Насъщният наш
Насъщният наш
лЯб, нещо ич го нЭма - качиха му цената - добре, ама що, ма***им, ве запазиха поне предишното качество...
Зобах ся една филия... ми то по-добре да си отрежа от сюнгера в банята, бама.
Само на мен ли ми прави лошо вчипитление, или и на други места е подобна ситуацията?
Само на мен ли ми прави лошо вчипитление, или и на други места е подобна ситуацията?
Re: Насъщният наш
До нас има един щанд на хлебозавода, само от там купувам. Иначе съм се разочаровала и аз от някои хлябове.Звеневия написа:лЯб, нещо ич го нЭма - качиха му цената - добре, ама що, ма***им, ве запазиха поне предишното качество...
Кога ли ще си вземемем машини за хляб, а Звеневи?
Ма ние си взехме, ама много екзотика ни се събра.vyara написа:Кога ли ще си вземемем машини за хляб, а Звеневи?
То не бяха бадемови, чеснови, зеленчукови, пълнозърнести...
Страхотна работа върши иначе...
Искам най-обикновен заводски хляб с три резки отгоре.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не у вашият телевизор проблемът.Звеневия написа:лЯб, нещо ич го нЭма - качиха му цената - добре, ама що, ма***им, ве запазиха поне предишното качество...
И аз онзи ден купих некъФ диетичен, който сам по себе си е вкусен, но ми се чини, че прекалено рано е бил отбит от майка си. Не стига това, ами и като почнеш да мажеш филията с нещо си и намашеж 5 филии например, след тази процедура по масата остават трохи, чието количество се равнява точно на ....ЕДНА филия
И стуваше 90 ст:shocked::mad:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Доволни сте значиЗвеневия написа:Ма ние си взехме, ама много екзотика ни се събра.vyara написа:Кога ли ще си вземемем машини за хляб, а Звеневи?
То не бяха бадемови, чеснови, зеленчукови, пълнозърнести...
Страхотна работа върши иначе...
Искам най-обикновен заводски хляб с три резки отгоре.
Обикновен не си ли правите? Или не го докарва машината?
- сър Айвънхоу
Аз ям малко хляб. Затова си позволявам "лукса" да си купувам от тези пакетираните нарязани лебове. По-вкусен ми е ръжения или пълнозърнестия. Никога не съм харесвал белия или добруджата. (А пък топъл хляб изобщо не ям - това си е чиста проба ритник в стомаха!)
Ама пък го няма ръжения, дето го правеха едно време - едни малки хлебчета, кафевички и страшно вкусен. Особено, когато го намажеш дебеличко с пастет и му сложиш една печена червена чушка отгоре...
Ама пък го няма ръжения, дето го правеха едно време - едни малки хлебчета, кафевички и страшно вкусен. Особено, когато го намажеш дебеличко с пастет и му сложиш една печена червена чушка отгоре...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Правим, както и кекс и сладко... Лошото е, че един хляб 900 гр. почти отива на едно яденеvyara написа: Доволни сте значи
Обикновен не си ли правите? Или не го докарва машината?
- сър Айвънхоу
А навремето наказвали "на хляб и вода"...4avdar4e написа:После някои щели да отстлабват до 100 кила:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
4avdar4e написа: Правим, както и кекс и сладко... Лошото е, че един хляб 900 гр. почти отива на едно яденеЩото топъл, вкусен... После някои щели да отстлабват до 100 кила
:rotfl24:
Да, всъщност като се замисля, това може да се окаже проблем.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Човек убивам за топъл хляб
и изобщо всичко що е тестено
Мисля, че няма по-божествен аромат на земята от този на хляба:-)
и изобщо всичко що е тестено

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Звеневия написа:бреееееей!Remmivs написа:не трябва въобще да се яде хляб
И деца не трябваше да се правят, ама на- ние сме непослушковци!
Bella Ciao
Bella Ciao
Има - на ХУБАВ хляб!frisky lioness написа:Мисля, че няма по-божествен аромат на земята от този на хляба:-)
аз пък обичам бял хляб. Еле пък топъл... малей... навремето пък помня - с олио и червен пипер - циганска баница му се викаше - умирах за товаМарвин написа:Аз ям малко хляб. Затова си позволявам "лукса" да си купувам от тези пакетираните нарязани лебове. По-вкусен ми е ръжения или пълнозърнестия. Никога не съм харесвал белия или добруджата. (А пък топъл хляб изобщо не ям - това си е чиста проба ритник в стомаха!)
а от селска фурна ... изяждах 1/3 бях хляб докато го носех още...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
До нашето у-ще едно време имаше фурна... В голямото междучасие си купувахме по четвърт хляб, шарена сол и кисели краставици от бидон от близкия плод-зеленчук... Голям кеф беше, ей! Досега си спомням миризмата на току-що извадения хляб...frisky lioness написа: Мисля, че няма по-божествен аромат на земята от този на хляба:-)
има - на женаfrisky lioness написа:...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
звяр е
трябваше да го кръстим балкан, вихър или поне каруш
но децата го кръстиха Роки
всъщност малката искаше да е Рок, сама го измисли, сигурно заради Зирок, абе нямам идея защо е всъщност
и сега има няколко версии за името
Роки от Рокет
Аз лично му казвам Роке Санта-Круз (ма не помня откъде съм го прилепил това име) или понеже бил Рокет му казвам Ronnie O'Sullivan The Rocket
Страшен снукър има тези дни, бтв!
трябваше да го кръстим балкан, вихър или поне каруш
но децата го кръстиха Роки
всъщност малката искаше да е Рок, сама го измисли, сигурно заради Зирок, абе нямам идея защо е всъщност
и сега има няколко версии за името
Роки от Рокет
Аз лично му казвам Роке Санта-Круз (ма не помня откъде съм го прилепил това име) или понеже бил Рокет му казвам Ronnie O'Sullivan The Rocket
Страшен снукър има тези дни, бтв!
4avdar4e написа:И аз така мисля, макар че не го ям твърде...frisky lioness написа: Мисля, че няма по-божествен аромат на земята от този на хляба:-)
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-Хлебарка:lol::lol::blum:ELBI написа:има - на женаfrisky lioness написа:...

Преди или след нощна смяна?frisky lioness написа:-Хлебарка:lol::lol::blum:ELBI написа:има - на женаfrisky lioness написа:...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам следЗвеневия написа:Преди или след нощна смяна?frisky lioness написа:-Хлебарка:lol::lol::blum:ELBI написа:има - на женаfrisky lioness написа:...
За да е поела мириса на изпекания хляб:lol::lol:
Де да знам..
Питай Елби
аз от жени не разбирам:winkw:

мерси пич
имах такива подозрения
жалко за твоя човек, то и моя отпадна ехей още в началото на седмицата, но пък кво кефим се на спирта
бтв, онази случка с жицата - страшно се смях, благодаря ти
не знам ти какви премеждия си имал
нямам време да чета все, но се радвам, че си ги преминал (очевидно
)
наздраве!
имах такива подозрения
жалко за твоя човек, то и моя отпадна ехей още в началото на седмицата, но пък кво кефим се на спирта
бтв, онази случка с жицата - страшно се смях, благодаря ти
не знам ти какви премеждия си имал
нямам време да чета все, но се радвам, че си ги преминал (очевидно
наздраве!
ама наистина ли не знаеше, че роке санта круз е футболист?Remmivs написа:мерси пич
имах такива подозрения
жалко за твоя ...наздраве!
голяма надежда беше...до скоро беше в Байерн... сега заби в Блекбърн...
питайте, бе хора...
снукъра, начи по юрото ли е?