Изпитание за паметта сте вие!
Пък после фемината била вариум ет мутабиле... семпер.
Мнемозина написа:Вързахте ми погледа с вашите преобразявания!
nana написа:Какъв ти е проблема не разбирам.
Цъкаш на "всички мнения...." в профила и веднага ти става ясно (ако си чела редовно де) кой кой е.Мнемозина написа:nana написа:Какъв ти е проблема не разбирам.
Ей, че си и ти!
Ми седя и че чудя кой кой е.
И ти поне аватара си си оставила, пък те всичко си сменят и трябва да помня или рождени дати, или брой мнения, или дата на регистриране.
Или кой какво е писал - ама пак четене и помнене.
nana написа: Цъкаш на "всички мнения...." в профила и веднага ти става ясно (ако си чела редовно де) кой кой е.

Казахме му, но то още не се е обадило.frisky lioness написа:По повод смяната на имена и картинки,
дали някой се е сетил да каже добре дошло на новото другарче:-):winkw:
Може и да съм пропуснала
Добре дошло, другарче!!!!![]()
Весело!
П.П. Кат ги гледам разни такива рожденни години и се чувствам дърта:crying::shy:
Кво ти пречат, бе, Мнемо?? Искат хората посрещане, червен килим и фанфари, нали са новичкиМнемозина написа:Вързахте ми погледа с вашите преобразявания!
И на тебе:Глен написа:А аз са сбъркаф.
Честну :eek: :eek: :eek:
Точно теб щях да дам като пример за постоянство и стабилност.4avdar4e написа:Кво ти пречат, бе, Мнемо?? Искат хората посрещане, червен килим и фанфари, нали са новичкиМнемозина написа:Вързахте ми погледа с вашите преобразявания!
Божкей, колко съм скучна
Оф,Марвин написа:И на тебе:Глен написа:А аз са сбъркаф.
Честну :eek: :eek: :eek:тогаз!:rotfl24:
Такава информация давам само на бяла покривка или на... бял чаршаф!Глен написа:Оф,
вместу да са плезиш кажи кой кой е:)
Марвин написа:Такава информация давам само на бяла покривка или на... бял чаршаф!Глен написа:Оф,
Решението си е изцяло твое!Semiramis написа:Марвин написа:Такава информация давам само на бяла покривка или на... бял чаршаф!Глен написа:Оф,
![]()
да питам или да не питам?!
аман!
да не си некъф рекламен агент на белина Аче или прах за пране със сода ефект...Марвин написа:..
Такава информация давам само на бяла покривка или на... бял чаршаф!
Ц! Най-обикновен консуматор съм!ELBI написа:да не си некъф рекламен агент на белина Аче или прах за пране със сода ефект...Марвин написа:..
На какво?Марвин написа:Ц! Най-обикновен консуматор съм!ELBI написа:да не си некъф рекламен агент на белина Аче или прах за пране със сода ефект...Марвин написа:..
На каквото има върху покривката или чаршафа!Мнемозина написа:На какво?Марвин написа:Ц! Най-обикновен консуматор съм!ELBI написа:да не си некъф рекламен агент на белина Аче или прах за пране със сода ефект...Марвин написа:..
на бели покривки и бели чаршафи...Мнемозина написа:На какво?Марвин написа:Ц! Най-обикновен консуматор съм!ELBI написа:да не си некъф рекламен агент на белина Аче или прах за пране със сода ефект...Марвин написа:..