Из телевизиите...
-
Дядо Капинчо
От това, което пишеш, си мисля, че сигурно би трябвало който си е груб, да си е груб, да си го заяви и да си държи на това.Кент написа: мене ме подразни следното може да си груб и да не го криеш, няма нищо лошо грубияни много
може да си вежлив и да се държиш така - вежливци също дал господ
но да разправяш колко си добър и фежлив и извъднъх бам с уья в главата:shy:
тва е гнило и пошло се едно ти се е скъсал ластика на шортите по физическо и са ти паднали същите
пред съученичките да речем и то в седми клас
А който си е вежлив - също, ако обича, да бъде последователен.
Само че тук не сме някакви маски или герои от комедия дел арте. Живи хора сме, ако и да сме само букви по екрана.
Другото би било преднамереност и неестественост.
Въпросът, както винаги, е в мярката.
Panta rhei...
това трудно ше мога да го изкоментирам дори и аз:shy:Капинчо написа:С ваше (твое и на Мнемо) позволение ще се намеся, щото все пак за мен става дума. Аз не съм нито вежлив, нито груб. Аз съм вдлъбнато огледало и просто отразявам с рестото това, което застане пред мен. Другото ми сравнение е с Немска овчарка (да ме прощават добрите животинтчета). Те могат да са най верните и мили приятели, но могат и да те разкъсат. Всичко зависи от теб, не от тях.Кент написа:мене ме подразни следното може да си груб и да не го криеш, няма нищо лошо грубияни многоМнемозина написа:Всечие търпило си има граници.Капинчо написа:
Знам Мнемо, но и моето търпило си има граници.
Обаче аз пак ще ти повторя: обидите вредят на теб самия много повече.
Някой днес да е споменавал за купон?
тва е гнило и пошло се едно ти се е скъсал ластика на шортите по физическо и са ти паднали същите
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
е да де сигурноМнемозина написа:От това, което пишеш, си мисля, че сигурно би трябвало който си е груб, да си е груб, да си го заяви и да си държи на това.Кент написа: мене ме подразни следното може да си груб и да не го криеш, няма нищо лошо грубияни много
А който си е вежлив - също, ако обича, да бъде последователен.
Само че тук не сме някакви маски или герои от комедия дел арте. Живи хора сме, ако и да сме само букви по екрана.
Другото би било преднамереност и неестественост.
Въпросът, както винаги, е в мярката.
кой с колко и къде предимно живее е въпроса
като става пейнтбол тука става смешно
обаче клетви като се размахват и разни сръдни.....
секи бачка извън зо4о и после един си изсухля приятностите
а друг неприятностите тука тва е факт
кой квото има на душа
Последно промяна от Kent на 10.01.08, 21:06, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
За какво ги пукахме теа пуканици!...ЗвеневиО написа:ЯзЪК!Капинчо написа:така че и скандалчето не се получи толкова фамозно.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
И бирата отворих... баси!ЗвеневиО написа:Аде!?Марвин написа:За какво ги пукахме теа пуканици!...ЗвеневиО написа:ЯзЪК!Капинчо написа:така че и скандалчето не се получи толкова фамозно.
Че и два пакета!
Bella Ciao
Bella Ciao
Капине ти имам чувството че играеш електронна играКапинчо написа:Ползвай звездички моля.ЗвеневиО написа:Ето че пак риеш в лайната!Капинчо написа:Казах **з, та са сетих, къде изчезна Дарки бе.
Попитах, щото, както казваш, предния път сценарият беше същия. Дарки хвърли ... квото там хвърли и се покри, другите да й оправят имиджа и да ми трият сурата. После се появи като обидена девица сякаш изобщо не е била тук.
Както и да е, тури му пепел. И това ще мине. Пък и римейкът обикновено е по-лош от оригинала, така че и скандалчето не се получи толкова фамозно.
се ти искаш да си добрия
ми стани лошия
твоя имидж да оправяме
смело:winkw:
- Пипилота Шантиклер
Що аз да си трая бе Кенте? Що си не трае Мадам? Знаеш ли колко хора на бележки ми каззват "Остави я! Тя си е гаднярка."
