, това,.......
- Ето, иди си купи

Крем за лице? - съмнително да си купи такова нещо

Багаж? - всеки във фемилито си подрежда багажа сам. Щерката помага на малкия брат щото той много се разсейва. (И му чете приказки вечер. Което е добре, аз заспивам на 2-ра страница :lol:)

една седмица младежа беше ходил бос в планината, забравил чорапи да си вземе....
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Ами аз мога да ти бъда полезен с барбита, книжки за влюбването (за момичета, как да кажем на родителите си), гребени, душ-гелове, парфюми, а да с кремове (ма там не съм съвсем наясно). За самобръсначки мога да споделям само личен опит (засега).:grin:
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

дълга битка водихме в къщи със сина -целия беше обрасъл с мъх, ама не ще и не ще да се бръсне
мъжа ми му купи самобръсначка, съветвахме с добро, после го спукахме от майтап - тц! никакъв ефект
накрая май се влюби и започна да се бръсне:lol:
Аватар
Глен

:)

Мнение от Глен »

Ха ха ха:)
Как ме разсмяхте само!
Благодаря вииииииииииииииии:)

Всеки извървява пътя си по своята сосбтвена пътечка:)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Лятото... Див, почти 14-годишен тинейджър ще заминава на море... Да, ама краката му били мнооооо космати :rotfl24: (Апропо, той постоянно се възхищава на мойта липса на окосменост :shy:) И се обръсна до коленете!! Баща му като разбра беше на път да го удуши собственоръчно :rotfl24::rotfl24: Но по лицето още няма косъми, колкото и да му се иска:grin:

Ние имаме проблем с избора на шампоан и желанието да се боядиса гарваново-черен :rotfl24:

Ох, не е истина с тия деца!!
Публикувай отговор