Никове и аватари
Никове и аватари
помните че отдеве молих за снимки Уважаемите клубари
посъбрах доста, дори неочаквано доста
и то от неочаквани места
за което благодаря на сичките си любезни кореспонденти.
Какво е ника за вас, израз на моментно настроение или лична дълготрайна креатура?
а аватара....?
какво ви спира, да кореспондирате с истинските си образни отпечатъци....физиономии исках да кажа:rotfl24:
и имена
просто питам, не за друго
отвреме навреме кръшкам в един друг форум, бях постнал линка на Ести дори
там почти сичките са със снимки и именца
а може би това е точно прекрасната специфика на 3о4о
фантастичните и рисувани картинки и странните никове
дали:-)
и то от неочаквани места
Какво е ника за вас, израз на моментно настроение или лична дълготрайна креатура?
а аватара....?
какво ви спира, да кореспондирате с истинските си образни отпечатъци....физиономии исках да кажа:rotfl24:
и имена
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Никове и аватари
Мисля, че на това е напълно излишно да ти отговарямПер Гюнт написа: Какво е ника за вас, израз на моментно настроение или лична дълготрайна креатура?
а аватара....?
Мразя да се виждам на снимки, представяш ли си какво би било, ако всеки път щом влезна тук и насреща ми се озъбва мойта си мутра:blink: Тцъ, не искам.Пер Гюнт написа: какво ви спира, да кореспондирате с истинските си образни отпечатъци....физиономии исках да кажа:rotfl24:
и имена
Виж да съм си с името нямам никакъв проблем.. Ама, навик вече ...
- snowprincess
Никът ми е резултат от дълго мислене и вглеждане в себе си. Даже много време четях, без да пиша, защото не можех да си избера ник.Пер Гюнт написа:помните че отдеве молих за снимки Уважаемите клубари
и то от неочаквани места
а аватара....?
и имена
Накрая една случайност, естествено, ми го подсказа.
Но е много интересно да намериш центъра.
И аз не мога да си гледам снимките, но и да можех, не бих ги пуснала.
Не заради постоянно пишещите, но все пак тук е - и винаги може да стане - и публично място. Държа дори и на относителната си и съмнителна анонимност.
Panta rhei...
За снимка ме спира само това, че може да не успее да покаже ослепяващата ми красота в пълния и блясък. Някой може да си помисли, че не съм кой знае какво, а това ще бъде шамар по егото ми. 
Иначе с ника и аз, като Чавето - свикнала съм си.
Дори и с вашите никове така съм свикнала, че дори и да говоря с някой на когото знам името пак използвам ник.
А истинската причина да не си използвам снимката и името е, че тук е местенце от моето лично пространство и не ми се ще някой познат или роднина случайно ако попадне да ме познае и да се намъкне и той тук.
Искам да съм си сама - това място си е само мое.
Друга причина беше, докато работех.
Изпадах в ужас при мисълта, че някой клиент с когото имам делови отношения и примермо ми предстои да подписвам договор, вземе че прочете нещо я за гащите ми, я за някоя друга моя лиготия и после иди разправяй колко сериозна и надеждна съм и, че тук се държа така защото се забавлявам, а на работа не си го позволявам.
Такива неща в общи линии.
Иначе с ника и аз, като Чавето - свикнала съм си.
Дори и с вашите никове така съм свикнала, че дори и да говоря с някой на когото знам името пак използвам ник.
А истинската причина да не си използвам снимката и името е, че тук е местенце от моето лично пространство и не ми се ще някой познат или роднина случайно ако попадне да ме познае и да се намъкне и той тук.
Искам да съм си сама - това място си е само мое.
Друга причина беше, докато работех.
Изпадах в ужас при мисълта, че някой клиент с когото имам делови отношения и примермо ми предстои да подписвам договор, вземе че прочете нещо я за гащите ми, я за някоя друга моя лиготия и после иди разправяй колко сериозна и надеждна съм и, че тук се държа така защото се забавлявам, а на работа не си го позволявам.
Такива неща в общи линии.
Напълно съм съгласна с Чавето....
Аз тоз ник случайно ми се пръкна - ама туй беше нейде преди 10-15тина години, когато ходех още права под масата
- майтапя се
та от тогава не съм го сменяла - всичките ми юзърнеймове и никове на пселютно навсекъде са си тъй, тъй че нема как да ме обърка човек.
А пък и то си ми се вижда името де
А що се отнася до аватара - ааааа мола ти се - губи се чара на това общуване, не стига,че всичките вече сте ме виждали къв съм гибон, че и тука да ме гледате, та и аз да се гледам де - не мерси имам си огледало
...
