Абе аверчета, къде изчезнаха...
- Глас в пустиня
Абе аверчета, къде изчезнаха...
ония образи Незнайния и Ния. Замислил съм се за тях напоследък, никакви не се вясват значи.
- сър Айвънхоу
Re: Абе аверчета, къде изчезнаха...
Честно казано, Незнайния май се е прекръстил на "гост"... Ама не пише, неговата кожа! Много съм му сърдит! Така да знае!:mad:БоЕВ написа:ония образи Незнайния и Ния. Замислил съм се за тях напоследък, никакви не се вясват значи.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Не е важно ти за какво му се сърдиш, интересно е той за какво е сърдит.Марвин написа:Честно казано, Незнайния май се е прекръстил на "гост"... Ама не пише, неговата кожа! Много съм му сърдит! Така да знае!:mad:БоЕВ написа:ония образи Незнайния и Ния. Замислил съм се за тях напоследък, никакви не се вясват значи.
Мързи ме да ровя из темите назад... При едно дърпане на плитки и мерене на ... дължината на роклята на куклитеБоЕВ написа: Не е важно ти за какво му се сърдиш, интересно е той за какво е сърдит.
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Мързи ме да ровя из темите назад... При едно дърпане на плитки и мерене на ... дължината на роклята на куклитеБоЕВ написа: Не е важно ти за какво му се сърдиш, интересно е той за какво е сърдит.Доктора нещо се обиди. Каза, че не му се пише
Баси колко много дечурлига, баси и чудото!
П.П. Аре, лека ви нощ, щото ме боли глава още от следобеда, а седях на работа до 22:30 часа!
Bella Ciao
Bella Ciao
Глей ся, на Дзвера детската се казва "Олимпийче". Направо се е утрепАло като имеМарвин написа:Аз предлагам да прекръстим клуба на ЦДГ №1 "Синчец".
- сър Айвънхоу
4avdar4e написа:Глей ся, на Дзвера детската се казва "Олимпийче". Направо се е утрепАло като имеМарвин написа:Аз предлагам да прекръстим клуба на ЦДГ №1 "Синчец".
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Спомням си нещо такова, ама нали времето лекувало казват.4avdar4e написа:Мързи ме да ровя из темите назад... При едно дърпане на плитки и мерене на ... дължината на роклята на куклитеБоЕВ написа: Не е важно ти за какво му се сърдиш, интересно е той за какво е сърдит.Доктора нещо се обиди. Каза, че не му се пише
- Глас в пустиня
А, не - от синчеца кихам.Марвин написа:4avdar4e написа:Мързи ме да ровя из темите назад... При едно дърпане на плитки и мерене на ... дължината на роклята на куклитеБоЕВ написа: Не е важно ти за какво му се сърдиш, интересно е той за какво е сърдит.Доктора нещо се обиди. Каза, че не му се пише
Аз предлагам да прекръстим клуба на ЦДГ №1 "Синчец".
Баси колко много дечурлига, баси и чудото!
П.П. Аре, лека ви нощ, щото ме боли глава още от следобеда, а седях на работа до 22:30 часа!
- Глас в пустиня
Ми кво - от ДГ направо в дианабат школата олимпийски надежди!:lol:Марвин написа:4avdar4e написа:Глей ся, на Дзвера детската се казва "Олимпийче". Направо се е утрепАло като имеМарвин написа:Аз предлагам да прекръстим клуба на ЦДГ №1 "Синчец".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз си мисля от време на време за него. Не трябваше да си тръгва. Спречкването не трябва да е повод за скъсване на контакта с всички останали.БоЕВ написа:ония образи Незнайния и Ния. Замислил съм се за тях напоследък, никакви не се вясват значи.
-
Дядо Капинчо
Сега като се замисля, и аз имам нужда. Някой ако ме обиди, много ще ме улесни, защото искам да се откъсна за известно време. Ако съм в друга фаза, няма да ми подейства, но сега....esti написа:Понякога се налага човек да се отдръпне за известно време. Има нужда - като антидот.
Аз самата го правя често, но не за толкова дълъг период, като Незнайни.
Дано се "прочисти" скоро и да се върне.
Може пък Ънноун да е имал и той нужда от "почивка".
- сър Айвънхоу
За тебе, Верче, всичко ще направя, ама да те обиждам... сърце не ми дава някакси...vyara написа:Някой ако ме обиди,
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми да. От душата трябва да идва, иначе няма да хване дикиш.Марвин написа:За тебе, Верче, всичко ще направя, ама да те обиждам... сърце не ми дава някакси...vyara написа:Някой ако ме обиди,
А и знаеш ли кое е парадоксалното? Че човек се обижда повече на истини или поне на "обиди", съдържащи истини. Защото ако ми кажеш нещо, което знам със сигурност, че не е така, нама да ми пука. А ако е истина, защо да се обиждаме? Нали така?
-
Дядо Капинчо
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Всеки се обижда от истината...vyara написа:Ми да. От душата трябва да идва, иначе няма да хване дикиш.
А и знаеш ли кое е парадоксалното? Че човек се обижда повече на истини или поне на "обиди", съдържащи истини. Защото ако ми кажеш нещо, което знам със сигурност, че не е така, нама да ми пука. А ако е истина, защо да се обиждаме? Нали така?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Добра идея! Благодаря ти!Житената Питка написа:Мож да я обидиш вагинално бе, не е нужно да си груб, еб@ти!...Марвин написа:За тебе, Верче, всичко ще направя, ама да те обиждам... сърце не ми дава някакси...
Bella Ciao
Bella Ciao
Държавна Гаранция, Денонощен Гастроном, Далновиден Гном ...Quid написа:
много ви моля съкращението ДГ да се използва по предназначение или още по ясно за да е
дизелово гориво
а стига с тия детски градинки
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
ЗвеневиО написа:Не Е достатъчно!Dark Lady написа:простаци
Недо********************************* простаци!
Няк'си по-пълно ми се струва.
Bella Ciao
Bella Ciao
на мен най ми е мъчно за мен сиlatrevw написа:И на мен ми е ужасно мъчно за тях, много липсват на клуба според мен.
Незнайни, вместо да си държиш на мъжката дума, помисли колко разбити сърца оставяш, заслужава ли си?
само като се сетя и е са една сълза се отърколи на майната си
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ЗвеневиО написа: Това са преки препратки към просташкия ерофолклор!
Де го чукаш, де се пука! После НИЕ сме били недо************ни...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Що, бе? Питкиния не се ли справя?maggot написа:После НИЕ сме били недо************ни...
Bella Ciao
Bella Ciao