Паомощ от приятел?
Паомощ от приятел?
В писането на речника си на съкращенията стигнах до "поп".
англ. рор (рорular ‘популярен’) -- съвременна танцова музика; попмузика
И обяснения за попидол, попкласация и под.
Но се сетих, че трябва да напиша такива обяснения за други "съкратени" музики, като диско, рок, метъл, траш, хеви, хаус, ска, фолк, че даже и попфолк, ар & би...
Даже не зная какви още възможни съкр. има в областта на музиката. Аз от петнадесетина години съм зациклил на блус и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.
Помагайте, моля!
Хайде, лек ден и лека работа!
англ. рор (рорular ‘популярен’) -- съвременна танцова музика; попмузика
И обяснения за попидол, попкласация и под.
Но се сетих, че трябва да напиша такива обяснения за други "съкратени" музики, като диско, рок, метъл, траш, хеви, хаус, ска, фолк, че даже и попфолк, ар & би...
Даже не зная какви още възможни съкр. има в областта на музиката. Аз от петнадесетина години съм зациклил на блус и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.
Помагайте, моля!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
Бъдете високи!
Re: Паомощ от приятел?
На правилното място си Аве!AVe написа: и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.
- Dark Angel
Хъм,esti написа:На правилното място си Аве!AVe написа: и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.:lol:
Представяш ли си да пиша за траш метъла: нетанцова музика, почитателите на която само си тръскат главите нопред-назад и развяват гривите си, специално пуснати за целта. Край на цитата.Dark Lady написа:ах как хубаво се разсмях, а ми беше криво
- Житената Питка
- BOFH
Толко брутално звучиш като "чичка", че по-добре да не пишеш в речника за тежка музика.АВе написа:нетанцова музика, почитателите на която само си тръскат главите нопред-назад и развяват гривите си, специално пуснати за целта. Край на цитата.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
малей, аз от тебе научих толкова много...AVe написа:В...Но се сетих, че трябва да напиша такива обяснения за други "съкратени" музики, като диско, рок, метъл, траш, хеви, хаус, ска, фолк, че даже и попфолк, ар & би...
...Аз от петнадесетина години съм зациклил на блус и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.
Помагайте, моля!
представям си, ако не беше зациклил...
фащаш некой младеж в околността и за 2 водки ще ти изброи каквото желаеш...
стискам ти палци и мерси за инфото...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Хаха, не се впрягай. Определението, което дадох, трябваше да покаже, именно, че нищо не разбирам от това и ми трябва да помощ.Житената Питка написа:Толко брутално звучиш като "чичка", че по-добре да не пишеш в речника за тежка музика.АВе написа:нетанцова музика, почитателите на която само си тръскат главите нопред-назад и развяват гривите си, специално пуснати за целта. Край на цитата.
Наздраве!
Бъдете високи!
Бъдете високи!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Сори, и аз нищо не разбирам:roll:. Има разни типове музика, под звуците на които феновете сякаш си изтърсват бълхите, но такова определение би подразнило някои защитници на животните.AVe написа: Но се сетих, че трябва да напиша такива обяснения за други "съкратени" музики, като диско, рок, метъл, траш, хеви, хаус, ска, фолк, че даже и попфолк, ар & би...
Помагайте, моля!
Би трябвало да има инфо в Интернет.
Успех!
Ти комплименти ли ми правиш сега или се бъзикаш с мен?АВе написа:Хъм,esti написа:На правилното място си Аве!AVe написа: и не зная дори какви видове музика слуша съвременната младеж.:lol:
, да беше помогнала, а?
Мислиш ме за съвременна младеж?
Съжалявам Аве, ако може щях да ти помогна.