Три в едно...
Три в едно...
Без едното, ЩМЪ прощаватИ.
Очаквам препоръки
1) За рутер ( без изгъзици от рода на WI-FI)
2) Доставчик на територията на ид.(иотския) център в периметър Алабин / Патриарх/ Ботев / А. Кънчев...
3) Не споменавайте БТК... МОЛЯ.
На споделилите - БЛАГОДАРЯ
НА обидените - ....
НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЕСЕЛИ ПОЧИВНИ ДНИ И ПО-МАЛКО ВЯТЪР, МАХМУРЛъЦИ, по-малки сметки....
ПП НАЗДРАВЕ
Очаквам препоръки
2) Доставчик на територията на ид.(иотския) център в периметър Алабин / Патриарх/ Ботев / А. Кънчев...
НА обидените - ....
НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЕСЕЛИ ПОЧИВНИ ДНИ И ПО-МАЛКО ВЯТЪР, МАХМУРЛъЦИ, по-малки сметки....
ПП НАЗДРАВЕ
- Piqndurnik
Re: Три в едно...
И на тях да им...Звеневия написа: ...
...
Наздраве 
1) Каква ти е целта? Ако е да вържеш няколко компа в домашна мрежа не ти трябва рутер - просто на централния комп слагаш 1-2 мрежови карти в повече и шерваш интернета.
2) Пробвай с моите (и на Рем-а) - ТрафикБГ - супер скорост в пиъринга и до сега много малко проблеми. Плащаш по банков път (може и през e-Pay) без да се разкарваш като малоумен до касата им... а и пътя съм ви прокарала вече ;-)
3) Няма, де, няма
2) Пробвай с моите (и на Рем-а) - ТрафикБГ - супер скорост в пиъринга и до сега много малко проблеми. Плащаш по банков път (може и през e-Pay) без да се разкарваш като малоумен до касата им... а и пътя съм ви прокарала вече ;-)
3) Няма, де, няма
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:1) Каква ти е целта? Ако е да вържеш няколко компа в домашна мрежа не ти трябва рутер - просто на централния комп слагаш 1-2 мрежови карти в повече и шерваш интернета.
3) Няма, де, няма
По 1) една на дъното и два свободни PCI заети с мреджави карти...
--- Има едно ЛАПИ, едно ВТОРО Десктопи... И мрежов принтер.
--- Лапито е на линукс и не комуникира с принтера.(Щото мрежата е по DHCP)
---- ПринтерОт е на УСБ, щото няма свободен лан...
---- Бабетката и тя иска да тегли блАгинки по кабел, ама не знае кво точно... И що да не е от нашия... (Аз ЩЪИ гУ пускам по дюшаметУ...
ТЪТЪЙ ЗА РУТЕРОТ.
ПО 2) ЪХЪМ... Да не е от трън на глог?
ПО 3) БЛАГОДАРЯ!
1. Има свестни рутери с 4 портови суичове по 50-на кинта. Направо са баш кат за твоя случай.
2. Аз съм повече от година с тез момци - нямам грижи - не съм им виждал очите (банковия път да живей), а съм говорил със съпорта точно веднъж и то защото си смених лан картата и си забравих мака та ги карах да ми запишат новия (а можеше просто да го спуфна и да не ги търся, ама не го бях записал пусто).
3. ...
2. Аз съм повече от година с тез момци - нямам грижи - не съм им виждал очите (банковия път да живей), а съм говорил със съпорта точно веднъж и то защото си смених лан картата и си забравих мака та ги карах да ми запишат новия (а можеше просто да го спуфна и да не ги търся, ама не го бях записал пусто).
3. ...
Стига бе! Верно ли ги има вече в ePay? Аз що давам по 45 стинки всеки месец за банков превод? Ама не ги виждам пусто в ePay. Как са се маскирали? Ментиш ме нещо... Освен ако нямаш предвид банков превод с онази ъ-ъ чикия микросметката. 8)maggot написа: 2) Пробвай с моите (и на Рем-а) - ТрафикБГ - супер скорост в пиъринга и до сега много малко проблеми. Плащаш по банков път (може и през e-Pay) без да се разкарваш като малоумен до касата им... а и пътя съм ви прокарала вече ;-)
Е с чикията, де, ти па са... въпроса е, че ставаRemmivs написа: Стига бе! Верно ли ги има вече в ePay? Аз що давам по 45 стинки всеки месец за банков превод? Ама не ги виждам пусто в ePay. Как са се маскирали? Ментиш ме нещо... Освен ако нямаш предвид банков превод с онази ъ-ъ чикия микросметката. 8)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Убедихте ме. (Не точно за чикията...maggot написа:Е с чикията, де, ти па са... въпроса е, че ставаRemmivs написа: Стига бе! Верно ли ги има вече в ePay? Аз що давам по 45 стинки всеки месец за банков превод? Ама не ги виждам пусто в ePay. Как са се маскирали? Ментиш ме нещо... Освен ако нямаш предвид банков превод с онази ъ-ъ чикия микросметката. 8)
1)Колко дни им трябват, за да реагират? (На 19-ти ще трябва да е нов IP)
2) На ситето им, не видях ограничение за брой машини... Има ли нещо подводно в договора?
