баси сърбите
баси сърбите
гледам тенис сега
и Джокович разпердушини местния лигльо
и си мисля от къде ги вадят тези спортисти сърбите
тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
евала
Re: баси сърбите
Е как отгкъде?.. наште тираджии, дето преди зареждаха КОРЕКОМ, аха тъкмо преди да влязат на територията на България, и се отбиват замалко от магистралата, да освободят товара в дисагите...zmeu написа:и си мисля от къде ги вадят тези спортисти сърбите
евала
е те щом от магистралата само произвеждат товаЗвеневия написа: Е как отгкъде?.. наште тираджии
ние трябва да сме вселенски по всички спортове
Че са и хубавци, на всичко отгоре.zmeu написа:гледам тенис сега
евала
Ама то, шоту, не на наш терен, а там оставят гениалния товар... точно преди границата.zmeu написа:ние трябва да сме вселенски по всички спортове
Ако бяхме сега една федеративна Балканска република, всичките рекорди щяха да са наши!
Сърбия може да е всякаква (плюсче, че има готини жени там), но има по-ясна и дефинирана държавна политика в областта на спорта (и науката, технологиите и т.н.) Ала като цяло не са с повече успехи от нас. Нито с по-изявени спортисти.zmeu написа:гледам тенис сега
евала
За тенис и ски си трябва яко мангизи... У нас Малееви така пробиха. Когато бяха в 10-тката нямаше сръбкини хич... Сега Сесил (ала с недържавни, а лични кинти) също пробива... Бербо е по-горещ и известен от всеки сръбски футболист в момента.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
може и да е Бербо всякакъв,но национален отбор - не са ни хванали не са ни билиELBI написа: Бербо е по-горещ и известен от всеки сръбски футболист в момента.
- сър Айвънхоу
Защото футбола е колективна игра. А на терена нашият отбор е представен поне от 12-15 строги индивидуалисти. (12-15, щото някои са с раздвоение на личността или грандоманията им е толкова голяма, че стига за няколко души...)zmeu написа:може и да е Бербо всякакъв,но национален отбор - не са ни хванали не са ни билиELBI написа: Бербо е по-горещ и известен от всеки сръбски футболист в момента.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сърбите идват да играят футбол в бгzmeu написа:може и да е Бербо всякакъв,но национален отбор - не са ни хванали не са ни билиELBI написа: Бербо е по-горещ и известен от всеки сръбски футболист в момента.
тва говори мноооо
а бербо струва колкото 2 национални сръбски отбора
нещо сте в грешка за сърбетата
тва косово им еба майката на тях
и още има да страдат
и сега сме им трън в очите
запада им идва от изток
тва не могат да го понесат
а американците що ги мразят .... не е истина просто.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Шах, лека атлетика, гимнастика, гребане, щанги, борба...къде са...zmeu написа: тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
- Глас в пустиня
То се започна от Дубровник - Хърватска, Босна...Сребреница...няма начин внуците на тия дето клаха деца в Македония да вършат нещо друго, па било то и 90 г по-късно. Типично по руски - дето стъпи сръбски цървул, трудно се изрива оттам.Quid написа: нещо сте в грешка за сърбетата
и още има да страдат
доста отборни спорттове си изброилБоЕВ написа:Шах, лека атлетика, гимнастика, гребане, щанги, борба...къде са...zmeu написа: тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
а в повечето от тях сме само един добър спомен
- Глас в пустиня
Също като тенис и ски ли?:lol:zmeu написа:доста отборни спорттове си изброилБоЕВ написа:Шах, лека атлетика, гимнастика, гребане, щанги, борба...къде са...zmeu написа: тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
...
