ми по мъжки... ква друга алтернатива предлагаш?Quid написа:...ти са кво искаш а:rotfl24:
да вземеме да се изпотрепаме ли тука:blum:
Без маска и грим!
Re: Без маска и грим!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да се напиеме:-)ELBI написа:ми по мъжки... ква друга алтернатива предлагаш?Quid написа:...ти са кво искаш а:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европатаpocti_bezobidna написа:От вас такива плоски клишета не очаквах да чуя, графе.Quid написа: мъжа трябва да е агресор:blum:
Агресия, омраза те са си навързани. И както и да ги наричат все не ми харесват.
Щото са непродуктивни.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Марвин написа:Щом се чудиш кога сме спорили с Боев, значи не четеш достатъчно!pocti_bezobidna написа:Ох, ама и ти си един! И не спираш да се плезиш. Много добре си чета, аз.
Ами, плезилник съм, какво да правя!(ля-ляля-ля-ля)
Последно промяна от annonymus на 15.01.08, 13:03, променено общо 1 път.
кое му е готиното на лозунга а:-)ELBI написа:кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европатаpocti_bezobidna написа:От вас такива плоски клишета не очаквах да чуя, графе.Quid написа: мъжа трябва да е агресор:blum:
Щото са непродуктивни.
щото е писано от шуменски левскари ли
нави ме...Quid написа:да се напиеме:-)ELBI написа:ми по мъжки... ква друга алтернатива предлагаш?Quid написа:...ти са кво искаш а:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Тогава не спори за неща, на които, явно, не си обърнала внимание.pocti_bezobidna написа:Чета толкова, колото намеря за добре.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
щото изразява всенародни чувстваQuid написа:кое му е готиното на лозунга а:-)ELBI написа:кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европатаpocti_bezobidna написа:От вас такива плоски клишета не очаквах да чуя, графе.Quid написа: мъжа трябва да е агресор:blum:
Щото са непродуктивни.
щото е писано от шуменски левскари ли
не бе - в интерес на истината и мен ми е странен, но пък показва нашата народопсихология.
да не говорим, че чорбари пребиха Томето Русев и май и детето му...
лумпенизацията не е типична само за нашите ширини, но винаги се кефя, като гледам мачове в Англия, дето футболистите са на една ръка разстояние от феновете и никой не им посяга. А онези са си истински пияници. И друго забавно има там - ако някой футболист от противника направи нещо красиво, ръкопляскат му и противниците.
дъл ще доживеем до нещо такова тук?
... И стадионите са препълнени, доколкото съм забелязала от беглите ми наблюдения. Пък тук даже и на "дербито" се пълнят само секторите на агитките...ELBI написа: лумпенизацията не е типична само за нашите ширини, но винаги се кефя, като гледам мачове в Англия, дето футболистите са на една ръка разстояние от феновете и никой не им посяга. А онези са си истински пияници. И друго забавно има там - ако някой футболист от противника направи нещо красиво, ръкопляскат му и противниците.
- сър Айвънхоу
Когато и тук направят подобен закон за фуболното хулиганство и го спазват! Тогава на мачове няма да ходят пияни и дрогирани идиотчета, а хора, които разбират от футбол и харесват играта и не са толкова пристрастни...ELBI написа: винаги се кефя, като гледам мачове в Англия, дето футболистите са на една ръка разстояние от феновете и никой не им посяга. А онези са си истински пияници. И друго забавно има там - ако някой футболист от противника направи нещо красиво, ръкопляскат му и противниците.
Bella Ciao
Bella Ciao
англииски футбол гледам в последно време доста
няма нищо общо с други мачове
тичат като луди
дълги пасове в нищото и всеки мач все едно е финал
и ръкопляскат за тва и онова
абсолютни пияници
гледам марто и бербо само
защото са друго нещо непонятно за тия на острова
пълни корабокрушенци са
цска а ги набара а ще им скъса шортичките
тичат като луди
абсолютни пияници
пълни корабокрушенци са
Естествено че не! Не се прави така, ама избощо. Твърде е обобщаващо, което може и да има своите достойнства в смисъл на коичество, но от друга страна е банално, без грам оригиналност и индивидуалност, с една промяна на отбора или града лозунга може да придобие аПсолутно друго звучене.ELBI написа: кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европата
Срамота! Творческа немощ е този лозунг, ако го беше писал сигурно щеше да те е срам, да.
- сър Айвънхоу
Кой нормален човек ще отиде и ще заведе и детето си на стадиона, когато знае, че има опстност за здравето и живота му?4avdar4e написа:... И стадионите са препълнени, доколкото съм забелязала от беглите ми наблюдения. Пък тук даже и на "дербито" се пълнят само секторите на агитките...
