жените и мъжете си приличат, страхуват се от старостта, но доказват по различен начин, че времето за тях не важиzmeu написа: и да искате файда няма
дубрутру
- snowprincess
Ха-ха-ха. Не бях напълно искрена. Искам физически да съм на 17, но със сегашния акъл.zmeu написа:и да искате файда нямаsnowprincess написа:и аз не искамMila написа: Иначе, и да има такива жени, аз не съм от тях. И на 25 не искам да бъда.
Общо взето не искам да остарявам и да умирам.
Страх ме е от старческата безпомощност и от смъртта.
Обаче.
К'во?!
Май нищо.
- Dark Angel
и мен ме е страх Мила
доскоро не ме беше страх, ама един колега на една вечеря като пийна кило узо и изтърси `Вие Мисис Дарк сте привлекателна и умна жена. За съжаление привлекателността Ви скоро ще изчезне, но ума ще остане`
нда, изтрезнях просто мигновенно и докрая на вечерта все затова си мислих
вече два месеца от тая проклета служебна вечеря и това не ми излиза от главата
доскоро не ме беше страх, ама един колега на една вечеря като пийна кило узо и изтърси `Вие Мисис Дарк сте привлекателна и умна жена. За съжаление привлекателността Ви скоро ще изчезне, но ума ще остане`
Дами, предлагам да се вземете в ръце веднага!
Винаги, когато губиш нещо, това е и вид освобождаване от него.
Старостта може да не е свързана с чак такава физическа безпомощност.
Дето се вика, живот и здраве, може да не я доживеем.
Освен това - какво става със старческия дом, да му се не види!
Дарк, тая ситуация с твоя колега е ужасно смешна и ти предлагам следващия път да го фраснеш по главата с бутилката узо, ама преди да я е изпил.
Да се впечатляваш и затормозяваш от нечие невъзпитание е излишно.
Винаги, когато губиш нещо, това е и вид освобождаване от него.
Старостта може да не е свързана с чак такава физическа безпомощност.
Дето се вика, живот и здраве, може да не я доживеем.
Освен това - какво става със старческия дом, да му се не види!
Дарк, тая ситуация с твоя колега е ужасно смешна и ти предлагам следващия път да го фраснеш по главата с бутилката узо, ама преди да я е изпил.
Panta rhei...
- Dark Angel
Добро утроМнемозина написа:Дарк, тая ситуация с твоя колега е ужасно смешна и ти предлагам следващия път да го фраснеш по главата с бутилката узо, ама преди да я е изпил.![]()
направо не мога да повярвам на очите си какво си написала
страхотно, благодаря ти
нда, да се вземем в ръце казваш
показно може ли
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
поне е бил понапит, нЕма да ти го каже на трезва глава, спокоDark Lady написа:и мен ме е страх Мила
един убостник в мойто бившото бачкане се изцепи пред десетина души по обедно време
мъжемелачка, баси
щЕх да го смеля, ако нЕмаше свидетели:rotfl24:
Кое пък те удиви толкова?Dark Lady написа: Добро утро
направо не мога да повярвам на очите си какво си написала
страхотно, благодаря ти
нда, да се вземем в ръце казваш
показно може ли
Показно за какво - за взимане в ръце или за фраскане по главата?
Не ги мога и двете всъщност.
Но не ми е проблем да ги препоръчам с цел разведряване.
Panta rhei...
ми тооооо....Dark Lady написа:и мен ме е страх Мила
аз от кога казвам, че не е честно!
на мъжете им остават 20 годишните....а на нас?
един ум!
ма за кво ми е?
Аха, и аз това щях да кажа - и умът е до време.vyara написа:А! Дет викаш. Ама то понякога и ума изфирясва и... абе...doktorka написа: ми тооооо....
един ум!
ма за кво ми е?
Не звучи много оптимистично, но на мен мисълта, че след 30-40г. може би няма да ме има,
ми помага да си подредя приоритетите по-лесно.
Абе какво ви става на всичките?vyara написа:А! Дет викаш. Ама то понякога и ума изфирясва и... абе...doktorka написа: ми тооооо....
един ум!
ма за кво ми е?
Направо ме плашите така...
Дано се шегувате, ама нещо не го усещам много да е на майтап това вашето.
Panta rhei...
- Dark Angel
в такива случаи само казвам "Не се бъркай в работите Господне"!!!Mila написа:...но на мен мисълта, че след 30-40г. може би няма да ме има,
ми помага да си подредя приоритетите по-лесно.
