Направо се чудя да пиша ли и аз... да не нарушавам тишината...
Обаче пък има повод за писане - ЧРД Сноу

[/quote]

Начи, първо, изобщо не си прав.Gaspode написа:Цял ден почти, никой да се не обади тука:shocked:
Направо се чудя да пиша ли и аз... да не нарушавам тишината...
Сноу!Gaspode написа: Обаче пък има повод за писане - ЧРД Сноу

Аз? Да се скатавам? Няма такова нещо... просто съм...ъъъ... възпрепятстванМнемозина написа: Начи, първо, изобщо не си прав.
За семеен съботен ден даже доста пописахме.
И какво да ви правим, като сте пусто толкова работни всичките... и ти, и ти Гасподе, хич не се скатавай!
Що не станах една даскалица - трябва домашни вече да даваме май. И отсъствия да пишем.

Не падай духом, ейsnowprincess написа:казвала ли съм ви колко много ви обичам![]()
аз ще съм последния човек, който ще си тръгне от тук, защото не мога без вас, въпреки, че разредих влизанията си във форума
за първи път на този ден не пей ми се, не смей ми се, няма и три дни яли пили и се веселили, откраднах два-три часа на обяд да полея повода с няколко приятелки, но...
около мен всички са болни, мъж и двете принцеси се тръшнаха в леглата от грип, майка и татко и те болни, но от други неща, ще полудея
куиде, фърли едни карти/боб/квото там зарад мен, да видиш докога е лошия период:-)
Емиии, всичко се познава в сравнение.Gaspode написа:Аз? Да се скатавам? Няма такова нещо... просто съм...ъъъ... възпрепятстванМнемозина написа: Начи, първо, изобщо не си прав.
За семеен съботен ден даже доста пописахме.
И какво да ви правим, като сте пусто толкова работни всичките... и ти, и ти Гасподе, хич не се скатавай!
Що не станах една даскалица - трябва домашни вече да даваме май. И отсъствия да пишем.
А и на тва ако му викаш доста писане... здраве му кажи. На времето колко пишехме...еееех... тва днешното фокусници ли са? П****аси! А на времето кви п****аси имаше... фокусници!... ама тва май от друг виц беше
Пази се от грипа и ги оздравявай всичките бързо.snowprincess написа:казвала ли съм ви колко много ви обичам![]()
аз ще съм последния човек, който ще си тръгне от тук, защото не мога без вас, въпреки, че разредих влизанията си във форума
за първи път на този ден не пей ми се, не смей ми се, няма и три дни яли пили и се веселили, откраднах два-три часа на обяд да полея повода с няколко приятелки, но...
около мен всички са болни, мъж и двете принцеси се тръшнаха в леглата от грип, майка и татко и те болни, но от други неща, ще полудея
куиде, фърли едни карти/боб/квото там зарад мен, да видиш докога е лошия период:-)
Скорошно оздравяване на всички Принцесо!snowprincess написа:
Happy B-day!БоЕВ написа:Скорошно оздравяване на всички Принцесо!snowprincess написа:
Щом годината започва зле, значи същата ще приключи с успехи.
Има такива трудни моменти, но те минават и слънцето отново изгрява!snowprincess написа: за първи път на този ден не пей ми се, не смей ми се,