Рема, да не са гу зели запас?
Рема, да не са гу зели запас?
АААААААААА?
Кой друг отбира от свободен софтВЪР?? 
- БОЙКО БОРИСОВ
- поручик Ржевски
Кеф маамустара! И аз бих отишъл, та да избягам малко от глямото село.Звеневия написа:Аабе и на мен ми се иска, ама... НЕ, не взимат! УВИ! Готин купон би могло да се организира... Кал, въшки, пот, въшки, канчета, въшки, манерки пълни с нещо си... ВЪШКИ. Далеч, горе в планината...zlatokoska написа:че те вземат ли още запас:shock:
- Dark Angel
зимат бе хора, ама си е мъка - предпоследния път мъЖо отиде да "даде инфо" и го грабнАха за седмицаЗвеневия написа:Аабе и на мен ми се иска, ама... НЕ, не взимат! УВИ! Готин купон би могло да се организира... Кал, въшки, пот, въшки, канчета, въшки, манерки пълни с нещо си... ВЪШКИ. Далеч, горе в планината...zlatokoska написа:че те вземат ли още запас:shock:
Re: Рема, да не са гу зели запас?
кАжи къф ти е зора за софт... може па да пумогним :)Звеневия написа:АААААААААА?Кой друг отбира от свободен софтВЪР??
- Dark Angel
са да оспамя темата на Звеневи, ама се сетих Гасподе
че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени 
верно се шокирах, това сигурно щото много искат да са еманципирани из "оня" свят
верно се шокирах, това сигурно щото много искат да са еманципирани из "оня" свят
Re: са да оспамя темата на Звеневи, ама се сетих Гасподе
Не.Dark написа:че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени
Точно защото там са най-малко еманципирани, терористите разчитат на момента на изненадата.
Panta rhei...
Нищо не си чула тиDark написа:че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени
Вчера са свалили 2-годишно лапе от самолета, в подозрения за тероризъм.
Излизало му било името на компутрите на секуритито...
Ще потърся линк
Мандрива 2007 + KDE3 + OpenOffice 2.0.3 -Неще да и се зарЕди коректно спелинг на Руски... Иначе си баца ок,:(Gaspode написа:кАжи къф ти е зора за софт... може па да пумогним :)Звеневия написа:АААААААААА?Кой друг отбира от свободен софтВЪР??
- Green Light
Казарма - бляк- гадост! Тцъ! Ако има нещо за което да не се кефя на младите години тва е че беше много чанч. Даскало, казарма... само те юркат.поручик Ржевски написа:Кеф маамустара! И аз бих отишъл, та да избягам малко от глямото село.Звеневия написа:Аабе и на мен ми се иска, ама... НЕ, не взимат! УВИ! Готин купон би могло да се организира... Кал, въшки, пот, въшки, канчета, въшки, манерки пълни с нещо си... ВЪШКИ. Далеч, горе в планината...zlatokoska написа:че те вземат ли още запас:shock:
Та запаса - без мене момчета. Аз ще ви пазя жените и ще ви нося цигари, знаете че може да разчитатв винаги на мене
- поручик Ржевски
От врага с партиен билет минахме на врага с памперсGaspode написа:Нищо не си чула тиDark написа:че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени
Вчера са свалили 2-годишно лапе от самолета, в подозрения за тероризъм.
Излизало му било името на компутрите на секуритито...
Ще потърся линк
ТцЗвеневия написа:Мандрива 2007 + KDE3 + OpenOffice 2.0.3 -Неще да и се зарЕди коректно спелинг на Руски... Иначе си баца ок,:(Gaspode написа:кАжи къф ти е зора за софт... може па да пумогним :)Звеневия написа:АААААААААА?Кой друг отбира от свободен софтВЪР??
мъчи си се сам
ама ха де
ПРИЯТЕЛ!Gaspode написа: Тц
мъчи си се сам
ама ха де
НУЖДА!?
ПОЗНАВАМЛИТЕ???
- Dark Angel
ахъм, ми нещо не ми се вижда изненадващо като повече от 1/2 от списъка с издирвани опасни личности са жени. Т.е. службите ич не са изненадани явно, аа си знаят и внимаватМнемозина написа:Не.Dark написа:че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени
Точно защото там са най-малко еманципирани, терористите разчитат на момента на изненадата.
Вдянали са отдавна... Пък и не може някаква част от човевечеството да е извън подозрение.Dark написа:ахъм, ми нещо не ми се вижда изненадващо като повече от 1/2 от списъка с издирвани опасни личности са жени. Т.е. службите ич не са изненадани явно, аа си знаят и внимаватМнемозина написа:Не.Dark написа:че сутринта чух по радиото : повече от 1/2 от терористите дето шават насам натам са жени
Panta rhei...
Ш`съ запознаем, споко :)Звеневия написа:ПРИЯТЕЛ!Gaspode написа: Тц
мъчи си се сам
ама ха де
НУЖДА!?
ПОЗНАВАМЛИТЕ???
Още ли не си го сготвил? Да си напъвам ли липсващите мозъчни клетки?Звеневия написа:Мандрива 2007 + KDE3 + OpenOffice 2.0.3 -Неще да и се зарЕди коректно спелинг на Руски... Иначе си баца ок,:(Gaspode написа:кАжи къф ти е зора за софт... може па да пумогним :)Звеневия написа:АААААААААА?Кой друг отбира от свободен софтВЪР??
Добра среща...Remmivs написа:Още ли не си го сготвил? Да си напъвам ли липсващите мозъчни клетки?Звеневия написа:Мандрива 2007 + KDE3 + OpenOffice 2.0.3 -Неще да и се зарЕди коректно спелинг на Руски... Иначе си баца ок,:(Gaspode написа:кАжи къф ти е зора за софт... може па да пумогним :)Звеневия написа:АААААААААА?Кой друг отбира от свободен софтВЪР??
Не съм го сготвил още...
Потроших 20 диска - вече имам де що има дистрота...
Работи...
Не ме слуша...
Или аз него...
Не е проблем, но е обидно...
ЩЪ ходя да работя баничар първа смяна - там компи няма - само мазно и брАшно.
Пфу, захласнах се ...
Оздравя ли? Чака ни запас...
Че току виж на Гриина му се наложило да обикаля къщите и да подвиква, "Пазена ли си днес? А цигари да му нося ли?!"
Ето това е разликата...Remmivs написа:Да се видим да го погледна най-добре. Тш имаше и още нещо за гледане помня. Събота - неделя ако не ти е спешно примерно.
Аз нали съм от ПВО-то та там имахме поговорка - Ти пази родното небе, мен има кой да ме ...
Гаспода вчера казА " а, опрай се сам..."
Ще го гледаме ЗАЕДНО, когато можеш.
БЛАГОДАРЯ.
П.П. Трябва да се измисли алтернатива за почерпките (поради доста налични персони - едни на диета, други с постни намерения...)
Глей ся начиЗвеневия написа:Ето това е разликата...Remmivs написа:Да се видим да го погледна най-добре. Тш имаше и още нещо за гледане помня. Събота - неделя ако не ти е спешно примерно.
Аз нали съм от ПВО-то та там имахме поговорка - Ти пази родното небе, мен има кой да ме ...
Гаспода вчера казА " а, опрай се сам..."
Ще го гледаме ЗАЕДНО, когато можеш.
БЛАГОДАРЯ.
П.П. Трябва да се измисли алтернатива за почерпките (поради доста налични персони - едни на диета, други с постни намерения...)
Камък в мойта градина гледам фъргаш
Казах "оправяй се сам", щото като дода освен да ти изпия пиенето няма кво друго да сторя много много.
Ма ако държиш за пиенето - там съм
И без туй имам книга да ви връщам
Ама ха де
Абе -ЩСИ кажеш ти, с-и-ч-к-о!Gaspode написа: Глей ся начи
Казах "оправяй се сам", щото като дода освен да ти изпия пиенето няма кво друго да сторя много много.
Ама ха де
Ако ме беше съпортнал с пиенето, проблема щяхме да го удавим диверсифицирано! А ся, ем проблем, ем махмЪ рлък!
Ама ха де:lol:
Съпорт с пиенето аз го разбирам като да донеса пиене и язеЗвеневия написа:Абе -ЩСИ кажеш ти, с-и-ч-к-о!Gaspode написа: Глей ся начи
Ама ха де
Ако ме беше съпортнал с пиенето, проблема щяхме да го удавим диверсифицирано! А ся, ем проблем, ем махмЪ рлък!
Ама ха де:lol:
И тогава махмурлука щеше да е двоен
Даже четворен - и двамата двойно щеше да ни цепи кратуната
Та погледни, начи, на случката откъмто веселата и страна
Гледай охтимистично :)
-
Гост
Явен САМООТВОД!Gaspode написа: Та погледни, начи, на случката откъмто веселата и страна
Гледай охтимистично :)
Ако не друго, можеше, съвет да подадеш от коя страна да го млатнЪ!?
И кое е по-ефективно ТЕСЛАТА или БЕНЗИНОВАТА ДЪРВОРЕЗАЧКА?
Ама не....
АБЕ, днес кво ще празнуваме?
7 ноември става ли?
Значи пак Столичная...?