Обаче дистанционното е едно и е на белезник!Quid написа:всеки си има телевизор и да си гледа кво си иска:-)
Из телевизиите...
на думата - дистанционно ли да се акцентира или на думата - белезници?!:-)ЗвеневиО написа:Обаче дистанционното е едно и е на белезник!Quid написа:всеки си има телевизор и да си гледа кво си иска:-)![]()
![]()
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
и белезниците са вид избор:-)ЗвеневиО написа:Акцента е поставен върху воля за избор, право на избор, възможност за избор...Quid написа:на думата - дистанционно ли да се акцентира или на думата - белезници?!:-)
- Глас в пустиня
Re: Из телевизиите...
Mila написа:
Недей така се сърди, Боев.Познавам много добре провала и мизерията, което никога не ми е пречило да се наслаждавам на чв, и другите съпътстващи го екстри.
Не влагам нищо лошо в определението "пиянски фолклор", а и къде предполагаш че съм била, когато съм го чула?!:lol::winkw:
че секса и шамарите имат някаква връзка е факт беспорен но в случая за който става дума твърденията ти са смехотворни.Капинчо написа:Не съм ебал на обществено място и не смятам да го правя. Аз съм с нормален нагон и достатъчно здрав разум за да се контролирам.Quid написа: ти не си ли ебал на обществено място да те питам?
ми ако не си , ми вземи пробвай пък тогава да бесиме твоя съсед:-)
правил съм се на утрепана патица:blum:
тва че на някой му харесва да прави секс на обществено място та кво?
що да не става ми кажи е сега?
що?!
начи като се почне с тия неща кво е морално и кво не та свят ми се вие:-)
По твоята логика, ако на някой му харесва да бие шамари, да кара на ред, па който не му харесва да му бият шамари да бяга. НЕ МОЖЕШ в обществото да си правиш каквото си искаш. Това в екстремен вариант най-вече важи за твоите любими пияници и извратеняци, които за съжаление съществуват и същия тоя морал ме спира да ги почна с магнума.
някой са лишени от твоя нормален нагон и имат ненормален нагон.
за това какво може да се прави и какво не в обществото си има закони.
тези които са извън закона се санкционират.
моите любими пияници и извратеняци понякога са доста по морални от хора афиширащи с консерватизъм, моралност, принципи и други лозунги.
размахвайки магнум е ефектно но пък и много хора им е през онази работа от тва.
трябва да ти кажа не си мисли че хората срещу теб винаги са с прашки.
-
Дядо Капинчо
да ти дам 200 евро и да слезна няколко нива за да ми обясниш нещо?!Капинчо написа:И в ебането и в шамарите трябва да има морал. Иначе си оставаш просто маймуна.Quid написа: ... ...
А писаните закони са изведен в юридическа форма морал и са една малка част от него.
Дай 200 евро и ще ти обясня като за твоето ниво.
по принцип няма нищо лошо в това човек да си иска но в случая изглежда като виц:-)
извеждаш на нови висоти някои понятия.
морално ебане и морален шамар. респективно и обратното.
уджас:-)
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
е как ще има сексБоЕВ написа:Баси, ама вие не сте правили секс на обществено място...голяма тръпка и гъдел сте изтървали момчета!:lol:
като има табелки
не газете тревата!:-)
- Dark Angel
от теб зависи какво ще гледа и няма да гледаlatrevw написа: но децата зяпат основно тези предавания; добре, дори да не са всички, за мен проблема е, че моето дете ги гледа; трудно е да му забраня да гледа телвизия, мисля, че ние по-големите трябва все пак да се съобразяваме какво излъчваме и с какво заливаме децата; после се оплакваме, че били такива или онакива, ами не зависи само от мен какво ще е детето ми...
от теб зависи какво ще стане детето
ич не зависи от някаква шибана телевизия
това само за оправдание става
футболен стадион е вид обществено мястоzmeu написа:я кажете какво е обществено място
опера, кино, театър
да намеся и изкуството :)
и там няма табелки
не газате тревата!
тва обаче- има теза че те прави маймуна с ненормален нагон и е аморално.
