Може да се каже, че останах презадоволена.Капинчо написа: Да не те оставям незадоволена (откъм любопитство) - Не, на Капинчо не му се е искало. Т.е. искало му се е и си е искал, но никога на обществени места. Просто Капинчо е бил възпитан много дълбоко какво е прилично и какво не е и той си го носи вече 50-на години като свой морал. Въпреки, че понякога му действат еротично, Капинчо не одобрява това дето на дамите им се виждат прашките и им висят коремите и други тлъстини над дънките. Щото ако на улицата или в работата може да го приеме като развлечение, то когато дойдат 20 годишните съученички на сина му и земат да се гъзурят насам-натам Капинчо се чуди накъде да гледа. Да се отбележи за протокола, че 17 годишната дъщеря на Капинчо, без изобщо да е поучавана, също не харесва плитките гащи и си ходи като нормално момиче.
Прочее Капинчо е от старото поколение и някои днешни свободи, включително публичната педерастия, не са му по вкуса.
Из телевизиите...
-
Дядо Капинчо
бачкал съм в телевизия4avdar4e написа:Нека само, моля ти се, телевизия да е с малка букваQuid написа:Интересът по темата доказва още един път че тези в Нова Телевизия си разбират от работата:-)
и а бачкай в телевизия и я напиши с малка буква
и чао лека нощ и довиждане
навик
за друго няма ли за кво да се хванете бре:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Dark Lady написа:ти си един нещастен, самотен човек който много, много се е объркал че света се върти около него.Капинчо написа: Тебе и да те поучавам файда няма. В празна глава освен хуй друго не можеш да вкараш.
мойто мнение беше към принцесата.
ти да не се смяташ за приннцеса???
върви и се шибай
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Капинчо
имам една молба към теб голяма
ако не ти е проблем да не говориш от името на цяло поколение щото сме набори
май само тва е общото м/у нас
нито аз нито мойте приятели имат некви общо неща с описваното от теб поколение:-)
така че е изключително невярно това което коментираш за поколението.

нито аз нито мойте приятели имат некви общо неща с описваното от теб поколение:-)
- Dark Angel
Кое му е лошото да правиш секс под открито небе, ако знаеш, че никой няма да те види, например?Капинчо написа: Ами не е ли това, което отделя нормалния човек от патологиите? Владеенето на нагоните и страстите. С извинение за интимната подробност, но съм спирал винаги при първото "Не" на жената, независимо колко ми се е искало и дали съм подозирал, че е проформа. Ако не е така и отидем малко в крайностите, какво прави изнасилването престъпление? Ми просто някой се е подчинил на нагона си.
А относно морала, той търпи развитие, макар че и аз съм за някакво приличие и граници и го спазвам.
Миналия век е било срамно жените у нас да ходят "гологлави". Ако някой е искал да унижи жена си, я е карал да ходи пред каруцата без забрадка, представяш ли си? Баба ми на село до последно ходеше забрадена и аз все й се чудех, казвах й, че е по-хубава без забрадката, но явно точно там е бил проблема.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
С Ести станахте две!vyara написа:Е, честно ти казвам, че не бих искала някой да ме види.4avdar4e написа:Аз пък да ти кажа, че и най-малката вероятност някой да те види, го прави в пъти по-вълнуващvyara написа: Кое му е лошото да правиш секс под открито небе, ако знаеш, че никой няма да те види, например?![]()
петък е, знаеш руската ми половина колко уважава пятниците:rotfl24:Dark Lady написа:ми аз съм изпуснала 1-ва серия вчера вечерта, сега в офиса, със сите проблеми дето се сипнаха петъчно да почвам да мисля как да се включа във 2-ра серия....maggot написа: Щооу? Таман се заредих да гледам втора серия

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Абе Капинчо, ами ето защо беше важно да се уточни. От началото го казах. Ми начи и аз съм като тебе, бе. Или ти като мене.Капинчо написа: Бе Верче, аз като бях малък и призвеждах някакви звуци, за които си мислех, че са на немски. Не знам сега на какъв език пиша, ама поне е на кирилица. Правил съм секс на поляна в гората, където съм мислил, че кой да ни види (не знам дали е имало), при това през деня. Не става въпрос за това, когато си мислиш, че сте сами. Става въпрос за публичност, т.е. пред публика или когато има голяма вероятност да има публика. Това за мен е неприемливо, защото имам едно чувство, което се наричаше свян. Сега такива екстри няма. Нали говориш за граници. Това са моите граници. Когато човек прави секс, той (според мен) не просто **е, той прави любов, а любовта е нежно чувство и не е за масова консумация като пуканките.
- Dark Angel
альо, аз друга категория поколение ли да създам?Quid написа:Капинчо
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
на мен тия сериали взеха да ми идват в повечеКапинчо написа: Ти къде проспа сериала? От кога те чакам да се появиш. Никът ми идва от друга горичка. Писал съм. Чети.
четох 1,2 и после към края
напомняш ми на някое дете,което са го учили на добри обноски
справя се, като цяло,
но току вземе та пръдне яко и миризливо пред всички
и после пак е добро и възпитано
кат гледам съм пропуснал куп истории. Ала забелязвам, че има няколко души, яхнали метлите.zmeu написа:на мен тия сериали взеха да ми идват в повечеКапинчо написа: Ти къде проспа сериала? От кога те чакам да се появиш. Никът ми идва от друга горичка. Писал съм. Чети.
четох 1,2 и после към края
напомняш ми на някое дете,което са го учили на добри обноски
справя се, като цяло,
но току вземе та пръдне яко и миризливо пред всички
и после пак е добро и възпитано
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:альо, аз друга категория поколение ли да създам?Quid написа:Капинчо
всеки може да си създава значи кво си иска
радост за окото ми е е сега Къпинчо как е раздал кънките за пързалаката:rotfl24:
всеки си има номер в живота
а аз се сетих че там покрай теб някъде е един от най страшния секс с жените гмуркачкиzmeu написа:сетих за вълка от Ну, ПогодиQuid написа: радост за окото ми е е сега Къпинчо как е раздал кънките за пързалаката:rotfl24:
тва е нещо есктремнно
ми там където се гмуркат вероятно за бисериzmeu написа:казвай къде да ходя да ги търсяQuid написа: а аз се сетих че там покрай теб някъде е един от най страшния секс с жените гмуркачки
тва е нещо есктремнно
и публично
(да не се отклоняваме от темата де :))
само че тия гмуркачки не се гмуркат за бисери
как да ги намериш
ми питаш къде са гмуркачките?
ще се гмуркаме ли а? и поглеждаш нали тарикстски и тва е:-)
при този секс има и смъртни случай обаче да знаеш