3) Като ни вържат те, Радио Хоризонт Цветно ли ще го слушаме?
4) Верно ли е неспиращо през целия период...???!:shock:
ДемонНЕТ дават неограничен трафик, обаче, ОБАЧЕ, некои члЭнове на семейството като преточат НЭКЪВ СУБ ЛИМИТ и скоростта ни пада пада пада, един вид глоба. АмаБезОграничениеНаТрафика,М@@@@Им!
АБЕ, НАЛИ ЗА ТРАФИК БГ идеше реч?
Начи само за рутера мога да споделя опит.Звеневия написа:Без едното, ЩМЪ прощаватИ.
Очаквам препоръки
НА обидените - ....
ПП НАЗДРАВЕ
SMC Barricade.
Преди 3 години в Компютър 2000 го продаваха за 72 лева с ДДС. 4 порта, плюс мрежов принтер на RS232. Управлаем...сиреч можеш да си копираш МАК адреЗа на мрежовата карта /заради по нахалните мрежари дет хем си плащаш, хем споделяш трафика си със семейството, хем ти се пънат с отделна такса на всеки комп
За ЛАНаджиите...отказал съм се отдавна от тази тесла. На кабелджийница съм от бая време /щото не си висят хъбовете по дърветата и не лапаш всяка светкавица/. А и са спирали максимум до 2-3 пъти на година поради включване наблизо за час-два. Пу, пу...да не им е уруки!
Безограничения в трафика, скорост 64 външен...22 лева.
-
Ржевски
А стига бе! И аз съм от маалата, ама не са ми отказвали. Аз съм към нетиссат, но и мегалан, и кой ли не предлагат услуги тук.Mila написа:Аз пък, от сума време искам да вържа един (1) на бр. компютър към нещо си в Младост 3. И май ще се обърна към БТК, щото от сума време търся доставчик и никой не проявява интерес - как ли не ги молих местните...Вече и аз не знам к'во да правя.
За това говорим. Вече са по 50 кинта. Най-различни, но добри. А това с мак адреса е пълен шит и лесно се хаква. Повечето кутийки го имат. Една команда и един екран в ОС-овете е. Обаче някои ланове пипат TTL-те и не можеш да имаш рутер. Т.е. можеш ама трябва ти да си го направиш не може да е от тези кутийки щото трябва да си модваш TTL-а, за да имат нет машините след рутера.МЪЖжжж написа:Начи само за рутера мога да споделя опит.
SMC Barricade.
Преди 3 години в Компютър 2000 го продаваха за 72 лева с ДДС. 4 порта, плюс мрежов принтер на RS232. Управлаем...сиреч можеш да си копираш МАК адреЗа на мрежовата карта /заради по нахалните мрежари дет хем си плащаш, хем споделяш трафика си със семейството, хем ти се пънат с отделна такса на всеки комп..Ако бяха НЕК, ВиК и ТЕЦ...сигурно и за принтера щяха да искат...
/, вградена стена, можеш да задаваш активни портове, партенал контрол, кой да се вижда и кой не и ...абе да се правиш на РЕМ в общия случай..
Най-важното е, че никой не вижда дали си си вързал и пералнята зад него..
За ЛАНаджиите...отказал съм се отдавна от тази тесла. На кабелджийница съм от бая време /щото не си висят хъбовете по дърветата и не лапаш всяка светкавица/. А и са спирали максимум до 2-3 пъти на година поради включване наблизо за час-два. Пу, пу...да не им е уруки!![]()
Безограничения в трафика, скорост 64 външен...22 лева.
Мда,... Тя кат ме праща, курабийки ще им изпече ли?Remmivs написа:Така е! Важното е да има любов между хората!maggot написа:Е с чикията, де, ти па са... въпроса е, че става
Звеневи, за тях иде реч. Няма ограничения след определен даунлоад или поне аз не съм го стигал.
Скачай смело и кажи, че Лейди Маггот те праща.
JustCurrious: МЪЖЖЖ нещо рече за кабелен модем?? ЕВРОКОМ? ТИНТИРИМИНТИРИ...
Не, те ще и изпекат една тава.Звеневия написа:Мда,... Тя кат ме праща, курабийки ще им изпече ли?
Имал съм кабелен модем отдавна. Минах на лан. Бях на нетиссат. Още продаваха модемите по 100 кинта.
Друго да ти разказвам ли?
Само ако искаш.Remmivs написа:Не, те ще и изпекат една тава.Звеневия написа:Мда,... Тя кат ме праща, курабийки ще им изпече ли?
Имал съм кабелен модем отдавна. Минах на лан. Бях на нетиссат. Още продаваха модемите по 100 кинта.
Друго да ти разказвам ли?
Бях близо година на кабелен модем. Все проблеми. Все чудеса. Може би щото бях един от първите дето се кичнаха и тогава си настройваха ситемите и инфраструктурата. Ами махнах се. Може би сега са добре. Поручикът да сподели. А и наистина има много кретенски лан доставчици. Но аз съм доволен от www.trbg.net. Факт.Звеневия написа:Само ако искаш.Нали и те предлагат услугата - що са ПО-ЛОШИ?
Най-сетне нещо конкретноRemmivs написа:Но аз съм доволен от www.trbg.net. Факт.