В художествената гимнастика точно ансамбълът е добър, и ако ансамбъл не е отбор то каквое?:lol:
честно казано изобщо не съм целял съпоставяне между двете държавиБоЕВ написа: Също като тенис и ски ли?:lol:
В художествената гимнастика точно ансамбълът е добър, и ако ансамбъл не е отбор то каквое?:lol:
направи ми впечатление - гледам някакъв спорт и все ще излезе някакаво име от западните съседи
а ако добавим и всички от бивша Югославия
а ние се притесняваме от Черна Гора и Грузия
Същото е с американските филми по тиливизията, напоследък не минава без сръбско/хърватско/словенско име, че в последния дето гледаме и диакритичните знаци са запазени... Говоря за "Щети" (Damages), за който преди няколко дни Глен Клоуз взе "Златен глобус". Та там има един Желько Иванек, дето в надписите си е написан баш с чавката на з-то, та да стане жzmeu написа: направи ми впечатление - гледам някакъв спорт и все ще излезе някакаво име от западните съседи
Бийп. Автоцензура.БоЕВ написа:То се започна от Дубровник - Хърватска, Босна...Сребреница...няма начин внуците на тия дето клаха деца в Македония да вършат нещо друго, па било то и 90 г по-късно. Типично по руски - дето стъпи сръбски цървул, трудно се изрива оттам.Quid написа: нещо сте в грешка за сърбетата
и още има да страдат
Последно промяна от annonymus на 22.01.08, 10:19, променено общо 1 път.
Не искам да разстройвам Боев, ама сърбите имат не само долбри актьори, но и кино - не говоря за ТВ филмчета и други дъвки за очите, а за наистина добро кино, което изобщо не се изчерпва с Кустурица.4avdar4e написа:Същото е с американските филми по тиливизията, напоследък не минава без сръбско/хърватско/словенско име, че в последния дето гледаме и диакритичните знаци са запазени... Говоря за "Щети" (Damages), за който преди няколко дни Глен Клоуз взе "Златен глобус". Та там има един Желько Иванек, дето в надписите си е написан баш с чавката на з-то, та да стане жzmeu написа: направи ми впечатление - гледам някакъв спорт и все ще излезе някакаво име от западните съседи
Имат и много прилична литература. Съвременна, не от хиляда и балканската.
И Ана Иванович как ме кефи!
Като всички, имат си и своите трески за дялане, но да ги определяш като "цървули" си е аПсолутно несериозно. Какъв ти проблема със сърбите Боев? Личен?
- Глас в пустиня
Знам, за тва улетех в темата нахилен/озъбен.честно казано изобщо не съм целял съпоставяне между двете държави
а ако добавим и всички от бивша Югославия
Няма начин всички от бившата югославия да са сърби - айда да кажеш на един хърватин че е сърбин - а.
Нека имат бе, няма лошо, даже така е по-интересно.
- Глас в пустиня
Хората си имат традиции в много отношения.4avdar4e написа:Същото е с американските филми по тиливизията, напоследък не минава без сръбско/хърватско/словенско име, че в последния дето гледаме и диакритичните знаци са запазени... Говоря за "Щети" (Damages), за който преди няколко дни Глен Клоуз взе "Златен глобус". Та там има един Желько Иванек, дето в надписите си е написан баш с чавката на з-то, та да стане жzmeu написа: направи ми впечатление - гледам някакъв спорт и все ще излезе някакаво име от западните съседи
Гойко Митич>>>
Що бе, глей от щангите и борбата колко бизнес елит излезе! Не е щега работа това!zmeu™ написа:доста отборни спорттове си изброилБоЕВ написа:Шах, лека атлетика, гимнастика, гребане, щанги, борба...къде са...zmeu написа: тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
- Глас в пустиня
pocti_bezobidna написа:Бийп. Автоцензура.БоЕВ написа:То се започна от Дубровник - Хърватска, Босна...Сребреница...няма начин внуците на тия дето клаха деца в Македония да вършат нещо друго, па било то и 90 г по-късно. Типично по руски - дето стъпи сръбски цървул, трудно се изрива оттам.Quid написа: нещо сте в грешка за сърбетата
и още има да страдат
- Глас в пустиня
Аз проблем с тях нямам.pocti_bezobidna написа: Какъв ти проблема със сърбите Боев?
ми кво се пениш тогава с повод и без повод? Най-вече без.БоЕВ написа:Аз проблем с тях нямам.pocti_bezobidna написа: Какъв ти проблема със сърбите Боев?