Аз тоз ник случайно ми се пръкна - ама туй беше нейде преди 10-15тина години, когато ходех още права под масата
та от тогава не съм го сменяла - всичките ми юзърнеймове и никове на пселютно навсекъде са си тъй, тъй че нема как да ме обърка човек.
А пък и то си ми се вижда името де
А що се отнася до аватара - ааааа мола ти се - губи се чара на това общуване, не стига,че всичките вече сте ме виждали къв съм гибон, че и тука да ме гледате, та и аз да се гледам де - не мерси имам си огледало
а да отговоря, ала видях ести...
ами разбира се - това е лично пространство, което е добре да си остане такова. за повечето нещо бих написал същото.
Ако / когато човек реши (и за когото реши) - няма проблем да се махне ника, да се даде и снимка...
а използването на ник/истинско име ... помня как един клубар хич не обичаше да се ползват никове в реални срещи.
аз ... понасям всичко, но сякаш, когато си тук ... не харесвам използването на лични имена. А когато сте навън - може би е по-добре в един момент да ползвате името, което е залепено от рождение към образа (а тук имаме аватар...)...
обаче като цяло - кой, както иска, желае... струва ми се добре, че си остава такова едно ... лично пространство. не че се пишат кой знае какви секретни неща или несподеляеми мисли, но е добре да може да се отпуснеш, както понякога не ти дава реалния свят.
ами разбира се - това е лично пространство, което е добре да си остане такова. за повечето нещо бих написал същото.
Ако / когато човек реши (и за когото реши) - няма проблем да се махне ника, да се даде и снимка...
а използването на ник/истинско име ... помня как един клубар хич не обичаше да се ползват никове в реални срещи.
аз ... понасям всичко, но сякаш, когато си тук ... не харесвам използването на лични имена. А когато сте навън - може би е по-добре в един момент да ползвате името, което е залепено от рождение към образа (а тук имаме аватар...)...
обаче като цяло - кой, както иска, желае... струва ми се добре, че си остава такова едно ... лично пространство. не че се пишат кой знае какви секретни неща или несподеляеми мисли, но е добре да може да се отпуснеш, както понякога не ти дава реалния свят.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ще отговаря на сичките
мене пък ми е странно пък да живея в свят от условности
поне във виртуала нека съм реален:rotfl24:
затва ей ме целия:rotfl24
утре пак ще съм Кент
но снимката ще остане
и благодаря на Елби за интерпретацията на песента
в оная тема
кеф, сменяш си ника и идва нещо много .... чипоносо синеоко и нежно за слушане:-)
утре пак ще съм Кент
но снимката ще остане
в оная тема
кеф, сменяш си ника и идва нещо много .... чипоносо синеоко и нежно за слушане:-)
мене прекалено множко ми дава реалано е добре да може да се отпуснеш, както понякога не ти дава реалния свят.
и затва тук съм добър
и споделящ
поне се старая
не става дума за професия вече
аз съм реално попиващ просто:winkw:
най-големи кошмар ше е като почна да се приемам на сирьозно:rotfl24:
[/quote]Пер Гюнт написа:мене прекалено множко ми дава реалано е добре да може да се отпуснеш, както понякога не ти дава реалния свят.
и затва тук съм добър
и споделящ
поне се старая
не става дума за професия вече
аз съм реално попиващ просто:winkw:
нали забеляза, че не твърдя нещо крайно за реала... там има хроа и моменти, в които се отпускаш повече от тук - спор няма, но все пак ... абе има си моменти, когато искаш да кажеш нещо (ама не да изкрещиш от НДК-то), но в реала ... или ще се напъват непременно да ти отговарят, или ще ти дават акъл, или ще си помислят за теб нещо, което не е... а тук - сякаш винаги ще има някой да те разбере и да ти се усмихне. Което ти е трябвало в този миг...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ами точно защото в реала живеем в свят от условности, за мен тук е по-важна вътрешната реалност някак.Пер Гюнт написа:ще отговаря на сичките
утре пак ще съм Кент
но снимката ще остане
в оная тема
Тя не е свързана нито с име, нито със снимка.
Panta rhei...
щМнемозина написа:Ами точно защото в реала живеем в свят от условности, за мен тук е по-важна вътрешната реалност някак.Пер Гюнт написа:ще отговаря на сичките
утре пак ще съм Кент
но снимката ще остане
в оная тема
Тя не е свързана нито с име, нито със снимка.
съвсем си права... проблемът е понякога дали в реала сме тези, които сме във вътрешната реалност? Ако допуснем, че тук я изразяваме и проявяваме. До колко сме по-различни там от тук и защо? Лицемерни? Страхливи? Съобразяващи се? Преклонени? Къде и защо?
