tier написа:абе вечерта е добреБоЕВ написа:Ей, видеха малко аванта и пак недоволни, ей! Номерата щели да са нови!!!а ние кво да кажем за тунинга - силикон тек, силикон там, кичури, мигли и кво...търпим не се оплакваме.
но сутринта като станеш
се чустваш като в 'кошмар на елм стрййт'
тук кичур
там мигла
дубрутру
- Глас в пустиня
tier написа:абе вечерта е добреБоЕВ написа:Ей, видеха малко аванта и пак недоволни, ей! Номерата щели да са нови!!!а ние кво да кажем за тунинга - силикон тек, силикон там, кичури, мигли и кво...търпим не се оплакваме.
но сутринта като станеш
тук кичур
там мигла
Като оня сиромах дето страшно се начаткал и набарал мадама в цикъл. На сутринта се гледа в огледалото, мига невялващо и си вика - баси сигурно съм я изял!:rotfl24:
хахахахаха....БоЕВ написа:tier написа:абе вечерта е добреБоЕВ написа:Ей, видеха малко аванта и пак недоволни, ей! Номерата щели да са нови!!!а ние кво да кажем за тунинга - силикон тек, силикон там, кичури, мигли и кво...търпим не се оплакваме.
но сутринта като станеш
тук кичур
там мигла
Като оня сиромах дето страшно се начаткал и набарал мадама в цикъл. На сутринта се гледа в огледалото, мига невялващо и си вика - баси сигурно съм я изял!:rotfl24:
ще събудя къщата бре!
а не мисе спи да му се не види!
- Глас в пустиня
О, това го знае всяко хлапе! Става въпрос за "аванта" като свободен достъп до залата с мостри.esti написа:Аванта?БоЕВ написа:Ей, видеха малко аванта и пак недоволни, ей! Номерата щели да са нови!!!а ние кво да кажем за тунинга - силикон тек, силикон там, кичури, мигли и кво...търпим не се оплакваме.
Няма аванта рожбо.
Безплатен обяд ня-ма!:lol:
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
то от искане до стискане са ...( колко крачки ,сестро?)БоЕВ написа:То май около това се върти всичко.esti написа: стига да искаш.
че аз не съм ги броила.
Последно промяна от doktorka на 19.01.08, 01:40, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
начи...БоЕВ написа:Да бе да, да не би ние да пуснахме тема за чая?:lol:esti написа:Боже колко сте отвратителни.БоЕВ написа:Е за това трябва много да се внимава с чая в пакетчета.tier написа:и дбавката
боже, дано да е чай
ся ако бяхме на една маса..да с ани изгонили от заведението вече...
добре че не сме!
аз май съм като една голяма бяла птица?esti написа:ако искането е голямо, следва една крачка само до намиране на оправдание за успокоение на съвестта - от там нататък няма крачки. Полет е.doktorka написа:то от искане до стискане са ...( колко крачки ,сестро?)БоЕВ написа:То май около това се върти всичко.esti написа: стига да искаш.
все летя...
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Сестро, какви са тия мислиdoktorka написа: ма аз питам най искрено...
и засега ти ми даде два задоволителни отговора.
и Боев -един..
стават 3..
обаче на мен ми се иска да съм мъж и да видя за кво става дума...
отивам на зъботехник вчера ( не питай!)
и зъботехника на къде четирийсе...
подчиненият му зъботехник на къде под трийсе...
и се чудех кого бих избрала ( умирах от скука чаках 40 минути,за кво друго да мисля!?)
много мислих....
ама мно-го....
ми бих избрала четирийсе годишният....
Седя на вечеря преди няколко седмици с трима мЪже
ям си салатата и си мисля кой ли най го бива
след 3-тата чаша вино бях сигурна кой би бил избранника ма нали съм добро момиче отидох и си легнах алоун
нда...
често си мисля такива работи
- snowprincess
чаве, с какви очи гледаш 40 годишните?4avdar4e написа:
Продължавам да не разбирам :eek:
някои гледаш като равноправна, други със снисхождение, нали
20 годишните ги гледат като Богове
представи си мъж, на който жената му мрънка, смята го за неудачник, за ленивец, за мърльо
излиза и намира някое малко, което го смята за умен, красив, успял

- Глас в пустиня
Права си, много точно казано!snowprincess написа:
представи си мъж, на който жената му мрънка, смята го за неудачник, за ленивец, за мърльо
Но има и такива случки станали пред очите ми - добре изглеждащи, възпитани, кротки женици, добри домакини, перфектни майки и в един момент...мъжете им изтрещяват и става еднааааа.
- snowprincess
уф, бе, БоЕВБоЕВ написа:Права си, много точно казано!snowprincess написа:
Но има и такива случки станали пред очите ми - добре изглеждащи, възпитани, кротки женици, добри домакини, перфектни майки и в един момент...мъжете им изтрещяват и става еднааааа.
караш ме със следващото изречение да отрека каквото съм казала преди малко
колкото и да е добре изглеждаща, възпитана, кротка женица и добра домакиня, мъжът не иска цял живот да живее с майка си
иска разнообразие, затова жената трябва да може да бъде и майка, и любовница, и дете, което има нужда от помощ, и равностоен противник:-)

Права си, разбира се, но каквото и да прави, жената никога не може да стане пак на 17 - с такава свежа, дори сияеща кожа, наивност, невинност и т.н.snowprincess написа:
колкото и да е добре изглеждаща, възпитана, кротка женица и добра домакиня, мъжът не иска цял живот да живее с майка си
иска разнообразие, затова жената трябва да може да бъде и майка, и любовница, и дете, което има нужда от помощ, и равностоен противник:-)
- snowprincess
- snowprincess