за животните с любов

Все същите
Аватар
Баба Яга

Боев...

Мнение от Баба Яга »

за това птиченце питам.

Изображение
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
TerE

Re: :))

Мнение от TerE »

Баба Яга написа:

ПП/ А и антифоните му(на мъжът ми) се загубиха нейде.:grin::grin:
:rotfl24::rotfl24:
Миличък косматко, значи.... Не знам, малките паячета не ме стресират особено, ама големшките, а особено косматите някак ме напрягат... лекичко :blink:
А не ви ли е страх да не го смачкате? Аз у нас все се спъвам в котката и кучето :grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Боев...

Мнение от Kent »

Баба Яга написа:за това птиченце питам.

Изображение
това според мене е просто мъжко врабче
по ярко е от женското - последното е сивкаво невзрачно
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Баба Яга написа: Много е миличък :lol: , ако свикне от малък със собственика си не хапе, пълзи си по ръцете и гъделичка. А и лекува фобии от гадини.Сега не е нужно мъжът ми да върви с чехъл в ръка пред мен.:lol:

Хехе никога не съм чувала някой да говори по този начин за подобен род животинки.... много ми стана интересно, чак любопитно, поздрави на пуфкавко...от мен :winkw: :kiss:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

TerE написа:
Баба Яга написа:

Миличък косматко, значи.... Не знам, малките паячета не ме стресират особено, ама големшките, а особено косматите някак ме напрягат... лекичко :blink:
А не ви ли е страх да не го смачкате? Аз у нас все се спъвам в котката и кучето :grin:
Когато го пускам гледам да не се разхождам много за да не стане непоправимото, но съвсем благородно ти завиждам за твоите любимци, харесвам всякакви животни и ако ме остави мъжът ми със сигурност у дома ще е зоопарк.:lol:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Кент написа:

Изображение
това според мене е просто мъжко врабче
по ярко е от женското - последното е сивкаво невзрачно
Сигурно си прав, до сега съм виждала само сивички врабчета.Благодаря ти.:-)
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

bibilyana написа:
Баба Яга написа: Много е миличък :lol: , ако свикне от малък със собственика си не хапе, пълзи си по ръцете и гъделичка. А и лекува фобии от гадини.Сега не е нужно мъжът ми да върви с чехъл в ръка пред мен.:lol:

Хехе никога не съм чувала някой да говори по този начин за подобен род животинки.... много ми стана интересно, чак любопитно, поздрави на пуфкавко...от мен :winkw: :kiss:
Благодаря ти Биби, рядко срещам разбиране по тази тема.:kiss::lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Врабец! Един много красив и наперен мъжки екземпляр. Сполучлива снимка, рядък момент и контраст с тия глогинки...от увеличението или пък от компресията леко се губи детайл, но като цяло и снимката, и обекта са много хубави.:-)
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

БоЕВ написа:
Врабец! Един много красив и наперен мъжки екземпляр. Сполучлива снимка, рядък момент и контраст с тия глогинки...от увеличението или пък от компресията леко се губи детайл, но като цяло и снимката, и обекта са много хубави.:-)
От компресията е, направих я като за билборд и чак у дома видях каква съм я свършила,благодаря.:grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Баба Яга написа:
bibilyana написа:

вкъщи има много любителки на паяците :grin:
аз по клоня към влечугите
уча се на спокойствие от тях
и просто ме кефят змиоците :grin:
Аватар
Глас в пустиня

Баба Яга написа:
От компресията е, направих я като за билборд и чак у дома видях каква съм я свършила,благодаря.:grin:
За снимането не знам колко често го правиш, но ми се иска по-често да пускаш снимки - интересни са.:-)
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Кент написа:
Баба Яга написа:
bibilyana написа:

Да ти кажа честно и аз съм им фен, ноооо.....абе като ги видя и усещам едно пълзене по гърбът ми ... опитвам се да се излекувам от него.:lol:Последният път в Терариума успях да хвана питона докато му сменяха водата и не умрях от страх, може и да успея на финала.:lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:12, променено общо 1 път.
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Капинчо написа:
Баба Яга написа:
Кент написа:
Баба Яга написа:
bibilyana написа:

Да ти кажа честно и аз съм им фен, ноооо.....абе като ги видя и усещам едно пълзене по гърбът ми ... опитвам се да се излекувам от него.:lol:Последният път в Терариума успях да хвана питона докато му сменяха водата и не умрях от страх, може и да успея на финала.:lol:
Ми то жените кво има да ги е страх от питона.:winkw:
Ами това че може би е прекалено тежък.:blum::blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Баба Яга написа:
Капинчо написа:
Баба Яга написа:
Кент написа:
Баба Яга написа:
bibilyana написа:

Ми то жените кво има да ги е страх от питона.:winkw:
Ами това че може би е прекалено тежък.:blum::blum:
просто не могат да си го закупят и покажат на приятелка, докато си пият кафенце...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

хмрхм

стига с тези цитати, в цитати, в цитати, в цитати, егати

веднъж ли, дваж ли вече

ми не искам, а и едва ли някой иска, освен ако не е мазохист да скролира като луд 25 метра и да хване тендова (това с е ли се пишеше или с а :huhthink) генит, за да прочете един ред
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

:shy:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

питоните са умърлушени постоянно по терариумите, смок му е майката да се хване някой дядо 200 сантиметров лятото като ходим на пикници аз ще хвана пък ти му снимай окото с макрото от близо, интересно е аз се хващам а пък никой друг не иска да го подържи докато снимам мъка :shy:
не страшни хич свикват с дома и го пазят много е яко да си имаш змийче за домашен любимец сигурно :grin:
Аватар
Баба Яга

:))

Мнение от Баба Яга »

Съгласих се от раз щом е за снимане, баща ми си има смок на вилата като домашем любимец, живее до кладенеца и се препича на слънце лятото, но аз съм на "Вие" с него все още, трябва да опитам да му направя едно макро, не съм се сещала до сега.:lol:Страхотна идея.:grin:Благодаря.
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа:
питоните са умърлушени постоянно по терариумите, смок му е майката да се хване някой дядо 200 сантиметров лятото като ходим на пикници аз ще хвана пък ти му снимай окото с макрото от близо, интересно е аз се хващам а пък никой друг не иска да го подържи докато снимам мъка :shy:
не страшни хич свикват с дома и го пазят много е яко да си имаш змийче за домашен любимец сигурно :grin:
Е те тука ме побиха тръпки яко!:shocked:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 30.12.08, 22:12, променено общо 1 път.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Баба Яга написа:Съгласих се от раз щом е за снимане, баща ми си има смок на вилата като домашем любимец, живее до кладенеца и се препича на слънце лятото, но аз съм на "Вие" с него все още, трябва да опитам да му направя едно макро, не съм се сещала до сега.:lol:Страхотна идея.:grin:Благодаря.
ако има смок, надали има мишки ние на село нямаме и без смок, но по тавана постоянно трополат купища порове и невестулки като войници по цели нощи но ние не ги гоним, щото в ени книги изчетох че порът е единствения биологичен противник на сляпото куче ако имаш градина там дето живееш сигурно знаеш ква гадория е туй сляпо куче :evil:
п.п. но каква изненадка ще подготвя аз на нашите слепи кучета напролет просто не е истина :twisted:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Мишки няма но има от онези гадни пепелянки, навремето уж карали таралежи на Златни-те да ги чистят но пак се срещат честичко и от тях много ме е страх.Интересното е че от как намерихме смока не съм виждала из градината подобна гад.:lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Кент написа:ако има смок, надали има мишки ...
Не стават. Много рядко се хранят. Виж поровете и невестулките са друга работа, но да нямаш кола, че много обичат жиците и горивопроводите - един колега се беше видял в чудо. Май най-добре коткарник.
Наздраве :cool:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Баба Яга написа:Мишки няма но има от онези гадни пепелянки, навремето уж карали таралежи на Златни-те да ги чистят но пак се срещат честичко и от тях много ме е страх.Интересното е че от как намерихме смока не съм виждала из градината подобна гад.:lol:
на златните си е змиярник откарай време
и в пряк и в преносен смисъл
ял съм им попарата :mad:
но за истинските змии - едно време като бачках на долния берлин
една змия се беше прокраднала между шезлонгите
около външния басеин
хубу че швабите бяха толкова къркане че никой не я видя
щото ако беше...
тея дето идват тука обожават да съдят хотелиерите
не че няма за какво де :grin:
ето едно бебе пипи щерката ми я изтърси от яката на якето докато се излежавах под една дебела сянка през учителската стачка някъде около манастирски рид :rotfl24:
Изображение
ама май сам я пускал
Аватар
Баба Яга

