Без маска и грим!
- Глас в пустиня
Без маска и грим!
Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Re: Без маска и грим!
В моите очи си некраен националист или краен патриот. И ненавиждаш интелигенцията, нейната кожа.БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Това второто знам, че не е вярно, ама като питаш - за пълнота на отговора.
А "дразнител" така изобщо няма. Дразнителят е винаги конкретно за някого - за мен не си дразнител.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Боевски,БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
ти си готин.
Дразнител да си е неизбежно.
не можем да сме по-светци от светеца.
националист не си.
Краен -тоже не си.
иначе нямаше да одиш по чукарите и да снимаш.
нямаше да имаш куче и да се радваш на простите,истински неща от живота.
ама се палиш кът идин фитил...
толко стига ли?:winkw:
ти си един готин ник Боев, и аз те УВАЖАВАМ, за Човек сигурно предполагам, че ше си допаднемБоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
не ми е работа да те поучавам, не съм свикнал. Навремето имах едно аверче беше лют национал-радикал, щеше да прави чети в планината да трепеме турците /и аз щях да учавствам, като чегеварата
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Хм..
В моите очи си мъжкар.
Но не нерез.
В моите очи си мъжкар.
Но не нерез.
Боев,БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
аз сега видях заглавието на темата...
ма ти грим носиш ли?
въх ма божкеееей!:crying:
В момента ми е твърде заспало, но ако ще ме пробваш на асоциации, като чуя Боев, първо виждам човек, който умее да вижда и цени красотата...което само по себе си е уникално....тъй че друго няма да ти кажа за национализми и работи 
може би на моменти си малко краен патриот, но не ми е направило чак толкоз силно впечатление, че да ме подразни....
не се опитвам да те лаская - казах, заспало ми е - трудно мисля, кото ми иде от главата и бам-тука тъй
може би на моменти си малко краен патриот, но не ми е направило чак толкоз силно впечатление, че да ме подразни....
не се опитвам да те лаская - казах, заспало ми е - трудно мисля, кото ми иде от главата и бам-тука тъй
:))
Твоите теми са една от причините да влизам тук, допада ми начина ти на мислене, за снимките дори няма да коментирам, удоволствие и радост за очите ми са, покрай постингите ти мъжът ми започна и той да чете и дори наскоро коментирахме че ако живеехте някъде край Варна с удоволствие бихме ви поканили семейно на гости още довечера.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Green Light
Малко офтопик, ама за "интелигенцията" да се изкажа. Един мой даскал в техникума разправяше, че "интелигенция" като понятие и класа е въведено и се използва само в Русия. Ние се опитваме да го заемеме от там, обаче много неуспешно. Там си има история свързана с интелигенцията декабристи, тинтири, минтири. И е малко обидно за нацията, че може да има класа - интелигенция. В Русия от 18 и 19 ти век действително останалите са крепостни и тънат в лайна, и има образована класа от офицери, писатели разни и там - осталная сволоч. Обаче в България? В останалия свят "интелигенция", според мен, няма, понеже всички са достатъчно образовани. В България от онова време до днес и сигурно завинаги, образованието си е приоритет за всяко семейство. Тука кого да наречеш интелигент и какви са останалите? Може би има "високо образовани" хора, с повече знания от другите, обаче те не се обединяват в единна група по никакъв признак. Същото е и за арт средите или медии и реклама. Опиташ ли се да идентифицираш интелигенция, всичко става на дим. Пък всички "знаят" какво е и всички използват терминаМнемозина написа:В моите очи си некраен националист или краен патриот. И ненавиждаш интелигенцията, нейната кожа.БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Това второто знам, че не е вярно, ама като питаш - за пълнота на отговора.
А "дразнител" така изобщо няма. Дразнителят е винаги конкретно за някого - за мен не си дразнител.
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Инак, какво да ти кажа? Гадняр, тъпанар, дразнещ гад...
Шегувам се!
Умен си, много преживял и много "натрупал"...
Имаш едно невероятно чувство за кадър. Снимките стават все по-добри и по-добри...
Двамата с теб си приличаме в това, че сме си дървени философи... Все си казвам, че ще спра да споря с теб, защото е безсмислено. В повечето случаи просто сме на абсолютно противоположни мнения и няма как да ги сближим. Но, пък това понякога ми поддържа тренинга на преподавател (май съм казвал, че имам опит... и съм добър).
Относно национализма... До скоро (преди да те срещна) смятах, че съм шовинист. Сега си мисля, че съм си прост родолюбец.
Абе, какви ги плещя и аз... ти си готин човек!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И за какво ти е тази характеристика?БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Не отговарям преди да знам:winkw:
Да не сменяш клуба и да са ти поискали мотивационно писмо и препоръки?:winkw:
Ти си си ТИ. Единствен и неповторим, като всеки тук присъстващ между впочем:-)
Краен? Не бих казала
Националист? Мисля, че има и по-крайни. Твойто се лекува
Дразнител? Т'ва пък ...как ти дойде:blink::shocked:
Що? Аз каква съм?:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Ами не знам какъв си. Нямам представа, сори. Нима някой от тук знае аз какъв съм? Не си краен националист и пишеш интересно. Гринлайт това го интересува. Имаш неприятния навик да виждаш обиди, когато ги няма.БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Ха! И в моите си мъжкар.esti написа:Хм..
В моите очи си мъжкар.
Но не нерез.
