тц, не искам да вдигам Бийд във въздуха...Quid написа:...
моеж партиино с теб да бомбиме тва мазе ако си навит
Рискът от рецесия в САЩ надхвърли 50%
защо?bead_ написа:защо ще бомбите като най-учтиво ви каня?!?Quid написа:
щото сме простаци за тва:rotfl24:
каниш ни щото не ни познаваш за тва:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
това са железни аргументи!!!Quid написа:защо?bead_ написа:защо ще бомбите като най-учтиво ви каня?!?Quid написа:
щото сме простаци за тва:rotfl24:
каниш ни щото не ни познаваш за тва:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Близо месец веке мина.Quid написа:аз споделям неговите виждания по въпросаDark Lady написа:Айвън събира матриал и ще залива форума с инфо за нефт, инвестиции, имоти, просто тройно правило, трзи кво там бешеQuid написа: имам едно предложение
да се върнеме към темата след година време
живи и здрави да сме
и пак да я отвориме тази тема:-)
и не съм оптимист:-) за тези неща
но скоро ще разберем така ли е или не:-)
Ситуацията е още мътна но май се задава светлинка в тунела.
banks.dir.bg/2008/02/12/news2655704.html
- сър Айвънхоу
Мдааам... по-добре богат и здрав, отколкото беден и болен...Quid написа:на тия може и леко да се размине но сметката я плащат мъненките и бедните
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
очаква се у македония да приемат закон за продажбата на земя:rotfl24:
и вчера четох техни сайтове
.....бугарите ке изкупат охрид:rotfl24:
цената на кв/м е 1000 евро у стария град
те понеже македонците мноооо земля имат и са се чудя кво ще им остане на тия наематели:rotfl24: като почнат продажбите
м/у другото да си купи човек имот върху буре с барут е все едно да отиде на почивка у багдат:rotfl24:
и вчера четох техни сайтове
.....бугарите ке изкупат охрид:rotfl24:
цената на кв/м е 1000 евро у стария град
те понеже македонците мноооо земля имат и са се чудя кво ще им остане на тия наематели:rotfl24: като почнат продажбите
м/у другото да си купи човек имот върху буре с барут е все едно да отиде на почивка у багдат:rotfl24:
е де... навремето така се говореше как турците ще изкупят земята в България (и ... контекст, че ще я изнесат за Турция, или ще дръпнат границата заради имотите си).
Простотията и тъпотията по хората ходи. А при макетата - пътят за подобни простотии е яко утъпкан. Не че при нас барикадите са големи в това отношение...
Простотията и тъпотията по хората ходи. А при макетата - пътят за подобни простотии е яко утъпкан. Не че при нас барикадите са големи в това отношение...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
земеделски земи се изкупуват яко от турците ако не знаеш
дори се коментираше схема за тва
продажба на имоти по черноморието и с кинтите закупуване на земеделска земя във вътрешноста както фабрики за цигари и други....
така че схемата си бачка:-)
дори се коментираше схема за тва
продажба на имоти по черноморието и с кинтите закупуване на земеделска земя във вътрешноста както фабрики за цигари и други....
така че схемата си бачка:-)
и кво и е точно на схемата? Вдига цените на земята и повечето хора могат да изкарат по някой лев.
Тъпите и загубени шовинистично-националистически тези за изнасяне на земя зад политически граници от "врага" какво общо имат с пазарните / далаверните механизми?
Скоро по тази логика ще станем поданници и на Нейно Величество...че онези изкупиха бая имоти у нас...
Тъпите и загубени шовинистично-националистически тези за изнасяне на земя зад политически граници от "врага" какво общо имат с пазарните / далаверните механизми?
Скоро по тази логика ще станем поданници и на Нейно Величество...че онези изкупиха бая имоти у нас...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
нищо не изчезваfrisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат
само преинава от един вид в друг
така че огради и тел може да няма по границите
но те си остават:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. В главите ниQuid написа:нищо не изчезваfrisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
няма лошо някои да се усещат свободниfrisky lioness написа:Да. В главите ниQuid написа:нищо не изчезваfrisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат
за всичко или за някои неща
след тва падат като тухли четворки от небето
- Green Light
Ще кажа така: Дай боже да е вярно, но на мен ми се струва невероятно. Нищо не се промени, откъде тогава такава оптимистина прогноза? Всички сгрешиха, няма балон, няма свръхпроизводство, ръста на икономиките отразява истинското положение, така ли?БоЕВ написа:
Близо месец веке мина.
