Специално за Елби!
- сър Айвънхоу
Специално за Елби!
Ох, на баткоооо! Малко "кандидат манекенки"! 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Специално за Елби!
И котките под нашия балкон вече са на тая фаза.Марвин написа:Ох, на баткоооо! Малко "кандидат манекенки"!
edit: Абе, батко, ти по прокурорско ли шси падаш?
Последно промяна от Звенения на 14.01.08, 16:22, променено общо 1 път.
Много чалга, бате, много нещоМарвин написа:Ох, на баткоооо! Малко "кандидат манекенки"!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ш'ма прощавате ама аз не видях ни еднаМарвин написа:Ох, на баткоооо! Малко "кандидат манекенки"!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH
Ни една каква?frisky lioness написа:Ш'ма прощавате ама аз не видях ни една
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"кандидат манекенка", което ще речеЖитената Питка написа:Ни една каква?frisky lioness написа:Ш'ма прощавате ама аз не видях ни една
ни една, която да става за манекенка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Завижда им, че са млади, бре!Житената Питка написа:Що? Хубави момичета има. Дето вика 4авето "много чалга" ама тва не ги прави по-грозни.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Ето една честна жена!Dark Lady написа:ах какви са млади и хубави
нда, младост
все е хубава
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно има, но само хубост не стигаЖитената Питка написа:Що? Хубави момичета има. Дето вика 4авето "много чалга" ама тва не ги прави по-грозни.
Няма излъчване
харизма, дет се вика
Липсва стил
Това виждат моите очи, де:-)
Само тази ми хареса

Има нещо латино в нея
Лъха страст
Другото всичкото е вкарано в някакъв калъп

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може би малко, но пък се успокоявам с това, че много малко от тях на моите години ще изглеждат като менМарвин написа:Завижда им, че са млади, бре!Житената Питка написа:Що? Хубави момичета има. Дето вика 4авето "много чалга" ама тва не ги прави по-грозни.
Викат ми скромната..., благодаря

Тук определено мога да поспоря с теб.Dark Lady написа:Фриски, слънце - стила идва после
на 18 си просто млада и красива
Това, което аз видях на снимките, е подражателство на чалгарките:crying: Не че те са грозни, напротив, както и тия момичета не са, но на 18 би трябвало да са свежи и естествени, не ли??
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, сложи си ръка на сърцето и приснай, че не всики (от тези момичета) са "...и красива":winkw:Dark Lady написа:Фриски, слънце - стила идва после
Пък и това е относително все пак, нали:-)

Не, всъщност не би трябвало.4avdar4e написа:Тук определено мога да поспоря с теб.Dark Lady написа:Фриски, слънце - стила идва после
Това, което аз видях на снимките, е подражателство на чалгарките:crying: Не че те са грозни, напротив, както и тия момичета не са, но на 18 би трябвало да са свежи и естествени, не ли??
Точно тогава май искат да са/изглеждат по-големи и опитни/умни(?) и взимат светъл пример от разни каки.
Така че подражателството си е нормално.
Panta rhei...
- Dark Angel
е, и да спосриш и да не спориш трудно ще променя мнението си - помня как излизахме вечер.....4avdar4e написа:Тук определено мога да поспоря с теб.Dark Lady написа:Фриски, слънце - стила идва после
лачени обувки на токчета, тесни дънки, колани с капси, кожени якета, цикламено червило, обилно черен молив и голяма коса - нещо като Си-Си-Кеч ама без бюста
имаме снимки, как сме се запътили да пием кафе на Милината и съвсем, ама съвсем не искам тези снимки да излизат в ефир
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хубу де, ама що па всички на едно приличат, а?!Мнемозина написа:Не, всъщност не би трябвало.4avdar4e написа:Тук определено мога да поспоря с теб.Dark Lady написа:Фриски, слънце - стила идва после
Точно тогава май искат да са/изглеждат по-големи и опитни/умни(?) и взимат светъл пример от разни каки.
Сигурно и ние сме подражавали, но вече не помня аз на кога (пуста старост

Имахме една готина даскалка в у-ще, която все ни повтаряше: Бъдете си сега естествени, че след години ще ви се иска да сте като сега, ама нямаааааМнемозина написа: Не, всъщност не би трябвало.
Не знам, камбанарията ми или е твърде висока, или много ниска
- Dark Angel
Това наистина и аз съм се чудила - защо ние, дето трябваше да сме еднакви и униформени, успявахме да бъдем толкова различни, а тези сегашните при цялата свобода изглеждат еднакво.frisky lioness написа:
Хубу де, ама що па всички на едно приличат, а?!
Сигурно и ние сме подражавали, но вече не помня аз на кога (пуста старост), само дето много ясно си спомням, че дори на млади години бях извън модата. Имах си мой стил, който караше хората да ме забелязват. Сега вече ми липсва тази смелост или тази нужда, може би.....
Възможно е те да се стремят към това, от което ние сме бягали.
Но не изключвам вероятността само на мен да ми изглеждат еднакви - както белите си приличали за китайците и обратно.
Panta rhei...
Ами не знам. Младите инстинктивно търсят себе си и своя стил и точно при тях естествеността е много особено нещо.4avdar4e написа:Имахме една готина даскалка в у-ще, която все ни повтаряше: Бъдете си сега естествени, че след години ще ви се иска да сте като сега, ама нямаааааМнемозина написа: Не, всъщност не би трябвало.
Не знам, камбанарията ми или е твърде висока, или много ниска
И като добавиш и комплексите, дето им се насаждат за външност, фигура и т.н. и стават много факторите.
А естествеността аз поне я предпочитам и сега - при сегашната ми възраст. Точно защото нищо не може да се скрие.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, те за тази относително говорех:-)Dark Lady написа:Фриски, с ръка на сърцето на мен ми харесват всичките тези момичетаfrisky lioness написа: Абе, сложи си ръка на сърцето и приснай, че не всики (от тези момичета) са "...и красива":winkw:
Пък и това е относително все пак, нали:-)
съжалавям, че те разочаровам
те са хубави, млади, те са прекрасни