Значи гаднярката може да си хвърля кал колкото и когато си иска, а право куме та в очи не може.
Аз пък не мога зад гърба и когато ме плюят да се правя, че дъждец вали. Като ти е дружка, посъветвай я (както струва ми се я помолих) да не се занимава с мен и те ти го вечния мир и разбирателство.[/quote]
Това с бележките не може да е вярно.
Мисля че си интригант с номера от зората на нета.
Хората тук влизат в директен сблъсък, за разлика от други места и наблюденията ми са че нещата се случват над, а не под повърхността.
Имам параноя по отношение на някои сайтове, затова се мъча да се абстрахирам от стила и никовете за които ми напомняш.
Значи гаднярката може да си хвърля кал колкото и когато си иска, а право куме та в очи не може.
Аз пък не мога зад гърба и когато ме плюят да се правя, че дъждец вали. Като ти е дружка, посъветвай я (както струва ми се я помолих) да не се занимава с мен и те ти го вечния мир и разбирателство.[/quote]
Това с бележките не може да е вярно.
Мисля че си интригант с номера от зората на нета.
Хората тук влизат в директен сблъсък, за разлика от други места и наблюденията ми са че нещата се случват над, а не под повърхността.
Имам параноя по отношение на някои сайтове, затова се мъча да се абстрахирам от стила и никовете за които ми напомняш.
Еми така е, откога разправям, че трябва само в зочо да се бачка.Кент написа: е да де сигурно кой с колко и къде предимно живее е въпроса като става пейнтбол тука става смешно обаче клетви като се размахват и разни сръдни.
секи бачка извън зо4о и после един си изсухля приятностите а друг неприятностите тука тва е факт кой квото има на душа
Това с клетвите и сръдните е сложно и за мен поне не е смешно.
Но аз говорех повече за изразните средства, като казвах за мярката.
А Капинчо в предния си постинг се опита да ти/ни каже, че една ръка сама не пляска.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
това за ръката не го разбрахМнемозина написа:Еми така е, откога разправям, че трябва само в зочо да се бачка.Кент написа: е да де сигурно кой с колко и къде предимно живее е въпроса като става пейнтбол тука става смешно обаче клетви като се размахват и разни сръдни.
секи бачка извън зо4о и после един си изсухля приятностите а друг неприятностите тука тва е факт кой квото има на душа![]()
Това с клетвите и сръдните е сложно и за мен поне не е смешно.
Но аз говорех повече за изразните средства, като казвах за мярката.
А Капинчо в предния си постинг се опита да ти/ни каже, че една ръка сама не пляска.
факт е че къпинов се у..а в тази тема мисля
ми аз не очаквах
такой пыл, такие страсти
от добрия старец
-
Дядо Капинчо
Не си чел внимателно и последователно, затова не си очаквал. Не говоря за тая тема.Кент написа: това за ръката не го разбрах
ми аз не очаквах
такой пыл, такие страсти
от добрия старец
Не забравяй, че индиректното иронизиране би могло да изкара всекиго от нерви. Та това е лафът с ръката и пляскането - за да има плясък, трябва да има две ръце.
Всъщност не оправдавам никого, както разбираш.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
можеможе, се няма време да се прочете сичко:shy: ама капина се бие в орденоносните гърди бие се бие се и посля фърля онея джекил и хайд в киреча нещо го мъчи тоя човек:shy:Мнемозина написа:Не си чел внимателно и последователно, затова не си очаквал. Не говоря за тая тема.Кент написа: това за ръката не го разбрах
ми аз не очаквах
такой пыл, такие страсти
от добрия старец![]()
Не забравяй, че индиректното иронизиране би могло да изкара всекиго от нерви. Та това е лафът с ръката и пляскането - за да има плясък, трябва да има две ръце.
Всъщност не оправдавам никого, както разбираш.
-
Дядо Капинчо
у мене такова впечатление оставяш
за мене говоря нали
се едно себе си виждам в реала преди 15 години
ще кажеш сигурно, не ме чети....
