Gaspode написа:Мъжжжжжжжжжже,
Моят големия ме е заврънкал за радиоуправляем хеликоптер. Можеш ли да ми препоръчаш магазин или направо нещо подобно? В ниската ценова категория, щото му давам живот не повече от 3-4 пускания. Но все пак да лети. И да е здрав. И да се управлява лесно. И т.н. сещаш се. Мноооого ще съм ти задължен... и за цял живот

Значи, търси му такъв с два ротора един над друг. Те летят добре, леки са и трудно се чупят. Иначе изглеждат малко...макаронени, но летят.

На всичкото отгоре са с пропорционални команди и могат много точно да се управляват. Последно имаше такива в МОЛ Илиенци в западния му край-един арабин с щанд за играчки-65 кинта. Има също и в Дружба- някакъв Скай център, но не знам къде е, а и било по-скъпо. Магазина за играчки в подлеза на бул. България при НДК, както и едно копирано мнение от форума:
"Тия дни случайно намерих детски хелита за по 85-95лв. в:
Верига магазини "МАРСЕЛ "
адреси:
бул. "Мария Луиза" 67 - Тук има 100% хелита
ул. "Лавеле" 24 - Тук има 100% хелита
бул "Дондуков" 2
ул. "Г. С. Раковски" 161
ул. "Алабин" 2
бул. "Васил Левски" 65, тел: 02/9863814
Само в първите 2 съм бил
Иначе по китайски от тия хелита едва ли има:D
даже изработката на Blade-овете ми се видя малко "през пръсти".
За съжаление в момента нямам $ и немога да тествам и да постна тука дали стават за нещо.
Иначе препоръчвам ви ул. "Лавеле" 24, че там различните хелита (2 вида май) имаха различни цени, докато на бул. "Мария Луиза" 67 ми казаха че all са по 95лв "
Надавам се да намериш, защото последния път като ходих специално за това в Илиенци се ухапах за... свършили.
Успех!