Ситуацията е още мътна но май се задава светлинка в тунела.
banks.dir.bg/2008/02/12/news2655704.html
Дай боже, дай боже!
Поживьом - увидим
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Затва онова дяте е вързано с балон:lol::lol:Quid написа:няма лошо някои да се усещат свободниfrisky lioness написа:Да. В главите ниQuid написа:нищо не изчезваfrisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат
за всичко или за някои неща
след тва падат като тухли четворки от небето
Мене ми не дреме за разни граници...Има ли ги, няма ли ги....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
След 100БоЕВ написа:Граници винаги ще има - границите са необходимо условие в задачата.frisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат
200
1000
години
няма да има
Ще си говорим пак при следващото ни прераждане:blum::winkw:

- Глас в пустиня
Това е някакъв вид романтика - дори и животните си препикават територия и водят битки за нея.frisky lioness написа:След 100БоЕВ написа:Граници винаги ще има - границите са необходимо условие в задачата.frisky lioness написа:В един момент всички граници ще изчезнат
200
1000
години
няма да има
Ще си говорим пак при следващото ни прераждане:blum::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Няма. Никой не може. Тото- който уцели прави много пари. Все пак хората се опитват да анализират- гледат прогнозата за ръста на производство сравнено с ръста на потреблението, ако ръста на потреблението изостава, следва проблем. Това не се е променило.БоЕВ написа: А кой може да каже какво е "истинското положение" и имали такъв човек?
- Глас в пустиня
Сложно е да, и потреблението е важнен но не и единствен фактор.Green Light написа:Няма. Никой не може. Тото- който уцели прави много пари. Все пак хората се опитват да анализират- гледат прогнозата за ръста на производство сравнено с ръста на потреблението, ако ръста на потреблението изостава, следва проблем. Това не се е променило.БоЕВ написа: А кой може да каже какво е "истинското положение" и имали такъв човек?
Продължавам да твърдя, че криза подобна тази от 96-та у нас няма да има.
- Глас в пустиня
кризата от 96 в бг бе съшита с бели конциБоЕВ написа:Сложно е да, и потреблението е важнен но не и единствен фактор.Green Light написа:Няма. Никой не може. Тото- който уцели прави много пари. Все пак хората се опитват да анализират- гледат прогнозата за ръста на производство сравнено с ръста на потреблението, ако ръста на потреблението изостава, следва проблем. Това не се е променило.БоЕВ написа: А кой може да каже какво е "истинското положение" и имали такъв човек?
Продължавам да твърдя, че криза подобна тази от 96-та у нас няма да има.
една простотия скалъпена и идиотска която може да се случи само в някоя държава от третия свят или от оня свят
- Глас в пустиня
е, от днес, както всички знаем, цените скочиха средно с 15%БоЕВ написа:Измина точно половин година - да си сверим прогнозите и анализите с действителната в момента картина.
Ще имам грижада и в края на годината да повдигна темата, защото е много лесно да се говори...
Върти ми се една реклрама в главата - " не става само с ядене, а иска и ...."
:blum:
само некви връзкари от велико търново парното им пада
а па гърците решили да не пазаруват в четвъртък моля ви се?!?!!!
ошашавиха се хората...
just perfect
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Цените са си цени - за тях спор няма!bead_ написа:е, от днес, както всички знаем, цените скочиха средно с 15%БоЕВ написа:Измина точно половин година - да си сверим прогнозите и анализите с действителната в момента картина.
Ще имам грижада и в края на годината да повдигна темата, защото е много лесно да се говори...
Върти ми се една реклрама в главата - " не става само с ядене, а иска и ...."
:blum:
само некви връзкари от велико търново парното им пада
а па гърците решили да не пазаруват в четвъртък моля ви се?!?!!!
ошашавиха се хората...
Апокалипцисът, сривовете, масовите фалити...къде са?
- Глас в пустиня
Сега, точно в тоя момент ми се иска да съм у вълната...или по-добре дълбоко гмурнат под нея.Dark Angel написа:погледнах, писала съм, че суровините ще подскочат
и те подскочиха
и да бъдем внимателни съм писала
това никога не е излишно
нда, последните години съм няколко стъпки преди вълната
все така да съм си пожелавам