- Глас в пустиня
Откога казването на истината се води "пенявене"?pocti_bezobidna написа:ми кво се пениш тогава с повод и без повод? Най-вече без.БоЕВ написа:Аз проблем с тях нямам.pocti_bezobidna написа: Какъв ти проблема със сърбите Боев?
С нетърпение очаквам Мел Гибсън да направи филма за клането в Сребреница и пак ще си говорим.
За Сребреница знам някои неща без да ми ги показва Холивуд сдъвкани и смлени.БоЕВ написа:Откога казването на истината се води "пенявене"?pocti_bezobidna написа:ми кво се пениш тогава с повод и без повод? Най-вече без.БоЕВ написа:Аз проблем с тях нямам.pocti_bezobidna написа: Какъв ти проблема със сърбите Боев?
С нетърпение очаквам Мел Гибсън да направи филма за клането в Сребреница и пак ще си говорим.
Мел Гибсън направи и филм за Христос, след което го гепиха да кара поркан и да ръси нео-нацистики приказки. Хич не ми сочи за някакъв морален коректив.
Сребреница, Боев, няма нищо общо с тениса. Не знаеше ли? Как от тениса и спорта стигна до Сребреница?
е... нали ефектите на Матрицата ги беше правил българин (май Оскар взе филма за ефекти)...4avdar4e написа:Същото е с американските филми по тиливизията, напоследък не минава без сръбско/хърватско/словенско име, че в последния дето гледаме и диакритичните знаци са запазени... Говоря за "Щети" (Damages), за който преди няколко дни Глен Клоуз взе "Златен глобус". Та там има един Желько Иванек, дето в надписите си е написан баш с чавката на з-то, та да стане жzmeu написа: направи ми впечатление - гледам някакъв спорт и все ще излезе някакаво име от западните съседи
като цяло е нормално сърбите да имат повече имена на запад- Юго беше отворена десетилетия наред и имаше много по-лесна емиграция в Европа и Щатите. Свободата там (макар и не пълна) бе по-развита от тази в сталинистка България. Сега, обаче е обратното - зациклиха в дивия си национализъм и ако не спрат - ще продължат да западат, въпреки доста по-добрия си старт от България (ако гледаме миналия век като трамплин). Голямата мафия по наркотици и убийства си е там. Яко подържана от държавата.
Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
"Квадратният корен е също, като кръглия корен. Например на краставицата... бля, бля, бля... 98% вода..."pocti_bezobidna написа:Как от тениса и спорта стигна до Сребреница?
Мирча Кришан
Bella Ciao
Bella Ciao
Бизнес елита в Сърбия не е особено по-различен - произхожда от тигрите на Аркан и некви като тоя, дето го гепиха с 60 кила хероин/кокаин/квотоетамpocti_bezobidna написа:Що бе, глей от щангите и борбата колко бизнес елит излезе! Не е щега работа това!zmeu™ написа:доста отборни спорттове си изброилБоЕВ написа:Шах, лека атлетика, гимнастика, гребане, щанги, борба...къде са...zmeu написа: тенис, ски, баскетбол, футбол ....
евала
Тук поне има някакви напъни и наченки да се създава и друг. Още е в пелни, но има... минаваме родилните мъки и дай Боже по наше време (или по това на децата ни) да има и резултат. Там раждането още не е почнало. А заченаха преди нас...
- сър Айвънхоу
Защото е по-лесно да се оплюват грешките на другите, отколкото да се изтъкват собствените постижения.ELBI написа:Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Има една мисъл, която е много интересна:
"Когато не можеш да се изкараш достатъчно "бял", по-добре е да изкараш всички останали поне "сиви"."