Помниш ли като обсъждахме желанието на девойчетата да стават манекенки? Аз продължавам да не го разбирам това в България, по много причини. И не го одобрявам.Мнемозина написа: Ами не знам. Младите инстинктивно търсят себе си и своя стил и точно при тях естествеността е много особено нещо.
И като добавиш и комплексите, дето им се насаждат за външност, фигура и т.н. и стават много факторите.
Уфф, дърта черна кутия съм
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз това си мислех.Мнемозина написа:Но не изключвам вероятността само на мен да ми изглеждат еднакви - както белите си приличали за китайците и обратно.
Може би само ние така ги виждаме, а напълно е възможно и някога да сме живеели със заблудата, че сме различни. Сигурно на "дъртите" сме им били еднакви

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, това вече е по-друг ръкав на темата. Манекенството е престижна професия в момента.4avdar4e написа:Помниш ли като обсъждахме желанието на девойчетата да стават манекенки? Аз продължавам да не го разбирам това в България, по много причини. И не го одобрявам.Мнемозина написа: Ами не знам. Младите инстинктивно търсят себе си и своя стил и точно при тях естествеността е много особено нещо.
Уфф, дърта черна кутия съм
Panta rhei...
- Dark Angel
това е така, току що се замислих как обичайно влизам в едно помещение дето са сбрани поне 20-ина младежи и девойки и аз не ги забелязвам, за мен те са еднакви......frisky lioness написа:И аз това си мислех.Мнемозина написа:Но не изключвам вероятността само на мен да ми изглеждат еднакви - както белите си приличали за китайците и обратно.
Може би само ние така ги виждаме, а напълно е възможно и някога да сме живеели със заблудата, че сме различни. Сигурно на "дъртите" сме им били еднакви
казвам здравейте и толкоз
баси.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали?:-)Dark Lady написа:това е така, току що се замислих как обичайно влизам в едно помещение дето са сбрани поне 20-ина младежи и девойки и аз не ги забелязвам, за мен те са еднакви......frisky lioness написа:И аз това си мислех.Мнемозина написа:Но не изключвам вероятността само на мен да ми изглеждат еднакви - както белите си приличали за китайците и обратно.
казвам здравейте и толкоз
баси.....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Никога не съм искала да бъда манекенка, при все желанието ми за изяваМнемозина написа:
Е, това вече е по-друг ръкав на темата. Манекенството е престижна професия в момента.
Виж актриса:-):winkw:......
Или фото модел
ама не и да се меткам и приплитам крачка по разни подиуми:-)
и циркаджийка исках да бъда. Дресьорка. Познайте на какво?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам.frisky lioness написа:Това ми звучи катоМнемозина написа:Аз бих си избрала да дресирам ленивци.frisky lioness написа:
"Мисията-невъзможна"
Важното е, че мразя да бързам и мисля, че ще си паснем.
Все пак разбирателството е важно.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен сигурно ш'мъ хване офтиката само додет ги гледамМнемозина написа:Не знам.frisky lioness написа:Това ми звучи катоМнемозина написа:Аз бих си избрала да дресирам ленивци.frisky lioness написа:
"Мисията-невъзможна"
Важното е, че мразя да бързам и мисля, че ще си паснем.

Пък аз исках да стана археологfrisky lioness написа: и циркаджийка исках да бъда. Дресьорка. Познайте на какво?
И исках да скачам с парашут и да тренирам езда. Тцъ. Не ми беше позволено.
Ако си свирела на флейта, мога да предположа, че си искала да дресираш индийски кобри
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти ма уби:blink::shocked:4avdar4e написа:
Ако си свирела на флейта, мога да предположа, че си искала да дресираш индийски кобри
Обичам змии, но изпитмал лееек страх от тях:-)
Освен това са много малки:winkw:
И аз исках да скачам с парашут някъде в гимназиалните класове. Бъзикаха ме, че няма да ме вземат, щот съм била много лека и съм нямало да мога да падна на земята. Трябвало да скачам с тухли в джобовете
Сега вече и да имам килца вече не мога, защото по необясними причини ми се е появил някакъв страх от височини:blink::shocked:

Това са подли уйдйрми!4avdar4e написа:А ти всъщност знаеш ли, защо ленивците са толкова "лениви"?? Защото живеят, за да ядатМнемозина написа: Важното е, че мразя да бързам и мисля, че ще си паснем.
Бас държа, че никой не се е постарал да вникне в душевността им!
Те просто са едни съзерцателни същества...
Panta rhei...