ама трае ли сърце юнашко
и аз ще се замисля сирьозно
как ще изглеждам на 5десе във виртуала ако има такъв
затва темата е полезна и тря се развива
за мене говоря нали
се едно себе си виждам в реала преди 15 години
ще кажеш сигурно, не ме чети....
ама трае ли сърце юнашко
и аз ще се замисля сирьозно
как ще изглеждам на 5десе във виртуала ако има такъв
затва темата е полезна и тря се развива
безгрешен е тоя който повече слуша и по-малко плямпа но трае ли сърце както казах в друг пост, секи държи да се изприказва пък после квото ще да става съм забелязълМнемозина написа:Тури си сега ръката на сърцето и кажи кой е напълно безгрешен в това отношение? Има ли светци сред нас?Кент написа: можеможе, се няма време да се прочете сичко:shy: ама капина се бие в орденоносните гърди бие се бие се и посля фърля онея джекил и хайд в киреча...
Ееее, да. Аз в реала така правя, ама тук не става.Кент написа:безгрешен е тоя който повече слуша и по-малко плямпа но трае ли сърце както казах в друг пост, секи държи да се изприказва пък после квото ще да става съм забелязълМнемозина написа:Тури си сега ръката на сърцето и кажи кой е напълно безгрешен в това отношение? Има ли светци сред нас?Кент написа: можеможе, се няма време да се прочете сичко:shy: ама капина се бие в орденоносните гърди бие се бие се и посля фърля онея джекил и хайд в киреча...
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
като се видиме значи може да помълчим заедноМнемозина написа:Ееее, да. Аз в реала така правя, ама тук не става.Кент написа:безгрешен е тоя който повече слуша и по-малко плямпа но трае ли сърце както казах в друг пост, секи държи да се изприказва пък после квото ще да става съм забелязълМнемозина написа:Тури си сега ръката на сърцето и кажи кой е напълно безгрешен в това отношение? Има ли светци сред нас?Кент написа: можеможе, се няма време да се прочете сичко:shy: ама капина се бие в орденоносните гърди бие се бие се и посля фърля онея джекил и хайд в киреча...
- сър Айвънхоу
И мълчанието има своята семантика!Кент написа:като се видиме значи може да помълчим заедно
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Точно напротив.Капинчо написа: Това явно не са вашите принципи и вие се чувствати обидени от наставническия ми тон, което поражда ответната реакция.
Ако имаше наставнически тон и се държеше леко снизходително към нас, с леката хитра усмивчица на човек понаучил някои мъдрости, нямаше да дразниш толкова предполагам.
Ама ти много се фръцкаш и тропаш с краче бе Капинчо.
Понякога наистина се държиш, като примадона, а това не е характерно за мъж на твоята възраст.
Бях пряма, извинявай.
Но не е с цел да те засягам, просто си помислих, че наистина искаш да видиш образа, който създаваш тук.
Е, това е в моите очи.
И съответно предизвика детински реакции - защото подигравката към нечие мнение (вместо да спориш с него, ако наистина толкова те напряга) си е точно това.Капинчо написа:
И в двата случая звучах императивно - като родител към дете.
От друга страна, човек не трябва съвсем да губи детското в себе си, но там май се говори за друго детско - и така до безкрай.
Panta rhei...
Ясно.Капинчо написа:Е това, Ести, го не мога. Каквото и да правя аз съм си аз. Виртуал, реал - все едно. Не мога да играя игрички, каквото и да си мисли Пипилота за мен.esti написа:Капинчо, виж сега кака кво щи кажа.Капинчо написа:esti написа:
ЦДГ "ЗоЧовче":lol:
Тук не е твоя истински живот.
Не трябва да бъде!
Отпусни се и не взимай насериозно проклетия виртуал, защото ще те побърка, ще ти изпие мозъка и след това ще го повърне.
Ако този клуб не го възприемам като реален, за мен няма никакъв смисъл да стоя в него.
Благодаря ти все пак за загрижеността!:-)
Вече е късно за теб.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо