ПодпИсvyara написа:Напоследък се улавям, че по-малко съм склонна да се преструвам. И по-добре, фалша винаги се усеща. А и е много готино, като си си ти. Повече се налага да отговаряш на въпроси от рода на какво ти е? Ами смотано ми е, начумерено ми е. Съжалявам, че хората очакват да им се усмихвам, защото така са свикнали, пък аз само искам да заспя зимен сън и да се събудя напролетИ ето на и тук не ми се преструва.
Хората все очакват всичко да е по някакъв стереотип и да протича по определен начин. Но когато си с истинското си настроение и мисли, усещаш как дишаш от това, че си искрен. Но има още много товар от стереотипи за отхвърляне, да.
Един ден...
Глей кво нещо...ELBI написа:
ми ние не ти даваме съвети за това - ти да ни даваш такива съвети - ЧВ, ЗГ, такива ми ти работи.
аз квото и да те посъветвам, ти ще избереш каквото си си наумила
е - да ти се сбъдне. само да се лекува
Пак инстинктивно започнах да пиша нещо от рода "аз нямам нужда от съвети, добре съм си..."
И пак щях най-безсрамно да излъжа и да се престоря.
Егати, що съм такава бе?!
Пак комплекси някакви аман
- Green Light
Не сме се разбрали, обаче аз имам много високо мнение за тебе, понеже знам че мислиш.esti написа:Прав си.Green Light написа:esti написа:Време ти е да полудееш Грийн.Green Light написа:Пък аз не.
Дай си малко кислород.
Такива диалози са смешни. Всеки от нас двамата си мисли нещо различно
Точно време за полудяване няма. И честно казано се надявам да не го направя. Но много ми се иска.
Просто ми се стори, че изпитваш лека (или силна) завист към младите и ти се иска да си, като тях - луд и безгрижен.
Затова ти казах, че имаш нужда от кислород т.е. да луднеш малко за разтоварване.
Както и да е...
То май е по-добре да не се доизясняваме и всеки да разбира, каквото си иска.
Като например на това твое изказване "Всеки от нас двамата си мисли нещо различно" вместо да го прочета, като "Не сме се разбрали", аз го чета - "Грийн има високо мнение за мен, каза че мисля....":lol:
стига де. Нямам афинитет към комплексари. Даже освен че са скучни, натоварват и другите.esti написа:Глей кво нещо...ELBI написа:
ми ние не ти даваме съвети за това - ти да ни даваш такива съвети - ЧВ, ЗГ, такива ми ти работи.
аз квото и да те посъветвам, ти ще избереш каквото си си наумила
е - да ти се сбъдне. само да се лекува
Пак инстинктивно започнах да пиша нещо от рода "аз нямам нужда от съвети, добре съм си..."
И пак щях най-безсрамно да излъжа и да се престоря.
Егати, що съм такава бе?!
Пак комплекси някакви аман
ти не си скучна и ги пишеш готини едни такива. Вервай ми - познавач съм
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Според мен ще те отмине.Green Light написа: Не сме се разбрали, обаче аз имам много високо мнение за тебе, понеже знам че мислиш.Ужасно завиждам на малките и ми е мъчно, че моето буйно 18-годишно аз остана толкова далеч назад, като мироглед и темперамент. Има я утехата от това, че когато успея да се погледна отстрани, виждам, че не злобея, ами съм благ и усмихнат чичко, обаче това са оправдания. Искам да полудея, но така, някак вълшебно да полудея и да не приличам на полуделите смешни чичковци- мои връстници. Повечето бунтари на 40- 50 години са уплашени, пълни с комплекси и спомени за необуздан секс глупаци. Адски ме е страх от такова полудяване. И друг път съм казвал- дано ме отмине!
Особено ако не изкукаш.
Всъщност и аз искам да ме отмине това за което говориш - как ли стои въпроса при застаряващите лелки?:roll:
ПП. Правилно си ме преценил. Наистина мисля.
Единствения ми проблем е, че докато мисля и много ми настръхват перата бе.
- Green Light
И тая зима ще свърши, и лятото ще засияе достатъчно за да ни увери и докаже че страховете са ни били глупави и на нас е невъзможно да се случи нещо подобно. Пък днес аз лично възнамерявам да победя меланхолията с една здрава победа на бридж и цяла вечер разговори само за простотии с още трима пияници и извратеняци. Утре никаква меланхолия няма да може да ме наближи, ако и е мил живота, а вдругиден ще го мислим като дойдеesti написа:
Всъщност и аз искам да ме отмине това за което говориш - как ли стои въпроса при застаряващите лелки?:roll:
Re: Един ден...