пък и за 30-40 години трябва неква голяма книга с приоритети да подреждам...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Стига па ти! От 10 години съм така - като не ми хареса купон и искам да си ходя, сама викам - старост-нерадост - да се оправят! Ти кво - не може все млади и хубави като Лили Иванова, я!Dark Lady написа:аз ич не се шегувам
верно ми е тегаво напоследък
допреди няколко месеца и през ум не ми минаваха такива мисли, само се смеех на разни приказки от типа: "Аууу колко стара изглеждаш с черна коса" или "кво става, нещо възрастта си казва свойто а" (по повод ранно напускане на парти)...
ех.....
Мъжот може и да ме зареже заради някое по-младо гадже, ама и на 30 да съм тогава, пак ще ме зареже ако реши - няма значение на колко години е жената до него - важното е другата да е чужда, че самочувствие и избиване на комплекси със свойто си не става.
Аз пък до тогава мисля да съм станАла богата и да си забърша и аз некое младо яко гадже дето да ме утешава.
Пък и до сега не съм видяла ни една дИвойка (освен ония с проблеми от детството търсещи повече баща отколкото партньор) дето да не се лепи по дърти пергиши заради мангизите, а не щото ги кефи. Не ги кефи отпуснатата кожа - вЕрвайте!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Пълни, завършени, перфектни и идеални глупости са това, ако питате мен, уважаеми дами. Нищо подобно няма да стане. Красотата не е опаковка. Красотата е същност. Привлекателността - също. Прочее, лично аз винаги съм казвал, че харесвам далеч повече същността, отколкото опаковката, с което разбира се, не отричам естетическата наслада от последната. И смятам, че макар и да не са много може би, в този свят на унисексификация, мъжете, които мислят като мен съществуват. И те са истинските мъже.doktorka написа:ми тооооо....Dark Lady написа:и мен ме е страх Мила
един ум!
ма за кво ми е?
хехе... и после - кат ти изхарчи кинтите (дет си ги заделила за него) - пак тук ще дойдеш да се жалваш от младите яки гаджета...maggot написа:...Аз пък до тогава мисля да съм станАла богата и да си забърша и аз некое младо яко гадже дето да ме утешава.
...!
преди време ми разправяха (много свестни дами, богатички...леко глезотийка бяха) за такива случаи в техните села...
пак проблеми...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ти пък! Забравяш с кви работя и как съм се ошлайфала само да показвам едно и също морковче. Че и пресничко да го изкарвам дори след 10 годиниELBI написа: хехе... и после - кат ти изхарчи кинтите (дет си ги заделила за него)...
...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
...и как успешно криеш тоягата ...maggot написа:Ти пък! Забравяш с кви работя и как съм се ошлайфала само да показвам едно и също морковче. Че и пресничко да го изкарвам дори след 10 годиниELBI написа: хехе... и после - кат ти изхарчи кинтите (дет си ги заделила за него)...
...
(това с "как пресничко го изкарваш дори след 10 години" няма да го коментирам, щото сме съседи и възпитани хора от махалата, все пак...
- Dark Angel
- Dark Angel
да, това със същността .....Remmivs написа:Пълни, завършени, перфектни и идеални глупости са това, ако питате мен, уважаеми дами. Нищо подобно няма да стане. Красотата не е опаковка. Красотата е същност. Привлекателността - също. Прочее, лично аз винаги съм казвал, че харесвам далеч повече същността, отколкото опаковката, с което разбира се, не отричам естетическата наслада от последната. И смятам, че макар и да не са много може би, в този свят на унисексификация, мъжете, които мислят като мен съществуват. И те са истинските мъже.
познавам известен брой такива истински мъже
и всичките имат една обща черта
независимо, че са безкрайно различни
може би е вярно това - Great Minds Think Alike
Ти сега какво искаш да кажеш, че калиостро не е истински мъж ли?!Remmivs написа: Пълни, завършени, перфектни и идеални глупости са това, ако питате мен, уважаеми дами. Нищо подобно няма да стане. Красотата не е опаковка. Красотата е същност. Привлекателността - също. Прочее, лично аз винаги съм казвал, че харесвам далеч повече същността, отколкото опаковката, с което разбира се, не отричам естетическата наслада от последната. И смятам, че макар и да не са много може би, в този свят на унисексификация, мъжете, които мислят като мен съществуват. И те са истинските мъже.
Я да не обиждаш!
Казвам само и единствено това, което мисля и без да съм чел цялата тема. Защо мислиш, че искам да кажа това? Или просто се закачаш петъчно? Ама си куку ъ-ъ кука исках да кажа. Нали питаш какво съм искал?vyara написа:Ти сега какво искаш да кажеш, че калиостро не е истински мъж ли?!
Я да не обиждаш!
PS
И това ли точно намери да напишеш по повод думите ми?!? Ей, странни същества са това жените.