Те това би ми свършило идеална работа. Знайш кви дълги сметки има в склада.Remmivs написа:А на какъв монитор ще ги гледаш? Плажните де?
На такъв?
http://gizmodo.com/341413/alienware-cur ... her-planet
Фотопредпазна реакция
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Кент написа:мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
- Пипилота Шантиклер
аз си имам една много любима снимка като малка и ако я имах сканирана не само щях да ти я пратя ами и за аватар да си я сложаКент написа:мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
там съм със забрадчица, носия и се люлея на въжена люлка, вързана на черешата
баба не се вижда, но е срещу мен и ме разсмива
такава съм усмихната! лицето ми - топчица, очите искрят - радост, радост е тая снимка
и аз имам подобна, но не съм я сканирал тоже, със синая престилчица клекнал до едно дърво на лозе на златни пясъци от времето като имаше там предимно лозя и малки хотелчета някой ден ще я сканирам и ще я пусна бях толкова щастлив яко варненско морско детствоПипилота Шантиклер написа:аз си имам една много любима снимка като малка и ако я имах сканирана не само щях да ти я пратя ами и за аватар да си я сложаКент написа:мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
там съм със забрадчица, носия и се люлея на въжена люлка, вързана на черешата
баба не се вижда, но е срещу мен и ме разсмива
такава съм усмихната! лицето ми - топчица, очите искрят - радост, радост е тая снимка
пипилота твоя имам по линковете стигнах, ама ако пратиш още не се сърдя:-)
Ами аз щото имам спомен, че отдаааавна съм ти пращала...Кент написа:мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
Panta rhei...
твойта е в галерията на първо мястоМнемозина написа:Ами аз щото имам спомен, че отдаааавна съм ти пращала...Кент написа:мерси само ти и капинчо ми пратихте, но твойта е по яка щото на къпина са си публикувани и аз отдавна си ги имамБоЕВ написа:Имаш ЛБ. Нема се пуашиш от моторната бичкия, такива са редките моменти когато не държа апарата.Кент написа:да хвъргай, който ми е обещал на лб или е забравил или се е бъзикалБоЕВ написа:Да фъргам ли моя?:lol:
Кенте, представих си те, като във филмите за ония вманиачени психари, дето си облепят целите стени със снимки и преследват разни хора.
Изкушавам се и аз да ти пратя моя снимка, че може и по новините да се видя някой ден - като "издирва се"
Майтапа настрана, няма да се цепя от колектива и ще ти дам снимка особено щом е с терапевтична цел.
Но сега не съм на кеф - като ми мине....
Изкушавам се и аз да ти пратя моя снимка, че може и по новините да се видя някой ден - като "издирва се"
Майтапа настрана, няма да се цепя от колектива и ще ти дам снимка особено щом е с терапевтична цел.
Но сега не съм на кеф - като ми мине....
- Глас в пустиня
на вас нямам нищо освен една огромна ерофотосесия:rotfl24:4avdar4e написа:Бе не зна по кво ги подрежда, ама като знам кви снимки има на мен и Зв.Мнемозина написа: Сигурно по лудост ни подреждаш ти там, аааа.
Моля, моля, няма за какво.:rotfl24::rotfl24:
Аууууу, аз за ко съм пускала.Кент написа:тебе те нямам нито с бански нито без така че чакам лбvyara написа:Кенте, като гледам какъв си пробран, не може да нямаш моя, при това най-вероятно по бански. Мисля, няма смисъл да ти пращам други.
Добре, ще поровя. Може ли да е по-стара снимка, че там съм по-хубава?
можи би можиvyara написа:Аууууу, аз за ко съм пускала.Кент написа:тебе те нямам нито с бански нито без така че чакам лбvyara написа:Кенте, като гледам какъв си пробран, не може да нямаш моя, при това най-вероятно по бански. Мисля, няма смисъл да ти пращам други.
Добре, ще поровя. Може ли да е по-стара снимка, че там съм по-хубава?