:)))

Мнение от Баба Яга »

:grin:Тая ми изглежда позната:grin:преди години ме излъгаха и си хапнах такова чудо (имам предвид смок) за тези не зная дали се хапват, познай какво се случи когато разбрах на финала какво съм яла.:grin:[/i]
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Piqndurnik написа:
Кент написа:ако има смок, надали има мишки ...
Не стават. Много рядко се хранят. Виж поровете и невестулките са друга работа, но да нямаш кола, че много обичат жиците и горивопроводите - един колега се беше видял в чудо. Май най-добре коткарник.
мерси за инфото, като земем кола ше му мислиме имам едни приятелчета зоолози занимават се с гризачи те ми бяха споменавали за разни радиотехнически дивайсчета дето излъчвали на определена частота и плашели гризачите ще ги пробвам, щото не съм фен на лопатеното правосъдие, но пък ако се наложи.... котки които сме приемали в резиденцията се мизерии са правили после, жена ми ги замерва после с камъни да се махнат не можем да се отървем брей мен пък ми е жал да ги стрелям :shy: колкото и да са нагли и проклети
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: :)))

Мнение от Kent »

Баба Яга написа::grin:Тая ми изглежда позната:grin:преди години ме излъгаха и си хапнах такова чудо (имам предвид смок) за тези не зная дали се хапват, познай какво се случи когато разбрах на финала какво съм яла.:grin:[/i]
това не се яде щото беше бебе :mad:
аз бих ял смок, ама в краен случай щото ми е жал не за друго :rotfl24:
като се замисля сичко бих ял дето почти става за ядене имаш един готин филм за човешкия дух и за човешкото тяло бих казъл "Живи" ти си го гледала нали :twisted:
а около милиард по света се изхранват с бубулечкови и червейови протеини нали знаеш
имаше един австралиец много як пич бог да го прости / щото го набоде смъртоносно накаква морска котка май/, дето рекламираше такива манджи по тивито :grin:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Не съм фен на убиването без причина, а и тогава бяхме на палатка и се оказа една рота мъже и три жени, беше ни писнало да готвим постоянно и обявихме стачка, оставихме мъжете и хукнахме по камънаците да се печем, като се върнахме вечерта мъжете заявиха че са ни направили гала вечеря, всичко беше хубаво докато на финала казаха какво са сготвили.Никога не съм намирала храсти толкова бързо колкото в него момент.После имаше отмъщение по женски разбира се.:grin::grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Баба Яга написа:Не съм фен на убиването без причина, а и тогава бяхме на палатка и се оказа една рота мъже и три жени, беше ни писнало да готвим постоянно и обявихме стачка, оставихме мъжете и хукнахме по камънаците да се печем, като се върнахме вечерта мъжете заявиха че са ни направили гала вечеря, всичко беше хубаво докато на финала казаха какво са сготвили.Никога не съм намирала храсти толкова бързо колкото в него момент.После имаше отмъщение по женски разбира се.:grin::grin:
мене не ме кефи на палатка вече
затва си купих хамак по нетя
ще спя като бухал между клоните :rotfl24:
и намерих едни такива места покрай "родни балкани"
мммм
само да се стопли :grin:
не трябва да се убива без нужда
но как да се живее без миди как
кажи :shy:
Аватар
Баба Яга

