Късче лято за цялото 3о4о! Няма да клякаме пред зимата и грипа я - имаме си спомени от лятото.
Ку имате, ку искате метнете някой и от вашите.

Когато тук беше -14С, свекървата с плачевен глас ми се оплака, че при нея било станало много студено +24С!!!БоЕВ написа: Късче лято за цялото 3о4о! Няма да клякаме пред зимата и грипа я - имаме си спомени от лятото.
Ето ти една срамежливкаdoktorka написа:
нямаме снимки,но имаме чудесни спомени...
от теб снимките...
Тенкс

А за тебе малко И пролет.Stranniche написа:
В този компютър нямам снимки, ...

страхотно!...БоЕВ написа:Ето ти една срамежливкаdoktorka написа:
нямаме снимки,но имаме чудесни спомени...
от теб снимките...
Тенкс
Благодаря!!!БоЕВ написа:А за тебе малко И пролет.Stranniche написа:
В този компютър нямам снимки, ...![]()

И къде казваш е този земен рай? Откога си мечтая да живея в такъв температурен диапазон...Stranniche написа: Когато тук беше -14С, свекървата с плачевен глас ми се оплака, че при нея било станало много студено +24С!!!А сега любимият си замина и настинал - температурите паднали до небивал мраз +18С!!! Горкият, все му върви на студ!
![]()
От друга страна, през лятото, когато тук дни наред беше около 40С:hang:, отвъд гьола ми се оплакаха, че било страшна жега 31С!
Благодаря ти, Ести,esti написа:Боев, чудесна идея да ни стоплиш с малко летни снимки!
Вече едва издържам тази студена, грозна, сива зима.
Искам лятоооооооо!
Биби, и твоите снимки са чудни!
Особено с морето...
Ти си морско чадо Биби и прекрасно знаеш, че морето с какъвто и апарат да го снимаш пак ще си е красиво.bibilyana написа: Благодаря ти, Ести,
за съжаление точно тези с морето са правени с един супер архаичен апарат- тогава все още нямах настоящия
В снимките ти има живот, понякога качеството не е най-важното нещо, стоплиха ми душата.bibilyana написа:Благодаря ти, Ести,esti написа:Боев, чудесна идея да ни стоплиш с малко летни снимки!
Вече едва издържам тази студена, грозна, сива зима.
Искам лятоооооооо!
Биби, и твоите снимки са чудни!
Особено с морето...
за съжаление точно тези с морето са правени с един супер архаичен апарат- тогава все още нямах настоящия
Страхотна идея Боев, сутринта започнах с чай а сега се чудя къде са ми сандалите.БоЕВ написа:
Късче лято за цялото 3о4о! Няма да клякаме пред зимата и грипа я - имаме си спомени от лятото.
абе аз имам и такива - ама ти нали прочете темата - Боев е писал - спомени от ЛЯТОТОELBI написа:браво БоЕВ, браво биби...
бе няма ли някой да пусне малко снимки от типа на тази... или тази, или пък ... тази... или ... пък тази... евентуално тази?
На мен ми заприлича на лилава ваза с цветя. Страхотно!
Някои туристически издания сочат Каракас като столицата с най-добър климат в света.Марвин написа: И къде казваш е този земен рай? Откога си мечтая да живея в такъв температурен диапазон...
Еееех, няма съвършени места...Stranniche написа:Някои туристически издания сочат Каракас като столицата с най-добър климат в света.Марвин написа: И къде казваш е този земен рай? Откога си мечтая да живея в такъв температурен диапазон...
Приказна страна - природа, богатства, климат, храна, само да не беше в ръцете на.
да ама беше топло тогаваvyara написа:На мен на есен ми замирисаВаско написа:и мирише на лятоvyara написа:Ахъм... генно модифициран хибрид между грозде и тичквичка
Тая година ще си сея и аз декоративни тикви.