Това към кайвето:

А по-късно по едно...

4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...

И кога съм се родил, майка ми с джезвето - бум по главата, затва съм станАл учен човек:lol:Мнемозина написа:Ето, ето. Знам, че поглеждаш в 40-50, обаче специално с това ще те (ви) поздравя:
www.youtube.com/watch?v=gndtnBUinds&mode=related&search=
Ъхъ... и затва съм преподавАл...4avdar4e написа:И кога съм се родил, майка ми с джезвето - бум по главата, затва съм станАл учен човек:lol:Мнемозина написа:Ето, ето. Знам, че поглеждаш в 40-50, обаче специално с това ще те (ви) поздравя:
www.youtube.com/watch?v=gndtnBUinds&mode=related&search=
ti na такъв левент.."пиленце" и викаш?4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...
Жив и здрав да ти е! :)4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...

Живо и здраво да ти е детенцето:)4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...

Аз бях тоя съжаляващия за 13...Anonymous написа:Жив и здрав да ти е! :)4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...
13... каква хубава възраст....
пък ние сме една годишнина напред, живот и здраве след месец ще празнуваме :)4avdar4e написа:На 13-ти имаме годишнина от сватбата (14 години), а на 14.11. същото туй Филипче има имен ден:DGaspode написа: А на другите дати, дето си ги посочила, какво е разпределението? Да си знаем...:D
НАЗДРАВЕ за тинейджъра!4avdar4e написа:

... ех, Маменце ... да ти е жив и здрав младежа 8)4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
...
А по-късно по едно...

ЧЕСТИТО!!!4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...
Да ти е жив и здрав малкия голям Филип. :kiss1:4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...
Честито, Чаве! Жив и здрав да ви е! И много щастлив!4avdar4e написа:Днес, пък и на 13, че и на 14. Тежка седмицаДнес едно малко Филипче ненадейно взе, че стана на 13. По-високо от майка си, с 43 номер обувки. Да ми е живо и здраво маминото пиленце
Това към кайвето:
А по-късно по едно...

Кви са тия води, дет ги чета от известно време, че ти излизат от устата/клавиатурата:shock::? Ти нещо ще да си се повредил, додет липсваше...Я се стегни!:mad:Едно наздраве не може да си каже човек с теб:mad:Remmivs написа:ЧРД и от мен. За мен може ли мръвка нещо и минерална вода?

Споко бе! Можем пак да се чукаме! Това не съм го спрял! Даже и вино червено пия - чаша-две на седмица. Върви с мръвките.frisky lioness написа:Кви са тия води, дет ги чета от известно време, че ти излизат от устата/клавиатурата:shock::? Ти нещо ще да си се повредил, додет липсваше...Я се стегни!:mad:Едно наздраве не може да си каже човек с теб:mad:
Чаша-две:shock:?! На седмица:shock:? Това си е едно голямоооо нищо. Най-вероятно се пазиш за Коледа или други нЕкакви сбирки/спивки т.нар. празници:)Remmivs написа:Споко бе! Можем пак да се чукаме! Това не съм го спрял! Даже и вино червено пия - чаша-две на седмица. Върви с мръвките.frisky lioness написа:Кви са тия води, дет ги чета от известно време, че ти излизат от устата/клавиатурата:shock::? Ти нещо ще да си се повредил, додет липсваше...Я се стегни!:mad:Едно наздраве не може да си каже човек с теб:mad:
Наздраве!

Ами, за Коледа друг път. Вече над три месеца съм така. Празни калории. Червеното вино поне е хубав антиоксидант. Пък и е вкусно, мамка му. С две думи - смахнат човек. Плащам си данъците за предишните оргии.frisky lioness написа:Чаша-две:shock:?! На седмица:shock:? Това си е едно голямоооо нищо. Най-вероятно се пазиш за Коледа или други нЕкакви сбирки/спивки т.нар. празници:)
С теб за мен винаги е удоволствие8)
МмммДА:) Хубаво е от време на време (един път в годината, да речем) човек да си прави такова прочистване. Днес тъкмо четох една статия по този повод. Там се споменаваше за краткотрайния глад. До 3 дни. Три дни само на вода:shock: Тва не мога го издържаRemmivs написа:Ами, за Коледа друг път. Вече над три месеца съм така. Празни калории. Червеното вино поне е хубав антиоксидант. Пък и е вкусно, мамка му. С две думи - смахнат човек. Плащам си данъците за предишните оргии.
За мен също, Лейди Фриски.

И кунджали. А ако не го можеш (аз така и не се научих) - английска сол. И топла вода. Сифон та дрънка. Мда... Бях млад, прекрасен и вегетарианец....frisky lioness написа:МмммДА:) Хубаво е от време на време (един път в годината, да речем) човек да си прави такова прочистване. Днес тъкмо четох една статия по този повод. Там се споменаваше за краткотрайния глад. До 3 дни. Три дни само на вода:shock: Тва не мога го издържаRemmivs написа:Ами, за Коледа друг път. Вече над три месеца съм така. Празни калории. Червеното вино поне е хубав антиоксидант. Пък и е вкусно, мамка му. С две думи - смахнат човек. Плащам си данъците за предишните оргии.
За мен също, Лейди Фриски.
Аз практикувам, но рядко:oops: прочистваши дни (по веднъж седмично). Целия ден 1,5 кг. ябълки, например, или 1,5 л./кг. мляко.
Преди време един познат ме беше "заразил" и всеки понеделник-глад. Целия ден само вода. 24 часа:)
Нищо де! Сега си само млад и прекрасен! И предпочиташ мръвки пред торта.Remmivs написа: Бях млад, прекрасен и вегетарианец....