- Dark Angel
какво точно дефинираш като "обществено място"?Quid написа:...ти не си ли ебал на обществено място да те питам?
...
Пл. Батенберг, входа на БНБ или някой вход на кооперация/асансьор/парк/...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми няма табели "не правете секс"Quid написа:е как ще има сексБоЕВ написа:Баси, ама вие не сте правили секс на обществено място...голяма тръпка и гъдел сте изтървали момчета!:lol:
като има табелки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
ми то всъщност не може да се каже, че газиш тревата щото като си легнал ....ELBI написа:ми няма табели "не правете секс"Quid написа:е как ще има сексБоЕВ написа:Баси, ама вие не сте правили секс на обществено място...голяма тръпка и гъдел сте изтървали момчета!:lol:
като има табелки
latrevw написа:
не че не сме го говорили вече, но пак да кажа, аз нямам проблем с дистанционното, но децата зяпат основно тези предавания;
изумях като видях сино какви възвратно постъпателни движения прави. и ми вика "мамо, само като чуя музиката и почвам да се кълча". слава богу, всяко чудо за седмица, ама що да е така?
а за Стойка "пипирудата" да кажеш нещоПипи написа:latrevw написа:
не че не сме го говорили вече, но пак да кажа, аз нямам проблем с дистанционното, но децата зяпат основно тези предавания;за "острова" само анонсите са достатъчни.
изумях като видях сино какви възвратно постъпателни движения прави. и ми вика "мамо, само като чуя музиката и почвам да се кълча". слава богу, всяко чудо за седмица, ама що да е така?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
примерно ...Dark Lady написа:ми то всъщност не може да се каже, че газиш тревата щото като си легнал ....ELBI написа:ми няма табели "не правете секс"Quid написа:е как ще има сексБоЕВ написа:Баси, ама вие не сте правили секс на обществено място...голяма тръпка и гъдел сте изтървали момчета!:lol:
като има табелки
освен това не харесвам да ми слагат тъпи забрани... пък и на табели не вярвам, както се казва в оня виц - "пише: 'жени', влизам, а ...то ..."
- Green Light
Не чета всичко в тази тема, обаче се сетих за забележителната статия на Вацлав Хавел за телевизията, която беше пуснала. На НГ разправях на Ремиус за нея. Много съжалявам, че не я копирах във Фейвъритс. Помня че беше твой превод, но понеже веднъж вече я беше пуснала, затова искам да те помоля да я пуснеш пак.
-
Дядо Капинчо
е а прочети осторожно и коментарите обаче под видеотоКапинчо написа:КрасотаQuid написа:
футболен стадион е вид обществено място
и там няма табелки
не газате тревата!
тва обаче- има теза че те прави маймуна с ненормален нагон и е аморално.
тва не съм го казал аз изобщооооооооо:blum:Пипи написа:Quid написа:
..... Аз съм с нормален нагон и достатъчно здрав разум за да се контролирам.
представих си как влизаш в спалнята при жена си с библия и кръст в ръка
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
изкусителките това изкусителките онова
е а па да видиме обвързаните/отвързаните
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5845
е а па да видиме обвързаните/отвързаните
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=5845
А стига вече с тез асансьори, паркове.....ся и междустълбищни площадки ако намесите и ще викам!:mad:ELBI написа:какво точно дефинираш като "обществено място"?Quid написа:...ти не си ли ебал на обществено място да те питам?
...
Пл. Батенберг, входа на БНБ или някой вход на кооперация/асансьор/парк/...
Това обществени места ли са а???
Обществено място е само ако обществото стане свидетел на тва което правиш - дори и да е в собствената ти спалня на вдигнати щори. Щом обществото гледа - обществено е мястото.
Иначе и пред парламента да го направиш, ако никой не те види не се брои за обществено.
пп. За протокола само да уточня, че моя нагон от 1 до 10 е някъде 2-3.
Не съм пияница, извратенячка също не съм.....или поне не много.
Но това не ми е пречело на младини да безчинствам по "обществени места" - не редовно но се е случвало.