Всяка една от тези думи и могла да е вярна - и би могла да не е.ELBI написа:
съвсем си права... проблемът е понякога дали в реала сме тези, които сме във вътрешната реалност? Ако допуснем, че тук я изразяваме и проявяваме. До колко сме по-различни там от тук и защо? Лицемерни? Страхливи? Съобразяващи се? Преклонени? Къде и защо?
И за всеки от нас този отговор ще е различен.
Аз бих си избрала "съобразяващи се", но доколкото и тук съм такава - при мен съществена разлика няма.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
Веднъж преди години в дирника един клубар ме нарече така, и в този момент нямаше по-сполучливо определение:shocked:. Е, моментът продължава вече години и скоро няма да свърши, но съм си мислила за смяна на ника. Благодаря за предложенията виПер Гюнт написа: Какво е ника за вас, израз на моментно настроение или лична дълготрайна креатура?
а аватара....?
и имена
Колкото до аватара, през годините много приятели са ме сравнявали с врабче, но врабешки аватар не намерих. Както и да е, харесвам птичия свят.
А истинското си име не харесвам - когато бях малка всички ме питаха дали не съм кръстена на принцесата:twisted:. Всъщност имената не са нещо, което сами си избираме.
Освен това струва ми се, че ако сега излезем всички с истинските си имена и снимки, ще се загуби част от чара на клуба.
- Piqndurnik
С две думипознават ме десетки хора из България
и тези хора ме виждат в една работна атмосфера където пак съм си аз ама не съвсем
ич не е нужно да са наясно с моите музикални, филмови, сексуални и т.н. предпочитания
мене не ме познават
щото имат проблеми със съзнанието
като съм наблизо
тея дето виждат и чуват
нямат пък нет
затва
минавам на име и образ
за
- Dark Angel
е то пак идва лятоDark Lady написа:ми хубаво, име и образ
аз си те знам
като ти чета мненията си те представям като седяхме лятото с цялата ти фамилия по нощите на една пейка и децАта играеха
и то яко
а за това....
мене ми омръзна да съм анонимен
ей ма на
изяжте ма:rotfl24:
- Dark Angel
...какво ни спира...
500 евро и ще се снимам аз ,котката ми , ЗГ
и гол ако искаш ще се снимам:blum:
кво кажеш тва ше снимам:-)
други въпроси има ли за да дам ценоразписа:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Кво ще разписвате и за кви цени става въпрос по дяволите?!doktorka написа:ми от предлагането зависи закупуването...Stranniche написа:А после ще даде ли и ценоразписка?doktorka написа:дай ценоразписа:mad:Quid написа: други въпроси има ли за да дам ценоразписа:blum:
оттам и дали ще има нужда от разписка( да си оправдаем разходите...)
- Глас в пустиня
Както и когато поискаш - няма проблеми. Много отдавна вече не си Странниче. Аз към моят ник съм привикнал, пък и е съкращение от името ми, та такаче нищо особено...Stranniche написа:... но съм си мислила за смяна на ника.
- Green Light
И аз се присъединявам към Елби и Ести и правим тройка. Моите партньори и колеги по цял ден висят в интернет, пишат в ICQ, в Скайп, висят по форуми. Не искам да ме разпознават, не ми е приятно, не съм обграден само от приятели.
А в какви отношения съм с ника си е въпрос, който би заинтересовал не един психиатър и засега мисля да не задълбавам. В сложни отношения сме
А в какви отношения съм с ника си е въпрос, който би заинтересовал не един психиатър и засега мисля да не задълбавам. В сложни отношения сме
А добрутро!
Ами - ника гледам да е такъв, че да го запомня. Аз да си го запомня,
щото ми се е случвало да си забравя и IDто на една от пощите, та се наложи да ми пращат собственото ID приятели.
За снимки - да да знам защо, някаква бариера имам да си слагам собствените снимки из нета.
За собстевното си име също. Не че съм параноик, ама някак си не ми е приятно.
Колкото по-малко лично инфо из Мрежата, толкова по-добре.
А, забравих - аватара. Вероятно е съм го избрала в моментно настроение, ама си го харесвам.
Мислила съм да го сменя, но явно не му у дошло времето, щом не съм го направила.
Пък съм и от злите фенове на Толкин, нали....
Ами - ника гледам да е такъв, че да го запомня. Аз да си го запомня,
щото ми се е случвало да си забравя и IDто на една от пощите, та се наложи да ми пращат собственото ID приятели.
За снимки - да да знам защо, някаква бариера имам да си слагам собствените снимки из нета.
За собстевното си име също. Не че съм параноик, ама някак си не ми е приятно.
Колкото по-малко лично инфо из Мрежата, толкова по-добре.
А, забравих - аватара. Вероятно е съм го избрала в моментно настроение, ама си го харесвам.
Мислила съм да го сменя, но явно не му у дошло времето, щом не съм го направила.
Пък съм и от злите фенове на Толкин, нали....