етеТава беше неуместно!Марвин написа:Що, бе? Питкиния не се ли справя?maggot написа:После НИЕ сме били недо************ни...
Абе аверчета, къде изчезнаха...
От "миризливка", че от време на време се нещоЗвеневиО написа: А защо го кръсти "СЛИВКА"?
Можеше да е по-така, "БОЗДУГАН", например!
А и за такива кат тебе - да си мислите тва дето си мислите
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бе мислех да го кажа и аз, ама в духа на последните дни сигур щях да бъда обвинена във фръцльовство и да ми остане празна торбичката накрая, та си затраЯхЗвеневиО написа: етеТава беше неуместно!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Има си. Ма те са вътре. У левото полукълбо.ЗвеневиО написа: Има си норми!
Сега, мисля, редно е Сър-а пак да се прекръсти и да се самонакаже в ъгъла. Че не ми се занимава с простотии нещо - не съм във форма тия дни
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
maggot написа:Пак нищо не разбра!
П.П. Извинявам се... Наистина беше грубо! Моля за снисхождение...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мдаааа... аз за тва продължавам да си прелитам от чаша на чаша...zmeu написа: свършиха благородниците
графа, съра
останахме само рани измислени герои ;)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
с/у 500 евро заклевам се че ще прекръстя:-)zmeu написа:свършиха благородницитеmaggot написа:
Сега, мисля, редно е Сър-а пак да се прекръсти
графа, съра
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- сър Айвънхоу
Аз си мисля, че прекръстването не може да се третира, като стандартно нещо и, съответно, да му се прилага стандартната такса.Quid написа:с/у 500 евро заклевам се че ще прекръстя:-)zmeu написа:свършиха благородницитеmaggot написа:
графа, съра
Извод: 500 евро са твърде малко!
Bella Ciao
Bella Ciao
много си оборотен нещо:rotfl24::blum:ЗвеневиО написа:Аз за 5 лева!Quid написа:с/у 500 евро заклевам се че ще прекръстя:-)zmeu написа:свършиха благородницитеmaggot написа:
графа, съра
Quid написа:много си оборотен нещо:rotfl24::blum:ЗвеневиО написа:Аз за 5 лева!Quid написа:с/у 500 евро заклевам се че ще прекръстя:-)zmeu написа:свършиха благородницитеmaggot написа:
графа, съра
ако може да обобщим старата народна мъдрост за бабата, но с актуализирани цени:ЗвеневиО написа:Аз за 5 лева!Quid написа:...
с/у 500 евро заклевам се че ще прекръстя:-)
форумникът прекръщава за 5 и 500
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Брей, колко си, пък, докачлив!Житената Питка написа:П.П.
Съре, ако си обръснеш задника мой ти напраим един демо сешън да видиш как се запълва пазарна ниша.
Bella Ciao
Bella Ciao
това че човек да речем е цицоман не го прави автоматически мръсникЖитената Питка написа:Б@си как обърнахте темата!
Малко да се види деколте и веднага почвате "ИС-КАМЕ-ЗЪРНА-ТА! ИС-КАМЕ-ЗЪРНА-ТА!"
После аз мръсник...![]()
П.П.
Съре, ако си обръснеш задника мой ти напраим един демо сешън да видиш как се запълва пазарна ниша.
в някой хора циците създават асоциации с някои картини на религиозна тематика в стил млада жена кърми малко дете.
в края на краищата циците /зависи все пак
цицоманията си е напълно естествен и обясним вкус на мъжа от хиляди години... що да е мръсник не е ясно?Quid написа:това че човек да речем е цицоман не го прави автоматически мръсникЖитената Питка написа:Б@си как обърнахте темата!
Малко да се види деколте и веднага почвате "ИС-КАМЕ-ЗЪРНА-ТА! ИС-КАМЕ-ЗЪРНА-ТА!"
После аз мръсник...![]()
П.П.
в някой хора циците създават асоциации с някои картини на религиозна тематика в стил млада жена кърми малко дете.
в края на краищата циците /зависи все пак/ накланят везната към една по изящна одухотвореност и цялостност на красотата в живота а и след него.
това с религиозните асоциации ги разправяй на баба ми на шапката. Иначе - жената е Дева Мария, а детето е Исус.
последният израз го отдавам на прехода от сутрин към следобяд ... малей - прочетох го 2 пъти , като през цялото време проверявах дали точно ти си го писал
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Ама, ти не забеляза ли, че всъщност изразих учудване?Житената Питка написа:Ми трей да си пазим реномето. Я са си предстаи, че некой си помисли, че съм гола-вода и кал по гърба?Марвин написа:Брей, колко си, пък, докачлив!
Е не става.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- сър Айвънхоу
Някои тука явно живеят още по Татово време...Green Light написа:За колко, за колко..?Quid написа:никакъв морал няма вече
за 5 кинта хората кво ли не правят вече:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
За някаква странна амалгама от изброеното...Quid написа:що не се утчоните за кво коментираме
за тато , за циците на дева мария ,за лакомия исус , за 5 кинта или за тотална смяна на никовете:rotfl24::blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ако наистина от това имаш нужда и без да те обиждаме ще си дадеш почивка.vyara написа:Сега като се замисля, и аз имам нужда. Някой ако ме обиди, много ще ме улесни, защото искам да се откъсна за известно време. Ако съм в друга фаза, няма да ми подейства, но сега....esti написа:Понякога се налага човек да се отдръпне за известно време. Има нужда - като антидот.
Аз самата го правя често, но не за толкова дълъг период, като Незнайни.
Дано се "прочисти" скоро и да се върне.
Може пък Ънноун да е имал и той нужда от "почивка".
Чуй какво ти говори вътрешния глас.
Ама да не земеш да му отговаряш, че....
В каква фаза си сега?
за мастиката, дето я набутваш на Найоми или на пингвинQuid написа:що не се утчоните за кво коментираме
за тато , за циците на дева мария ,за лакомия исус , за 5 кинта или за тотална смяна на никовете:rotfl24::blum:
-
Дядо Капинчо
Турете им по едни прашки на тия двамцата, че да не кудкудякат докато цицат никовете на 5те исуса?ELBI написа:за мастиката, дето я набутваш на Найоми или на пингвинQuid написа:що не се утчоните за кво коментираме
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
това заприлича на тема за дама по прашки, работеща в детски ясли, фен на мастичка...maggot написа:Турете им по едни прашки на тия двамцата, че да не кудкудякат докато цицат никовете на 5те исуса?ELBI написа:за мастиката, дето я набутваш на Найоми или на пингвинQuid написа:що не се утчоните за кво коментираме