за животните с любов
:))
изобщо не знаеш къде да ходиш ти
, лятото като сляза към плажа и все едни културни хора с едни културни боклуци се търкалят на едно място, да се чудиш кое е сметището на Варна.
. Наскоро ми похвалиха някакво място около "Родни Балкани" ще го преслушаме това лято.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :)))
Тва ся комплимент ли е или люта обида?[/quote]разни плажове дето не ходят културни хора,
когато не използам главни букви
са просто културни
и просто хора
инак щях да напиша Културни Хора
да там не ходят културни хора, защото ходят само Културни Хора
дошло?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Бе, то се е видяло, че днес сме на едни вълниКент написа: дошло?
Re: :))
след РБ на плажа единствения проблем е че и морето изгхвърля буклуциБаба Яга написа:изобщо не знаеш къде да ходиш ти, лятото като сляза към плажа и все едни културни хора с едни културни боклуци се търкалят на едно място, да се чудиш кое е сметището на Варна.
. Наскоро ми похвалиха някакво място около "Родни Балкани" ще го преслушаме това лято.
до там не се стига с кола щото от към горота са военните
само по пясъка се стига
затва не губя надежда че може да се окаже последния бастион преди да ....
хукнем към соломоновите острови
щото колко му е.... и ще го застроят тея 3,14дераси дето ше горят в ада после
ми то вълните са едни тука в повечето случай4avdar4e написа:Бе, то се е видяло, че днес сме на едни вълниКент написа: дошло?:rotfl24:
Реме бил си в китайка да знаешRemmivs написа:Не мога да кажа, че мидите са ми любим деликатес, виж червени меса и сини сирена - да, от виното също предпочитам червеното, колкото до палатките, бил съм в хималайка на плажа точно веднъж и ми стига. За хамак и люлеещ се стол обаче ме запишете. И за другото де.
на лято ще пробвам да организирам,
ако додете
едно посещение на лошите места за некултурници
Аз ще ям миди вместо теб, ти вместо мен - мясо. Сиренцето - общо, като мезенце към ЧВRemmivs написа:Не мога да кажа, че мидите са ми любим деликатес, виж червени меса и сини сирена - да, от виното също предпочитам червеното, колкото до палатките, бил съм в хималайка на плажа точно веднъж и ми стига. За хамак и люлеещ се стол обаче ме запишете. И за другото де.
Искааааааааам да е лято
:))
Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
А сега да обадя Ести, която от миналата година ни е обещала панирани рапаниБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
А някой дойде ли да ги вади, а? А?4avdar4e написа:А сега да обадя Ести, която от миналата година ни е обещала панирани рапаниБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
Опала! И аз в списъка!4avdar4e написа:А сега да обадя Ести, която от миналата година ни е обещала панирани рапаниБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
мидите и рапаните, не ги яжте, ще ви стане лошо. Аз, понже съм добра душа,
ще ги хапна, да не идат зян!
Ама то не останаха места по моренцето бетон free
Чак ми се иска да се запиша в ИРА и да се поупражнявам на наша територия!
Ние си имаме извинениеesti написа: А някой дойде ли да ги вади, а? А?
Аааа, ти не ме мисли, лошо не ми ставаpocti_bezobidna написа: мидите и рапаните, не ги яжте, ще ви стане лошо. Аз, понже съм добра душа,
pocti_bezobidna написа: Ама то не останаха места по моренцето бетон free![]()
Има, бе, има, там Кента дето ни води, на Галата - диво и красиво. Пекохме миди на тенекия и някои (няма да ги казвам кои
Уфффф, че хубави спомени
Безобидна, ти кво се мотаеш, другото Лято среща под РБpocti_bezobidna написа:Опала! И аз в списъка!4avdar4e написа:А сега да обадя Ести, която от миналата година ни е обещала панирани рапаниБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
Начи, аз, таковата,Кент написа:Безобидна, ти кво се мотаеш, другото Лято среща под РБpocti_bezobidna написа:Опала! И аз в списъка!4avdar4e написа:А сега да обадя Ести, която от миналата година ни е обещала панирани рапаниБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
Пък вие Рем не го слушайте за палтаката - сигурно са го зафичили на гадно място и кофти са я разпънали, ми да!
Аре, да идва лятото и да направим тур по хотелите
пу и аз съм тамБаба Яга написа:Правете списъка, ида си с хамака, мидите и винцето.
като ми заговорихте за тез плажове и чудесии ме обзее една ..."благородна" завист - аз въобще не ги знам тея места къде са - не съм ходила - то ако не те заведат, няма как да знаеш къде са де.... и ми е много мъчно
а пък миди, сини сирена и хамаци.......охаааааа е те тука е слабото място