значи
значи
имаме 4 дена да спретнем купон
или както МъЖжжж казва 3о4он.
заведението е ясно.
много ни харесаха там.
държахме се прилично...
( някои попреядохме)
мислете ..и Звеневият ще организира...
( той още не знае,ама ще го уведомя своевременно)
заведението е ясно.
много ни харесаха там.
държахме се прилично...
( някои попреядохме)
Re: значи
Днес, като отивах до детската, не видях снимките ни да висят отпредdoktorka написа: държахме се прилично...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
doktorka написа:имаме 4 дена да спретнем купон
заведението е ясно.
много ни харесаха там.
държахме се прилично...
( някои попреядохме)
Купооооооооон!!
Супер!!!
това ново ли е?Звеневия написа:doktorka написа:(той още не знае, ама ще го уведомя своевременно)
Петък!
19/30 - 20/00
Мястото
Който иска,.. може да е с гол гръб!
малей, не си познавам маалата...
аз не искам да съм с гол гръб... а дамите... ако са, може и да си обрънат роклята на обратно... примерно
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
...представяш ли колко би било клиширано,..esti написа:Не, че искам да ви се бъркам, но в тази обстановка просто е задължителен гол гръб.
И брокат в косите!:lol:
ако сите момци у потури се барнат, и по една гЭга за кураж, да си ги мерим, де...
елепа момите со шамии и по три предници си наложат връз фустано?
...и довлачат у менците мътеница
Направо шни включат у фолклорнио състав.
Кат бяхме на сватбата на 9 септември у Стара Загора, един приятел-зевзеков искаше да вземе по един костум на партизани от ВеликоТърновскияДраматичен, ама голям зор ще да е било да ги изнесе покрай домакинката, и затва си бяхме с най-обикновени ризи и панталони... А иначе аз бях взел по един патрондаш... и на циклостил бях отпечатал агитационни, нагледни, призивни,.. препоръки за дълъг и благ семеен живот в землянка.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
на коя?Dark Lady написа:на мъжете?bead_ написа: само, ако са на главата:winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Подкрепям!Dark Lady написа:ми качи се на колата и елаbibilyana написа:еххх как ми се идва на един Зо4он:crying::crying:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
На кояяяяяяя?Звеневия написа:Сичките чорапогашТници на твойта!Марвин написа:на коя?Dark Lady написа:на мъжете?bead_ написа: само, ако са на главата:winkw:
Bella Ciao
Bella Ciao
Тогава, ще трябва да чупите Яйцето с ... гегите... дет ще си ги меритеЗвеневия написа: ако сите момци у потури се барнат, и по една гЭга за кураж, да си ги мерим, де...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Това значи ли, че трябва да поръчам две яйца...?maggot написа:Тогава, ще трябва да чупите Яйцето с ... гегите... дет ще си ги меритеЗвеневия написа: ако сите момци у потури се барнат, и по една гЭга за кураж, да си ги мерим, де...
:eek:това значи ли, че ще дойдеш с две геги?:blink::shocked:Звеневия написа:Това значи ли, че трябва да поръчам две яйца...?maggot написа:Тогава, ще трябва да чупите Яйцето с ... гегите... дет ще си ги меритеЗвеневия написа: ако сите момци у потури се барнат, и по една гЭга за кураж, да си ги мерим, де...
just perfect
- сър Айвънхоу
Хм! Сигурен ли си коя точно е умната точно при мен???Звеневия написа:НА умната, за да не моеШШШШ, ни да пиешШШШ, ни да мезишШШШШ, ни да вревишШШШ!Марвин написа:На кояяяяяяя?![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Струва ми се малко познато... откъде ли?...Звеневия написа:ДО ТУК НИКОЙ НЕ ИЗЯВИ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА, ОСВЕН КАКА... АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, АЗ СИ БИЯ КАМШИКА!
П.П. Смятай ме за регистриран...
П.П.П. Ако те устройва моята компания, де...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
За Вас, мадам, всичко ще запазя!bead_ написа:запази ми едно столче наблизо да ти досаждам:winkw:Марвин написа:
П.П. Смятай ме за регистриран...
П.П.П. Ако те устройва моята компания, де...

Bella Ciao
Bella Ciao
m,co.af ( нАбериси го на БДС)Марвин написа:П.П.П. Ако те устройва моята компания, де...
Така :
Гаспод+Гасподица+Докторка+Марвин+Магготича+МеденатаПитка+Малкото мАготЭ+Някой от тия з връЗките (синя,червена,пемБена...)+МъжжЪ...
Други не са заявили, тъй че резервирам в 18/00 едно сепаре за 7+5 ако има още някой триумящ се, - има време да помисли... до 17/45!
И нЭма пилета - нЭма пити!
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Аз ще се появя след 19:00-19:30 часа...Звеневия написа:Други не са заявили, тъй че резервирам в 18/00 едно сепаре за 7+5 ако има още някой триумящ се, - има време да помисли... до 17/45!
Bella Ciao
Bella Ciao
ни нам още...сори... най-много ако стане (еле пък ако дарки е върху масата...) - да седна в лейди бийд или док...Звеневия написа:...
Други не са заявили, тъй че резервирам в 18/00 едно сепаре за 7+5 ако има още някой триумящ се, - има време да помисли... до 17/45!
...
или ще пия прав от бутилката чилийско, дето Марвин обеща да носи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Не е хубаво да си разказваш сънищата си, като реалност...ELBI написа:или ще пия прав от бутилката чилийско, дето Марвин обеща да носи
Bella Ciao
Bella Ciao
+ малкото ПитлЕЗвеневия написа:
Така :
Гаспод+Гасподица+Докторка+Марвин+Магготича+МеденатаПитка+Малкото мАготЭ+Някой от тия з връЗките (синя,червена,пемБена...)+МъжжЪ...
Ку искаш да ъпдейтвам на ДофторИцата поста (първия), че да се вижда кой с колко?
П.П. Кат гледам и мелачката се е включИла, ма си я не писал. Ма си е и не казАла колко към нея ще идат.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
баси скрънзата- пита дали желая още нещо, аз казах - чилийско и сега... сънища...Марвин написа:Не е хубаво да си разказваш сънищата си, като реалност...ELBI написа:или ще пия прав от бутилката чилийско, дето Марвин обеща да носи
нищо де. Ще намеря с кого да пийнем... готини жени - бол...
- сър Айвънхоу
ELBI написа:баси скрънзата- пита дали желая още нещо, аз казах - чилийско и сега... сънища...Марвин написа:Не е хубаво да си разказваш сънищата си, като реалност...ELBI написа:или ще пия прав от бутилката чилийско, дето Марвин обеща да носи
Bella Ciao
Bella Ciao
Според мен, Сър Айви, би трябвало да се обръснете. Не само брадата, но и подмишниците и краката. Задните части - тоже! Причислиха Ви за нула време към готините жени. Нищо, де - поне е към ГОТИНИТЕELBI написа: баси скрънзата- пита дали желая още нещо, аз казах - чилийско и сега... сънища...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...