Я цъкни ТУК>>>!
Тва сигурно си го виждала ама...чичко гугъл го изплю като първи резултат, имат офис и във Варна.
Не съм фен на газ-та, с тия километри които изминавам ще са ми необходими около три години само да си изплатя "инвистицията" в газова уредба и чак след това да съм на "далавера". От цифрите които си посочила при вас резултатът ще е видим може би след година.
Успех!
пп В Испания газовите уредби са забранени, за у нас се спряга нещо от сорта, че тия сис. са опасни и освен закичени със стикер ще им бъде забранено паркирането на обществени паркинги и престой в закрити помещения. Мътна история и не се знае какво безумие ще сътворят КАТ и управляващите.
Помощ - търся някъде някой да слага хубав Газов инжекцион
ква година - за няколко месеца ще се изплати...БоЕВ написа:Я цъкни ТУК>>>!
Тва сигурно си го виждала ама...чичко гугъл го изплю като първи резултат, имат офис и във Варна.
Не съм фен на газ-та, с тия километри които изминавам ще са ми необходими около три години само да си изплатя "инвистицията" в газова уредба и чак след това да съм на "далавера". От цифрите които си посочила при вас резултатът ще е видим може би след година.
Успех!
пп В Испания газовите уредби са забранени, за у нас се спряга нещо от сорта, че тия сис. са опасни и освен закичени със стикер ще им бъде забранено паркирането на обществени паркинги и престой в закрити помещения. Мътна история и не се знае какво безумие ще сътворят КАТ и управляващите.
на тез пичове им звъннахме - ама не могат сега - не помня причината, или им бяха свършили газовите инжекциони и чакаха доставка или нямаха часове - нещо такова
Запазихме си час за утре в Плевен на Фобос - стискайте палци да сме направили верния избор и всичко да е наред....
а и между другото май няма Зо4овци от Плевен, нали?
или се бъркам - щото ако има - много ще се радвам да се срещнем, пък още повече да ми помогнат с ориентацията там - никога не съм стъпвала в тоз град...
- Dark Angel