:)))

Мнение от Баба Яга »

Без миди не можееееееее:lol:и без много студено бяло вино към тях:lol:, преди години баща ми изплете хамак от парашутни въжета, не бях се сещала за него до този момент, ееееехх къде е чак лятотооооо, гледай сега какви блянове ме налегнаха :grin::grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа: мене не ме кефи на палатка вече
затва си купих хамак по нетя
ще спя като бухал между клоните :rotfl24:
и намерих едни такива места покрай "родни балкани"
мммм
само да се стопли :grin:
не трябва да се убива без нужда
но как да се живее без миди как
кажи :shy:
Не мога да не се съглася Отма с теб: без хамак и миди тоя живот не струва пукната стишка :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Баба Яга написа:Без миди не можееееееее:lol:и без много студено бяло вино към тях:lol:, преди години баща ми изплете хамак от парашутни въжета, не бях се сещала за него до този момент, ееееехх къде е чак лятотооооо, гледай сега какви блянове ме налегнаха :grin::grin:
То се разбра, че сме от една партия :grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Не мога да не се съглася Отма с теб: без хамак и миди тоя живот не струва пукната стишка
ама тая романтика не я описват поетите
занимават се само с абстрактни неща
чувства и прочее :rotfl24:
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

4avdar4e написа:
Баба Яга написа:Без миди не можееееееее:lol:и без много студено бяло вино към тях:lol:, преди години баща ми изплете хамак от парашутни въжета, не бях се сещала за него до този момент, ееееехх къде е чак лятотооооо, гледай сега какви блянове ме налегнаха :grin::grin:
То се разбра, че сме от една партия :grin:
Само изчакай десетина минутки и ще видиш още колко съпартийци ще се появят.:grin::grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа: ама тая романтика не я описват поетите
занимават се само с абстрактни неща
чувства и прочее :rotfl24:
Като се прибрахме от Куба, знаеш ли кои ми бяха любимите неща??? Детски люлееш се стол и хамак :grin: Даже на двора, тук на центрото, съм го връзвала... Само едно нещо не съм опитвала в него :rotfl24::rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Баба Яга написа: Само изчакай десетина минутки и ще видиш още колко съпартийци ще се появят.:grin::grin:
Не съм много сигурна :grin:

ПП. Кента да ти разкаже на кво били приличали мидите :rotfl24: Дофтурски му работи :grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

като се запознаем да ми покаже как се прави
щото доста съм търсил модел и също някой да покаже наяве
накрая си купих по нета
на ферино. май бях пуснал и пхотка тука, мно е як
мене ми дай камуфлаж, да снимам, да паля огън с презерватив /може пробвал съм/, пикници с много меса, разни плажове дето не ходят културни хора :rotfl24: , една пещера до суворово да намеря търся я вече години, миди,гъби, разни приятни за мен Дами да ме наобикалят, децата да щъкат наоколо....
каква му трява на човек повече бе :grin:
Последно промяна от Kent на 09.01.08, 15:13, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Кент написа:разни плажове дето не ходят културни хора :rotfl24: ,
Тва ся комплимент ли е или люта обида? :dunno:

Последно промяна от 4avdar4e на 09.01.08, 14:59, променено общо 1 път.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Само едно нещо не съм опитвала в него
и аз още, що бъде яко ако е на оная поза :shy:
ще са два перпендикулярни вектора на ускорение
нещо като четериизмерен сех :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Последно промяна от Kent на 09.01.08, 15:04, променено общо 1 път.
Публикувай отговор