Новината на годината!
- сър Айвънхоу
Новината на годината!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Новината на годината!
ми тук вече пусната колите със Синк...с глас ги управлявш...сър Айвънхоу написа:Бил Гейтс напуска М$!!!
и са на МС..:)))))
той им е дал план програма за следващите десетлетив-сега може само да си почива...
за кво му е да бачка?
тая тема сега що я пускаш?
тва да изглежда като "знак" какво да прави Пенчо ли?
пфууууууууууу

пфууууууууууу
- сър Айвънхоу
Щото сега го видох, бря!Semiramis написа:тая тема сега що я пускаш?
пфууууууууууу
![]()
![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ми от 1982 г ми се налага да го гледам този пияница кви ги върши:-)ELBI написа:че кога ти се е налагало?Quid написа:тоя долен пияница време беше да са маха
не мога да го гледам направо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
http://avaxsphere.com/software/software ... _5848.htmlsnowprincess написа:кажете ми, как може да се затрият едни снимки и клипчета, а да не са в кошчето за отпадъци, как да ги издиря
щерката нещо пипала в настройките на компа, сега вероятно ще трябва преинсталиране на уиндоуса, но преди това ако може нещо да се спаси...
посоченият по горе софт работи добре и се справя с проблема в повечето случай разбира се ако не е използван преди него специализиран софт за тотално премахване и заличаване на изтрити файлове.
- snowprincess
мерси! ще видя какво може да се направиQuid написа:посоченият по горе софт работи добре и се справя с проблема в повечето случай разбира се ако не е използван преди него специализиран софт за тотално премахване и заличаване на изтрити файлове.
нищо не е използвано, просто така ръчкала тук-таме, че вече нищо не е така както беше, поне не е трила

ми даzmeu написа:ти да не си набор на природатаQuid написа: ми от 1982 г ми се налага да го гледам този пияница кви ги върши:-)
набор съм на пирамидите:-)
имах късметчето да бачкам с машини такива каквито нямаше в бг
малко известно е че комповете в бг бяха ембаргова стока в началото
малко известно за младите.Quid написа:...
ми да
набор съм на пирамидите:-)
имах късметчето да бачкам с машини такива каквито нямаше в бг
малко известно е че комповете в бг бяха ембаргова стока в началото
иначе се сещам и за ПЕ2, и за кефа от първите игри, за забавлението да ти доставят нова платка и да я емулираш като нямаш маса чипеве...
онези - вносителите от едикъфимпекс/импорт бяха големи тарикати и майстори на нелегалния внос
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.