контра баси сърбите :-)
- Green Light
контра баси сърбите :-)
Веселин Топалов (с белите фигури) спечели сладка победа срещу своя враг №1 в шахмата Владимир Крамник в 9-ия кръг от турнира Корус в холанския град Вайк ан Зее. Българският гросмайстор игра брилятно, създаде теоретична новинка и буквално се подигра с руснака, изигравайки половината партия без дама.
БЕРБО И ТОТНЪМ СМАЧКАХА АРСЕНАЛ
БЕРБО И ТОТНЪМ СМАЧКАХА АРСЕНАЛ
- Green Light
снощи беше супер мач...Quid написа:боби фишер е разговарял преди да умре за мач с топалов
искал е 27 млн$
трябваше да играят двамата мамка му:-)
гледах снощи мача на бербо
унищожиха арсенал:-)
умрях от кеф...
макар Арсенал да са може би най-силните в Англия... но при тази програма не може все да биеш.
Беше супер мач!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Топалов, начи, от колко години, не знам е сред първите пет в света и аз все чакам да се срине, и той все си ги мачка, разбираш ли. Викам велик е, велик е, ама некак си не си вярвам. А човека през цялото време ми доказва че си е велик, хем още как.Quid написа:боби фишер е разговарял преди да умре за мач с топалов
искал е 27 млн$
Хахаха- и за Бербо така
- сър Айвънхоу
Мдааам... и когато Арсенал едва ли не играят с втория си състав...ELBI написа:макар Арсенал да са може би най-силните в Англия... но при тази програма не може все да биеш.
Беше супер мач!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
добрите са си добри:-)Green Light написа:Топалов, начи, от колко години, не знам е сред първите пет в света и аз все чакам да се срине, и той все си ги мачка, разбираш ли. Викам велик е, велик е, ама некак си не си вярвам. А човека през цялото време ми доказва че си е велик, хем още как.Quid написа:боби фишер е разговарял преди да умре за мач с топалов
искал е 27 млн$
Хахаха- и за Бербо така
мен продължава да ме боли за боби фишер обаче....
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
арсенал с този вирнат нос ще имат ядовеМарвин написа:Мдааам... и когато Арсенал едва ли не играят с втория си състав...ELBI написа:макар Арсенал да са може би най-силните в Англия... но при тази програма не може все да биеш.
Беше супер мач!!!
нищо особенно не са
вярно играха с втория състав първия мач
мнооо па са надути нещо
шпорите трябваше и в първия мач да им шибнат 5-6 шайби
Quasi Universal Intergalactic Denomination