тази зима го виждам и едно смесено такова ...
кеф е да чуеш, че в първите 30 ще се спуска българина Килиан Албрехт

кой е този чилякSemiramis написа:
да вземем да имаме бг скиор и то такъв сладур
тази зима го виждам и едно смесено такова ...
кеф е да чуеш, че в първите 30 ще се спуска българина Килиан Албрехт
и все пак му се кефя
човекът има амбиции да се състезава, но при имена като райх и майер в собствената му държава не му се отваря парашута и затова си напазарувал нашенски паспорт. две в едно. хем той се класира, хем българия си има доста сносен състезател за следващата олимпиада.Dark Lady написа:хм, нещо не ме кефи
т.е. крака за такъв не отварям
т.е. не е сладур
абе не струва
абе изобщо мъж да е сладур начи е нещо яко сбъркан
Васко написа:кой е този чиляк
прилича на мойта лична лекарка
ич не ми дреме какъв е и какви мераци имаbead_ написа: човекът има амбиции да се състезава, но при имена като райх и майер в собствената му държава не му се отваря парашута и затова си напазарувал нашенски паспорт. две в едно. хем той се класира, хем българия си има доста сносен състезател за следващата олимпиада.
не се е чуло да има мераци към нашенски булки. тъй че и да му се наздлъндисвате, и да не му се ---- все тая!:winkw:
pocti_bezobidna написа:бе на знам дали е готин, ама се сурна лошо, цък, язък!Semiramis написа:Толкоз ви разбира главата...
възмутена съм!
кривоглед, късокрак, дрън-дрън... ай да избираме манекен, че да се хареса поне на 1 %, м?
До сега никога не са ми харесвали мъже. Затова и не мога да ти кажа дали е сладур, или не...Semiramis написа:да вземем да имаме бг скиор и то такъв сладур