Bella Ciao
Bella Ciao
напротив - и двамата добре паснаха в Англия. Това е най-толерантната и свобододаваща държава, дето знам.Quid написа:англииски футбол гледам в последно време доста
тичат като луди
абсолютни пияници
пълни корабокрушенци са
Малко странно, че Марто не успя да се наложи в Испания.
гот е да се живее, сякаш всеки ден е финал.
цска да се научи да играе нещо като футбол, че няма всеки сезон да бута голчета в последната минутка, както миналия... иначе ще ги тръшка Светкавица, ще ги тръшка редовно...
ама да се радват и да си вирят носа стойчо и великия Томов.
Пардон - най-великия и най-знаещия.
- snowprincess
стига, бе, знаеш, че теб те обичамELBI написа:альо, не мож така. Ще се разправям по мъжки с БоЕВ. В 3 часа на Марсово поле.snowprincess написа:...
БоЕВ, аз те харесвам, но защо ти е нужно да питаш това?
баси сапунката стана тук. всички жени - БоЕВ, та БоЕВ.
Ама де с ама де...:rotfl24::rotfl24:
ние с Куида, от 4 км кво да правим?

англия?
четох че имаш симпатии за тия корабокрушенци
имат закони и теслата е жестока
и за тва са такива
и като прибавиш че са измислили нещата....
не ме блазни нищо там
не знам защо
харесвам хумора им и някой друг автомобил и тва е
цска е една измислица
нещо виртуално е
с тоя томов е като комикс:rotfl24:
четох че имаш симпатии за тия корабокрушенци
имат закони и теслата е жестока
и за тва са такива
и като прибавиш че са измислили нещата....
не ме блазни нищо там
не знам защо
харесвам хумора им и някой друг автомобил и тва е
цска е една измислица
нещо виртуално е
с тоя томов е като комикс:rotfl24:
глюпости. Това е велик лозунг.pocti_bezobidna написа:Естествено че не! Не се прави така, ама избощо. Твърде е обобщаващо, което може и да има своите достойнства в смисъл на коичество, но от друга страна е банално, без грам оригиналност и индивидуалност, с една промяна на отбора или града лозунга може да придобие аПсолутно друго звучене.ELBI написа: кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европата
Срамота! Творческа немощ е този лозунг, ако го беше писал сигурно щеше да те е срам, да.
Еманация на балканското и донякъде - българското мислене!
Ако намериш някъде в света някой да иде на мач в друга държава с подобен лозунг ... пусни го като пример.
Въпросът е до вид мислене. А не дали и как, кое се прави.
Бре! Аз като не гледам мачове?!ELBI написа: глюпости. Това е велик лозунг.
Ако намериш някъде в света някой да иде на мач в друга държава с подобен лозунг ... пусни го като пример.
Шумен, та Шумен! Ами Враца? Пловдив? Грудово и Елхово?
И освен това е неразбираем за Европа, дето я е обиколил.
- Piqndurnik
пфу... нещо се бях притеснилsnowprincess написа:...
стига, бе, знаеш, че теб те обичам
българското мислене?!:rotfl24:ELBI написа:глюпости. Това е велик лозунг.pocti_bezobidna написа:Естествено че не! Не се прави така, ама избощо. Твърде е обобщаващо, което може и да има своите достойнства в смисъл на коичество, но от друга страна е банално, без грам оригиналност и индивидуалност, с една промяна на отбора или града лозунга може да придобие аПсолутно друго звучене.ELBI написа: кво ти не харесва на лозунга "Шумен мрази ЦСКА"? Ми готин лозунг е. Аз не бих го написал, щом съм благороден, но този лозунг обиколи Европата
един пич отива в оксфорд ли беше или кембридж
бе едно от двете
и ми разправя следното
на самата табела пише
майка му да еба на еди кой там сега....
отиваш в тоалетната
кирилицата и там я има:rotfl24:
приближава 14.00ELBI написа:пфу... нещо се бях притеснилsnowprincess написа:...
ще си лягаме вече май:rotfl24:
- snowprincess
искаш разрешение за включване лиQuid написа:приближава 14.00ELBI написа:пфу... нещо се бях притеснилsnowprincess написа:...
ще си лягаме вече май:rotfl24:

бе по принцип ги има фъковете и там...Quid написа:...един пич отива в оксфорд ли беше или кембридж
бе едно от двете
и ми разправя следното
на самата табела пише
отиваш в тоалетната
ама е ... бе по-различно.
освен това няма да видиш плакат на ст. В. Левски "Оксфорд мрази Кеймбридж".
пък и кат си говориш с някой как е, що е - не почва безкрайна поредица с хленч, излияния за виновния за всичко свят...
кажи сега кога агитката на цска (или Левски), на Ботев или Локото са ръкопляскали или възклицавали положително на изпълнение на "смъртния" им враг?