Bella Ciao
Bella Ciao
Напротив, съвсем наскоро тук си говорихме за аниматорите ни там...ELBI написа: Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Ако искаш да си поговорим за Соня Васи или Кичка Бодурова???:rotfl24::rotfl24:
(глей ся докторката как ще дойде да ме бие
- Глас в пустиня
Не е модно...просто не е интересно...българите трябва да бъдат доведени до състояние на амок, тако велат газдите от странство...ELBI написа:
Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Да, ефектите ги е правил българин, имаме участие и в "Титаник" и "Последният самурай", една много добра френска анимация - "Трио Белвил" също има в основния си екип българи. Оригиналния "Деърдевил" - комикса, имам педвид, се рисува от българин. Много се гордея с тях, обаче ми се иска да имаме свои си неща, направени тук. Не като под-изпълнители. Парите не са оправдание, соца също. Щото съседите (не само сърбите) също са бедни, със соц минало и т.н. Гледаш ли БГ игрално кино? Харесват ли ти актьорите? Гледай Иван Бърнев в "Обслужвах английския кпал". Що не може да направи такава роля с БГ режисьор? Аз от футбол почти нищо не разбирам, ама гледам - имаме супер футболисти - щом толкова ги искат навънка, значи са добри - а националния отбор е тотална трагедия.ELBI написа: Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Колкото до Куйович - много ми беше смешно - докато от тук - от там се дочуваше, че МВР му е издало лична карта със специално нареждане (нарочно, разбираш ли), след като човека има забрана да влиза на наша територия, високовморалния българин се тресе заради филма "Баклава"
Последно промяна от annonymus на 22.01.08, 10:58, променено общо 1 път.
наизуст говориш.БоЕВ написа:Не е модно...просто не е интересно...българите трябва да бъдат доведени до състояние на амок, тако велат газдите от странство...ELBI написа:
Сребреница няма нищо общо с тенисистите - наистина, но е любопитно какво знаеш...била си на място и си видяла? Или си гледала много филмите на Т. Томов и Дмитрийчо, правени със сръбско спонсортство?pocti_bezobidna написа:...
За Сребреница знам някои неща без да ми ги показва Холивуд сдъвкани и смлени.
...?
Сребреница бе едно от малкото показани и осветени от медиите места. Сметката на общия брой избити и загинали сочи, че има още много Сребреници, за които света нито чу, нито видя... Танковете и армията бе в сърбите, та айде да не слушаме смехотворните им твърдения, че и двете страни били имали жертви/издевателства. Все едно да се говори, че евреите били мамили години наред немците и си били заслужили холокоста.
Ала съм съгласен, че тениса и успехите на сърбите не трябва да се смесват с историята. Там нещата са други.
Сърбите си имат (покрай национализма) държавна политика в спорта, от която наште не е зле да се учат, а не само да гледат далавертата... Навремето, когато и ние имахме държавна политика бяхме светлини години по спортни успехи пред сърбите...
ми кви са тези вопли от рода "Виж те какви имат, а ние нищо?"4avdar4e написа:Напротив, съвсем наскоро тук си говорихме за аниматорите ни там...ELBI написа: Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
Ако искаш да си поговорим за Соня Васи или Кичка Бодурова???:rotfl24::rotfl24:
(глей ся докторката как ще дойде да ме бие)
за това говорим
Соня Васи е парче. Какво против нея имаш
тук темата бе "Защо те имат постижения, а ние не?"Марвин написа:Защото е по-лесно да се оплюват грешките на другите, отколкото да се изтъкват собствените постижения.ELBI написа:Интересно е защо не се обръща внимание на български успехи или хора от български произход, дето са успяли. Не виждам сърбите да са повече нещо в това отношение от нас.
..."."
вече се отплесна, но да напомня...
- Глас в пустиня
Убеден съм че мелчо ще го пресъздаде много натурално и брутално, та за тва.pocti_bezobidna написа:За Сребреница знам някои неща без да ми ги показва Холивуд сдъвкани и смлени.БоЕВ написа:Откога казването на истината се води "пенявене"?pocti_bezobidna написа:ми кво се пениш тогава с повод и без повод? Най-вече без.БоЕВ написа:Аз проблем с тях нямам.pocti_bezobidna написа: Какъв ти проблема със сърбите Боев?
Мел Гибсън направи и филм за Христос, след което го гепиха да кара поркан и да ръси нео-нацистики приказки. Хич не ми сочи за някакъв морален коректив.
Сребреница, Боев, няма нищо общо с тениса. Не знаеше ли? Как от тениса и спорта стигна до Сребреница?
Ако прочетеш по внимателно от самото начало ще видиш че не аз пръв заговорих за менталната им шовинистична кривина която им носи само беди.