Понякога си на ръба да ме отегчиш, като пишеш за история, но аз просто не чета, когато не ми е интересно. Така че не ме отегчаваш. Кефи ме страстта ти да защитаваш българското и въпреки, че не съм като теб, уважавам тази ти черта. Не ми се вижда крайна и не бих те осъдила за нея. Мисля, че внасяш един особен колорит тук, точно защото си си ти.
Не се променяй!
(Почти Безобидна, и ти не се променяй. Все ще изтърпим някак вечната ви битка.... боужееее!
ако не беше долен пияница и извратеняк изобщо нямаше да говоря с теб:blum:БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
vyara написа: (Почти Безобидна, и ти не се променяй. Все ще изтърпим някак вечната ви битка.... боужееее!)
Боже! Сори, ако развалям добрия тон.
Ама просто не винаги мога да си премълча.
Много омраза сее Боев понякога, пак от нея нищо добро не пониква.
Марвин написа:Айвъне, че кога сте спорили?! Аз не съм забелязала разлика в менията ви.БоЕВ написа: Все си казвам, че ще спра да споря с теб, защото е безсмислено. В повечето случаи просто сме на абсолютно противоположни мнения и няма как да ги сближим.
Ето кой не чете фнимателноpocti_bezobidna написа: Айвъне, че кога сте спорили?! Аз не съм забелязала разлика в менията ви.
Кой?4avdar4e написа:Ето кой не чете фнимателноpocti_bezobidna написа: Айвъне, че кога сте спорили?! Аз не съм забелязала разлика в менията ви.
- сър Айвънхоу
Който пита!pocti_bezobidna написа:Кой?4avdar4e написа:Ето кой не чете фнимателноpocti_bezobidna написа: Айвъне, че кога сте спорили?! Аз не съм забелязала разлика в менията ви.
Bella Ciao
Bella Ciao
мнооо са си продуктивани даже:-)pocti_bezobidna написа:От вас такива плоски клишета не очаквах да чуя, графе.Quid написа: мъжа трябва да е агресор:blum:
Агресия, омраза те са си навързани. И както и да ги наричат все не ми харесват.
Щото са непродуктивни.
плоски клишета?!:-)
ми самият аз съм клише
и всички са клишета
странно защо понякога хора мислят че са уникати и трябва да се сътворяват уникални неща
доста е смела такава позиция
и за кво ти е да знаеш къф си в очите на другите - некви напълно излишни истории...БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
важно е какъв си в твоите очи.
Важно е и дали понякога можеш да си променяш убежденията, поради това, че си видял сериозни основания за това.
я да те попитам - защо точно ти е важно?
ако ужасно много искаш да знаеш моето мнение - като цяло си ми симпатичен. А от живия контакт - още повече. И като цяло хич няма да си трая по въпросите, по които не съм съгласен с теб. Иначе за много неща съм съгласен.
Такива ми ти работи. Всъщност нищо особено не казах...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
взел си ми думите от клавиатуратаELBI написа:и за кво ти е да знаеш къф си в очите на другите - некви напълно излишни истории...БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
важно е какъв си в твоите очи.
Важно е и дали понякога можеш да си променяш убежденията, поради това, че си видял сериозни основания за това.
я да те попитам - защо точно ти е важно?
ако ужасно много искаш да знаеш моето мнение - като цяло си ми симпатичен. А от живия контакт - още повече. И като цяло хич няма да си трая по въпросите, по които не съм съгласен с теб. Иначе за много неща съм съгласен.
Такива ми ти работи. Всъщност нищо особено не казах...
БоЕВ, аз те харесвам, но защо ти е нужно да питаш това?

Ох, ама и ти си един! И не спираш да се плезиш. Много добре си чета, аз.Марвин написа:Който пита!pocti_bezobidna написа:Кой?4avdar4e написа:Ето кой не чете фнимателноpocti_bezobidna написа: Айвъне, че кога сте спорили?! Аз не съм забелязала разлика в менията ви.
човекът каза - без ласкателстваQuid написа:ако не беше долен пияница и извратеняк изобщо нямаше да говоря с теб:blum:БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Щом се чудиш кога сме спорили с Боев, значи не четеш достатъчно!pocti_bezobidna написа:Ох, ама и ти си един! И не спираш да се плезиш. Много добре си чета, аз.
Ами, плезилник съм, какво да правя!
Bella Ciao
Bella Ciao
ти са кво искаш а:rotfl24:ELBI написа:човекът каза - без ласкателстваQuid написа:ако не беше долен пияница и извратеняк изобщо нямаше да говоря с теб:blum:БоЕВ написа:Абе аверчета, сега е момента да ви питам. Какъв съм аз във ваще очи - краен, националист, дразнител...какъв? И без ласкателства моля - за мен е важно да знам.
да вземеме да се изпотрепаме ли тука:blum:
Тц. Не са.Quid написа:мнооо са си продуктивани даже:-)pocti_bezobidna написа:От вас такива плоски клишета не очаквах да чуя, графе.Quid написа: мъжа трябва да е агресор:blum:
Агресия, омраза те са си навързани. И както и да ги наричат все не ми харесват.
Щото са непродуктивни.
Клишетата може и да са продуктивни, ама зависи от много неща.
А "мъжа трябва да е агресор" звучи като от B-версия на "Гладиатор".
альо, не мож така. Ще се разправям по мъжки с БоЕВ. В 3 часа на Марсово поле.snowprincess написа:...
БоЕВ, аз те харесвам, но защо ти е нужно да питаш това?
баси сапунката стана тук. всички жени - БоЕВ, та БоЕВ.
Ама де с ама де...
ние с Куида, от 4 км кво да правим?