барса , роналдиньотоELBI написа:бе по принцип ги има фъковете и там...Quid написа:...един пич отива в оксфорд ли беше или кембридж
бе едно от двете
и ми разправя следното
на самата табела пише
отиваш в тоалетната
ама е ... бе по-различно.
освен това няма да видиш плакат на ст. В. Левски "Оксфорд мрази Кеймбридж".
пък и кат си говориш с някой как е, що е - не почва безкрайна поредица с хленч, излияния за виновния за всичко свят...
кажи сега кога агитката на цска (или Левски), на Ботев или Локото са ръкопляскали или възклицавали положително на изпълнение на "смъртния" им враг?
къв гол вкара на челси
малиииииииии
тва е един от най страшните голове които познава човечеството
и беше интеренс ерекцията на публиката
те не знаеха кво да направят
бяха като у хипноза
не пишат такива работи защото имат некви закони и напишат а са ги набарали и съсипали
оня терориста видели как го намериха на дригия край на света и то в африка
тия са гадове големи
а те подгонят няма мърдане
за такъв лозунг сигурно ще те осъдят по 20 закона и една камара кинти
тц, пич - просто мисленето им е друго.
тоя път яко бъркаш. имат закони за много неща, но кат решат - и много пъти са срещу закона. малей, що бой ядат тогава... полицията ама хич си не поплюва в такива случаи.
иначе законите правят много неща.
всъщност, когато се прилагат поколения наред, законите влияят и на мисленето - кат учиш твоите от малки да не цапат, да не правят това и онова и като всички правят така - тогава и мисленето става друго.
голът бе трепач наистина.
тоя път яко бъркаш. имат закони за много неща, но кат решат - и много пъти са срещу закона. малей, що бой ядат тогава... полицията ама хич си не поплюва в такива случаи.
иначе законите правят много неща.
всъщност, когато се прилагат поколения наред, законите влияят и на мисленето - кат учиш твоите от малки да не цапат, да не правят това и онова и като всички правят така - тогава и мисленето става друго.
голът бе трепач наистина.
не
никво мислене нямат
ще ти дам пример
паркираш колата там където не можеш да паркираш
и идва паяка веднагически
обачееееееее
ако в колата ти е кучето
не ти вдигат колата
за да не се стресира кучето
обачеееееееее
ти шибат глоба за паркирането и за тва че си затворил кучето о мое да се стресира
и с теслата у вратленцето
опаааааааа
и с всичко е така
и за тва са такива дисциплинирани и кротки
и дойдат тук и като усетят че е разградена кошара и се усмъртват от пиене и курви
и им е през оная работа
никво мислене нямат
ще ти дам пример
паркираш колата там където не можеш да паркираш
и идва паяка веднагически
обачееееееее
ако в колата ти е кучето
не ти вдигат колата
за да не се стресира кучето
обачеееееееее
ти шибат глоба за паркирането и за тва че си затворил кучето о мое да се стресира
и с теслата у вратленцето
опаааааааа
и с всичко е така
и за тва са такива дисциплинирани и кротки
и дойдат тук и като усетят че е разградена кошара и се усмъртват от пиене и курви
и им е през оная работа
тц. и там поркат яко и чукат... скоро даже некви на юнайтед ги гепиха...
хич не си виждал демонстрация и сблъсъци с полицията - има и бой, има и бутилки, има всичко.
въпросът е кога и за какво.
иначе и там има купон.
леле, една ми разказваше как кат се нафиркала се събличала пред приятели. ама да паднеш от смях. иначе благопристойна, много свестна дама...
и не са пердета кат немците - на немец не мож обясни нещо, дето има сериозна причина - немецот си знае закона и ако ще квото и да му кажеш - тц. На англичаните ако им посочиш нещо важно и смислено (е - мразят да лъжеш и ако те фанат...по-зле от немците става) и ... го взимат пред вид.
в немско няма да видиш да се пресича на червено и в 3 часа през нощта (освен ако не некой балканец или латино), докато в Лондон - а няма коли наблизо - а тълпата е минала на червено...
нещо ги бъркаш ингилизите от швабите
хич не си виждал демонстрация и сблъсъци с полицията - има и бой, има и бутилки, има всичко.
въпросът е кога и за какво.
иначе и там има купон.
леле, една ми разказваше как кат се нафиркала се събличала пред приятели. ама да паднеш от смях. иначе благопристойна, много свестна дама...
и не са пердета кат немците - на немец не мож обясни нещо, дето има сериозна причина - немецот си знае закона и ако ще квото и да му кажеш - тц. На англичаните ако им посочиш нещо важно и смислено (е - мразят да лъжеш и ако те фанат...по-зле от немците става) и ... го взимат пред вид.
