дубрутру
дубрутру
сутрин рано ми пуснаха една муха в главата.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.
ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?
вий кажете,после аз ще ви подшушна какви са били отговорите на <младежите>( според предварителни проучвания)
п.с. оставям ви да мислите,аз по-късно ще проверя.
( подслушано от някакъв друг клуб с преобладаваша възраст под 25 години)
и аз да попитам тук,че моят отговор на въпроса беше ясен и непоклатим.
ако ви предложат всичко наготово-пари,власт,гъзарийки разни и пр...,ще се откажете ли от секса?
м?
вий кажете,после аз ще ви подшушна какви са били отговорите на <младежите>( според предварителни проучвания)
п.с. оставям ви да мислите,аз по-късно ще проверя.
Re: дубрутру
doktorka написа:
м?
Досещам се, какво са отговорили повечето пубери. Най-вече момичетата.
Аз отговарям така: Не!
Пари лесно се печелят, а хора трудно.
Ти си първата, която подвига въпроса: "ЗА или ПРОТИВ зоофилията"!!!esti написа:... а хора трудно.
брутру ве...
Това ме кара да се замисля, дали зоофилия и зочофилия е едно и също.Звеневия написа:Ти си първата, която подвига въпроса: "ЗА или ПРОТИВ зоофилията"!!!esti написа:... а хора трудно.
![]()
![]()
![]()
брутру ве...
Почти!esti написа:... дали зоофилия и зочофилия е едно и също.
Само е д н а мъничка разлика има...
Ако си почистваш монитора редовно - 3о4офилията не мирише.
- сър Айвънхоу
Естествено, че НЯМА!!!
Баси! Как ще се откажа от най-хубавото нещо в тоя живот?
Както се пееше в една песен на НЛО:
2 лева се изяждат,
2 лева се изпиват.
Ско спомена остава...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз а да се откажа и без нищо в замяна.
Ама ако това е цената..........
Де да знам
То зависи на колко години е интервюираният, щото.....така като гледам натам сме тръгнали, тъй че няма да е много трудно
Га бях под 20-25 може и друго да съм думала:winkw:
Ама ако това е цената..........
Де да знам
То зависи на колко години е интервюираният, щото.....така като гледам натам сме тръгнали, тъй че няма да е много трудно
Га бях под 20-25 може и друго да съм думала:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Те ти баш, да не се натискаш за БАНН от 3о4о?frisky lioness написа:...така като гледам натам сме тръгнали, тъй че няма да е много трудно
Встарческиядом3о4оданмислишчегоблемишшием,а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кво общо имат хората:blink::shocked:esti написа: Пари лесно се печелят, а хора трудно.
Ставаше въпрос за секс...
Ти мен си мъ спИчелила, нали
и не мож ма изгуби, дори и да не правим секс, нали
Съм ли аз човек тогава или....
какво?!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Браво, бе:blink::shocked:Звеневия написа:Те ти баш, да не се натискаш за БАНН от 3о4о?frisky lioness написа:...така като гледам натам сме тръгнали, тъй че няма да е много трудно![]()
Встарческиядом3о4оданмислишчегоблемишшием,а?
и тва ми било приятели
и сега ако кажа, че не правя секс и ш'мъ отсвирката, така ли.......
Баси и долните извратеняци дет сте се сбрали тука

- сър Айвънхоу
Ти чак сега ли ни разбра що за стока сме?frisky lioness написа:Баси и долните извратеняци дет сте се сбрали тука
Графа откога риве и се тръшка, ти ... изоставаш нещо!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
И кво ся, няма ли да правим сех?frisky lioness написа:Кво общо имат хората:blink::shocked:esti написа: Пари лесно се печелят, а хора трудно.
Ставаше въпрос за секс...
Ти мен си мъ спИчелила, нали
и не мож ма изгуби, дори и да не правим секс, нали
Съм ли аз човек тогава или....
какво?!
Така се надявах...
Това за хората беше в смисъл, че са по-ценни от парите и трудно се намират.......уф що пак почнах да се обяснявам, като знам, че прекрасно ме разбираш.
Та.....виж там, дали не е възможно да размислиш за секса между нас?
ТОВА, че сега не правиш секс е ясно - нали си на работа!frisky lioness написа:и сега ако кажа, че не правя секс и ш'мъ отсвирката, така ли.......
НО ТОВА, че ни пращаш НАТАМ е осъдително ТВОЕ намерение!
Ямаха!
То правенето на секс не Е само в едно измерение! Штъ пускаме да гледаш без билет, само си носи пуканки!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре, ама първо ш'съ поцелувамеesti написа:

Естествено!frisky lioness написа:Добре, ама първо ш'съ поцелувамеesti написа:
Няма вестници да четем я, не сме толкова извратени.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може би само едно не УлУчиЗвеневия написа:ТОВА, че сега не правиш секс е ясно - нали си на работа!frisky lioness написа:и сега ако кажа, че не правя секс и ш'мъ отсвирката, така ли.......![]()
НО ТОВА, че ни пращаш НАТАМ е осъдително ТВОЕ намерение!
Ямаха!
![]()
То правенето на секс не Е само в едно измерение! Штъ пускаме да гледаш без билет, само си носи пуканки!
У дома съм:winkw:
Ако се появя тук в следобедните часове ще е от офисоТ:-)
Вземам си думите за това, че "натам СМЕ тръгнали"
Аз съм тръгнала и всички вие рано или късно ще ме последвате:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Прав си за измеренията, ама много
Това, което може да става в главите ни, не е възможно да бъде изместено от каквото и да е физическо удоволствие.
Автотрениг и медитации, додет не се постигне нирвана
Не е ли всъщност това състояное една форма на оргазъм ..........

- frisky lioness
- Обратна връзка:
esti написа:Няма вестници да четем я, не сме толкова извратени.
Въобще.
дори
изобщо

Фриске, ако си спряла (а аз все си мисля, че си е временно това) сеха със сопруга, това не е причина да го спираш по принципfrisky lioness написа: Вземам си думите за това, че "натам СМЕ тръгнали"
Аз съм тръгнала и всички вие рано или късно ще ме последвате:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм бе, ама говорех хипотетичноvyara написа:Фриске, ако си спряла (а аз все си мисля, че си е временно това) сеха със сопруга, това не е причина да го спираш по принципfrisky lioness написа: Вземам си думите за това, че "натам СМЕ тръгнали"
Кат въ чета обаче си мисля, че това е едва ли не цел на житейското ни пребиваване
и що ли и други мисли ми се навяват
"кучето, което лае-не хапе"
(сега да не вземе някой пак да се засегне и да скокне кат ущипан)
Говоря си просто.....

Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?vyara написа:Фриске, ако си спряла (а аз все си мисля, че си е временно това) сеха със сопруга, това не е причина да го спираш по принципfrisky lioness написа: Вземам си думите за това, че "натам СМЕ тръгнали"
Възмутена съм!
- Глас в пустиня
Кой благочестив, ма? Само Фриски ми се прави тука.esti написа: Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?
Възмутена съм!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали,esti написа:Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?vyara написа:Фриске, ако си спряла (а аз все си мисля, че си е временно това) сеха със сопруга, това не е причина да го спираш по принципfrisky lioness написа: Вземам си думите за това, че "натам СМЕ тръгнали"
Възмутена съм!
и глей кво става сега ако го прочете тва мъж ми:blink::shocked:
и що ли никой не си признава, че на 40 нещата не са като на 25:winkw:

БЭЭЭ, кат гуедам, с кви бесни темпове се развива леката промишленост, снабдяваща сехиндустрията, едва ли това е благодарение на Йогата и будизма!frisky lioness написа: Автотрениг и медитации, додет не се постигне нирвана
Не е ли всъщност това състояное една форма на оргазъм ..........
Що в интернет няма сайтове за медитация!??
струва ми се, че "секса" е една от малкото теми в които никой никого не напада /мое и да греша/.frisky lioness написа: Не съм бе, ама говорех хипотетично
Кат въ чета обаче си мисля, че това е едва ли не цел на житейското ни пребиваване
и що ли и други мисли ми се навяват
"кучето, което лае-не хапе"
(сега да не вземе някой пак да се засегне и да скокне кат ущипан)
Говоря си просто.....
- Житената Питка
- BOFH
doktorka написа:сутрин рано ми пуснаха една муха в главата...
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали и таквизе требе да има,vyara написа:Кой благочестив, ма? Само Фриски ми се прави тука.esti написа: Въъъъй! Верче ма, как можа да го кажеш тва в този толкова благочестив форум!?
Възмутена съм!
дет ходят на нудиски плаж с цял бански