Ами аз съм си естествена.esti написа:
......
Отговори "никога за нищо, аз съм естествен/а ми ги спестете.
Ако е искате де.
Аре пишеше че ми писна....
Не ми се удава този номер, с преструвките. Опитвала съм, не става - пак не ме харесват - така че - защо да се мъча?!:lol::winkw:
- Глас в пустиня
- Dark Angel
старая се да съм естествена
има хора с които работя и ми иде да ги утрепя на място, с тях съм особено мила и внимателна
отдавна, отдавна разбрах че няма смисъл да се преструвам
за какво са ми хора които харесват някаква си преструванска същност
като Вяра - да намусена съм днес, да лоша съм, да метлата е до вратата, да всички могат да ходят да се ....
всъщност, когато си искрен нещата някак най-добре се нареждат
има хора с които работя и ми иде да ги утрепя на място, с тях съм особено мила и внимателна
отдавна, отдавна разбрах че няма смисъл да се преструвам
за какво са ми хора които харесват някаква си преструванска същност
като Вяра - да намусена съм днес, да лоша съм, да метлата е до вратата, да всички могат да ходят да се ....
всъщност, когато си искрен нещата някак най-добре се нареждат
Току що ми се наложи пак да се преструвам и съвсем не естествено да се удържа сериозна.Dark Lady написа:старая се да съм естествена
Синковеца (12г.) се прибра от тренировка и докато си говорим общи приказки изведнъж се изцепи: " Абе мамо, Таня и Слави вече от един месец са гаджета, а тя не му пуска"
Аз успях да запазя спокойствие и с почти небрежен глас да попитам, какво точно не му пуска Таня.
Ми кво, кво.....нали знаеш - гаджета са....
Да я целува, прегръща..
Та заобяснявах аз, че една дама и пр. ама ме погледнаха толкова пренебрежително и с думите "Те са гаджета все пак" излезе от стаята и се напъха до кръста в хладилника с цел да го опустоши.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз сигурно щях да изцепяnana написа: Аз успях да запазя спокойствие и с почти небрежен глас да попитам, какво точно не му пуска Таня.
Ми кво, кво.....нали знаеш - гаджета са....
Да я целува, прегръща..
"Ааа, т'ва ли било...."
П.П. Що така, ма, Миме си си сменила етикета
И оня с коня и той

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря добреnana написа:Ми Мнемо се изнерви от оня с коня и от другите дет си смениха етикетите и аз викам да зема да я довърша...frisky lioness написа:
Аз сигурно щях да изцепя
"Ааа, т'ва ли било...."
П.П. Що така, ма, Миме си си сменила етикета:winkw:
И оня с коня и той
Ти как си?
Поръчвам си довечера да ме сънуваш в някой по-свеж сън:winkw:
Как съм радостна и пърхам с мигли, криле или квото там имам...
Мислих и аз да се прекръствам, щот в интерес на истината точно в този момент заглавието си го чувствам малко като кръпка, ама...... не е в мой стил:-)
Само картинките и то като им дойде времето:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Какъв кон сега пък?nana написа:Ми Мнемо се изнерви от оня с коня и от другите дет си смениха етикетите и аз викам да зема да я довърша...frisky lioness написа:
Аз сигурно щях да изцепя
"Ааа, т'ва ли било...."
И оня с коня и той
Ти как си?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На Марвин коняМнемозина написа:Какъв кон сега пък?nana написа:Ми Мнемо се изнерви от оня с коня и от другите дет си смениха етикетите и аз викам да зема да я довърша...frisky lioness написа:
Аз сигурно щях да изцепя
"Ааа, т'ва ли било...."
И оня с коня и той
Ти как си?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Трудно ми е да гадая само по джобоветеМнемозина написа:Ама не е Звеневия.frisky lioness написа:Тва не е змея,а звеневия или както там се казваше предиМнемозина написа:Мерси.frisky lioness написа:
На Марвин коня
И на Змея задните джоби.
Ето, виждаш ли...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
на звен. нямаше да му се събере...хм...седалището в аватарчовата рамчица:rotfl24:frisky lioness написа:Трудно ми е да гадая само по джобоветеМнемозина написа:Ама не е Звеневия.frisky lioness написа:Тва не е змея,а звеневия или както там се казваше предиМнемозина написа:Мерси.frisky lioness написа:
На Марвин коня
И на Змея задните джоби.
Ето, виждаш ли...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
Re: Един ден...
какъв е смисъла да се опитвам да се преструвам като всичко ми личи на лицето
мога да спра думите, но не и израза на очите
мога да спра думите, но не и израза на очите