в немско няма да видиш да се пресича на червено и в 3 часа през нощта (освен ако не некой балканец или латино), докато в Лондон - а няма коли наблизо - а тълпата е минала на червено...
нещо ги бъркаш ингилизите от швабите
Да бе, така е, говорили сме го това тук и аз затова го подкачих БоЕВ.Green Light написа: Малко офтопик, ама за "интелигенцията" да се изкажа. Един мой даскал в техникума разправяше, че "интелигенция" като понятие и класа е въведено и се използва само в Русия. Ние се опитваме да го заемеме от там, обаче много неуспешно. Там си има история свързана с интелигенцията декабристи, тинтири, минтири. И е малко обидно за нацията, че може да има класа - интелигенция. В Русия от 18 и 19 ти век действително останалите са крепостни и тънат в лайна, и има образована класа от офицери, писатели разни и там - осталная сволоч. Обаче в България? В останалия свят "интелигенция", според мен, няма, понеже всички са достатъчно образовани. В България от онова време до днес и сигурно завинаги, образованието си е приоритет за всяко семейство. Тука кого да наречеш интелигент и какви са останалите? Може би има "високо образовани" хора, с повече знания от другите, обаче те не се обединяват в единна група по никакъв признак. Същото е и за арт средите или медии и реклама. Опиташ ли се да идентифицираш интелигенция, всичко става на дим. Пък всички "знаят" какво е и всички използват термина
Ама то не пречи всъщност... Прослойката я няма, но отношението към нея го има.
Panta rhei...
- Green Light
Бе и на мене ми изглеждаше, като нещо, дето не може за първи път да го казвам ...Мнемозина написа:Да бе, така е, говорили сме го това тук и аз затова го подкачих БоЕВ.Green Light написа: Малко офтопик, ама за "интелигенцията" да се изкажа. Един мой даскал в техникума разправяше, че "интелигенция" като понятие и класа е въведено и се използва само в Русия. Ние се опитваме да го заемеме от там, обаче много неуспешно. Там си има история свързана с интелигенцията декабристи, тинтири, минтири. И е малко обидно за нацията, че може да има класа - интелигенция. В Русия от 18 и 19 ти век действително останалите са крепостни и тънат в лайна, и има образована класа от офицери, писатели разни и там - осталная сволоч. Обаче в България? В останалия свят "интелигенция", според мен, няма, понеже всички са достатъчно образовани. В България от онова време до днес и сигурно завинаги, образованието си е приоритет за всяко семейство. Тука кого да наречеш интелигент и какви са останалите? Може би има "високо образовани" хора, с повече знания от другите, обаче те не се обединяват в единна група по никакъв признак. Същото е и за арт средите или медии и реклама. Опиташ ли се да идентифицираш интелигенция, всичко става на дим. Пък всички "знаят" какво е и всички използват термина
Ама то не пречи всъщност... Прослойката я няма, но отношението към нея го има.
тая дума грудово не я използвайpocti_bezobidna написа:Бре! Аз като не гледам мачове?!ELBI написа: глюпости. Това е велик лозунг.
Шумен, та Шумен! Ами Враца? Пловдив? Грудово и Елхово?
И освен това е неразбираем за Европа, дето я е обиколил.
издава възрастта:rotfl24:
макар че и аз използвам толбухин още:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Green Light написа:
Бе и на мене ми изглеждаше, като нещо, дето не може за първи път да го казвам ...
Като имаш предвид, че само аз го помня това, значи спокойно можеш да се смяташ за първия, дето го е казал (след учителя ти в техникума може би).
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
са ако си разочарован само кажи и ще те оправиме:-)БоЕВ написа:Благодаря ви!![]()
Очаквах по остри критики, но...написаното ме радва. Понякога кофти се събират нещата - битовизми, служебни неуредици, грипен вирус и за капак стандартното люшкане на везната...
Тенкс още веднъж!:-)
никви проблеми нямаш
- Stranniche
- Обратна връзка:
Понякога не съм съвсем съгласна с теб, но нали всеки има право на мнение:-).
Различията по никакъв начин не накърняват факта, че те ценя повече, отколкото мога да изкажа
.
Радвам ти се и благородно ти завиждам за това, което правиш, за решителността да се изнесеш от София и да живееш по-близко до природата, за фотографските умения и ентусиазъм...
А си ми и кръстник. Една от причините, поради които още не съм си сменила ника. Ако го сменя, няма да бъде без твое разрешение
.
Различията по никакъв начин не накърняват факта, че те ценя повече, отколкото мога да изкажа
Радвам ти се и благородно ти завиждам за това, което правиш, за решителността да се изнесеш от София и да живееш по-близко до природата, за фотографските умения и ентусиазъм...
А си ми и кръстник. Една от причините, поради които още не съм си сменила ника. Ако го сменя, няма да бъде без твое разрешение